Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator – PRISVINDER

kr. 349,00

 • Oplev en dybere og mere intens stimulering med pulserende lufttryksbølger
 • De pulserende bølger stimulerer uden direkte kontakt med klitoris
 • Vælg mellem 11 forskellige indstillinger og find din favorit
 • Stimulatoren er vandtæt, så du kan nyde den i badet
 • Mundstykket er udskifteligt og fremstillet af silkeblød silikone – et holdbart og hudvenligt materiale

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoris stimulator

Satisfyer Pro 2 Next Generation er en klitoris stimulator, der ved hjælp af Satisfyers egen innovative Airpulse-teknologi stimulerer klitoris og bringer dig de lækreste orgasmer. Selvfølgelig er stimulatoren ikke bare lækker at bruge, men også lækker at håndtere.

Den har et ergonomisk design, praktiske knapper, en blød overflade, og en størrelse der gør, at den er let at bruge, så du kan opnå de bedste orgasmer uden besvær. Dertil er den også diskret og let at gemme væk eller have med i tasken, når du er på farten.

Den fantastiske Satisfyer Airpulse-teknologi

Satisfyer Pro 2 er en stimulator, der ved hjælp af Satisfyers egen innovative Airpulse-teknologi stimulerer klitoris uden direkte kontakt. Dette gør den ved hjælp af trykbølger, der skaber en pulserende stimulering. Denne form for stimulering virker for nogle kvinder bedre end mere almindelige vibrationer.

Det eneste du skal gøre for at bruge denne klitoris stimulator, er at holde den tæt ved klitoris. De stimulerende bølger kan mærkes, selvom det bløde silikonehoved ikke rører direkte ved huden. Stimuleringen kan være helt blid og let såvel som mere intens.

Prisvindende design

Satisfyer er kendt for sine prisvindende designs, og selvfølgelig er designet af denne Pro 2 model ingen undtagelse. Stimulatoren har stilrene design med bløde former som Satisfyer er kendt for. Klitoris stimulatoren kommer i et smukt rosaguld design, som efterhånden er en identificerende farve for Satisfyer.

Hovedet har en blød overflade af silikone, og skaftet er lavet med bløde ergonomiske linjer. Dette giver dig en stimulator med et elegant og diskret udseende samt en let og rar håndtering under din leg.

En stimulator med 11 indstillinger

Klitoris stimulatoren har hele 11 indstillinger, så der er noget til enhver. Du kan få alt fra meget blide til mere intense pulseringer og derved opnå lige den følelse og den orgasme du længes efter. Den kan også bruges i badet da den er fuldstændig vandtæt. du kan skifte mellem indstillingerne med +/- knapperne, som er praktisk placeret på håndtaget.

Selvforkælelse er i fokus, når det kommer til Satisfyers sexlegetøj, og denne Satisfyer Pro 2 er selvforkælelse i den fineste form. Med den fine stimulator får du mulighed for let at stimulere dig selv og adgang til et væld af intense og dejlige orgasmer. Satisfyer Pro 2 kan også bruges i fræk leg med din partner, eventuelt som en del af et hedt og legende forspil.

Klar til fræk leg i badet

Satisfyer Pro 2 er selvfølgelig også klar til fræk leg i badet. Den er nemlig 100% vandtæt og derfor kan du sagtens tage den med ind under bruseren eller med i badekaret for en omgang våd leg.

Satisfyers egen Airpulse-teknologi kan give en anderledes og unik følelse under vand, og derfor er der rig mulighed for et udvalg af forskellige frække oplevelser med denne klitoris stimulator, både i soveværelset og i badet. Det vandtætte design gør også, at Satisfyer Pro 2 er let at rengøre.

Sådan passer du bedst på din Satisfyer Pro 2 Next Generation

Vi vil gerne have, at du kan lege, så længe du vil med dit nye Satisfyer produkt. Vi anbefaler derfor, at du bruger vandbaseret glidecreme med denne stimulator. Denne type glidecreme er sikker at bruge sammen med silikonematerialet.

Efter brug skal stimulatoren skylles under varmt vand, hvorefter det er oplagt at rense den med en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj. På den måde holder den længst muligt. Hovedstykket er aftageligt, og kan udskiftes løbende for ekstra hygiejne, eller hvis du bruger din Satisfyer Pro 2 mere langvarigt.

Husk at lade din Satysfyer Pro 2 efter brug. Den kommer med et USB-kabel, som let forbinder og oplader din Pro 2.

Detaljer
Vægt270 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 90 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

165 cm

Bredde

4,6 cm

Indre diameter

1,3 cm (hovedet)

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Rosaguld

Vibration

11 Vibrationer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en smule vandbaseret glidecreme på siderne af silikonehovedet
 2. Tænd for stimulatoren på tænd/sluk knappen
 3. Skift mellem 11 forskellige pulseringer med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk ved trykke på tænd/sluk knappen
 2. Skyl stimulatoren under varmt vand og brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 3. Oplad stimulatoren hvis det er nødvendigt med den medfølgende oplader
Anmeldelser (4)

4 anmeldelser af Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator – PRISVINDER

 1. Celina (verificeret ejer)

  Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg var skeptisk omkring hvor stor en forskel nogle vibrationer ville gøre for mig, men den føles helt vidunderlig! Jeg tror aldrig før jeg har fået 15 orgasmer i træk, men nu er det jo ingen problem. Alle burde jo have sådan en liggende derhjemme!

 2. Aniaka

  Køb køb køb!
  Gør dig selv en tjeneste og køb den! Jeg har aldrig oplevet noget så vildt. Den rammer bare helt perfekt og det er til dato det bedste køb. Den er blevet helt uundværlig for mig 😉 og jeg kan slet ikke fatte at den ikke koster mere. Kun en anbefaling her fra: køb den nu!

 3. Anonym (verificeret ejer)

  Lidt skuffende…
  Havde fået anbefalet den af flere veninder men den gør desværre ikke det helt store for mig. Den stimulerer fint og jeg kan da også få en orgasme med den, det er dog ikke bedre end jeg har oplevet det med andet sexlegetøj. Havde måske lidt for høje forventninger, men ikke den store oplevelse her.

 4. Søs (verificeret ejer)

  Det bedste jeg har prøvet
  Som en kvinde midt i 20’erne der aldrig har fået en orgasme før har denne været ret livforandrende. Allerede da jeg brugte den første gang fik jeg min første orgasme. Jeg er simpelthen lykkelig over at jeg gav den et forsøg. Den er derudover nem at bruge og der er mange indstillinger så jeg kan få præcis den intensitet der skal til. Jeg kan ikke anbefale den nok – særligt til dig der har problemer med at få en orgasme.

Tilføj en anmeldelse af varen