LELO Ora 3 Oralsex Stimulator Lilla

DKK 1.249,00

 • Mindblowing vibrator der giver følelsen af oralsex – Bare bedre
 • Den lille kugle roterer i bløde bevægelser der får oralsex til at nå nye højder
 • Ora 3 er 25% hurtigere og med endnu større rækkevidde end den alm. ora – For endnu større nydelse
 • Det elegante håndtag gør oplevelsen endnu mere komfortabel
 • For en endnu bedre oplevelse anbefaler vi en orgasmegel

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E29817 Kategorier: , , , , , GTIN: 7350075027970

LELO Ora 3 – den bedste oralsex stimulator

Vi kan med rette kalde LELO Ora 3 for den bedste oralsex stimulator på markedet. Med LELO’s kendetegnende bløde, gennemførte og eksklusive design er denne stimulator til dig, der søger det bedste af det bedste.

Stimulatorens runde udformning ligger perfekt i hånden, mens den lille tunge vibrerer og roterer. Denne model er den tredje af sin slags, og kommer med flere forbedringer og fornyelser i forhold til sine forgængere.

Sådan bruger du LELO Ora 3

For at få den helt rigtige følelse af oralsex skal der naturligvis noget smørelse til. Brug derfor en god vandbaseret glidecreme sammen med din stimulator. Det er vigtigt, at du bruger den mængde, som du har brug for.

Deaktiver rejselåsen ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Herefter kan du tænde stimulatoren ved at trykke på + knappen. Med () knappen kan du skifte mellem 12 vibrationsmønstre, der hver især kan justeres i intensitet med +/- knapperne.

Oplev prisvindende oralsex

LELO har gang på gang vundet priser for deres innovative design og ikke mindst stimulerende sexlegetøj – og Ora 3 er ingen undtagelse. Gå ikke glip af den prisvindende oralsex oplevelse og vælg den fornyet og forbedret stimulator.

Med denne model har LELO skruet op for tempoet, og stimulatoren kan nu give en 25% hurtigere stimulering end sin forgænger. Med flere indstillinger kan du få en mere autentisk følelse af oralsex, når du bruger LELO Ora 3.

Designet til din nydelse

Stimulatorens runde form er ikke blot flot at se på. Den er også udformet for at gøre din nydelse og generelle oplevelse bedre. Det ergonomiske design gør, at du har et godt greb om stimulatoren, og kan føre den derhen, hvor den virker allerbedst for dig.

Udover en rund form der ligger godt i hånden, har stimulatoren også et praktisk håndtag, der gør, at du nemt kan bruge den i forskellige stillinger. Den lille knop eller tunge på siden er ligeledes blevet perfektioneret, så den har den helt rigtige form og størrelse.

LELO – kvalitet der kan mærkes

LELO er det mest populære luksusmærke indenfor sexlegetøj – og det kan vi godt forstå. Du er garanteret den bedste kvalitet på markedet, når du vælger sexlegetøj fra det svenske mærke. Derfor får du også en stimulator af medicinsk silikone af højeste kvalitet.

Silikone føles silkeblød mod huden, og er naturligvis uden ftalater og latex. Siden er dækket af kvalitets ABS-plast med et guldlook, der fuldender stimulatorens elegante design. Hele herligheden er vandtæt, så du kan nyde den i badet.

Pas godt på din LELO Ora 3

Det er vigtigt, at du rengør din LELO Ora 3, hver gang du har brugt den. Det øger produktets levetid, og sikrer dig den bedste hygiejne. For at rengøre stimulatoren skal du skylle den grundigt i varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj for at opnå det bedste resultat.

Efter rengøring er det vigtigt at sexlegetøjet for lov til at tørre helt, inden det pakkes væk igen. For at opbevare det korrekt bruges den medfølgende stofpose. Denne sørger for at sexlegetøjet er pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt300 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,3 cm

Bredde

8,7 cm, Dybde: 4,3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vandtæt

Ja

Vibration

12 vibrationer

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Mindblowing vibrator der giver følelsen af oralsex – Bare bedre
 • Den lille kugle roterer i bløde bevægelser der får oralsex til at nå nye højder
 • Ora 3 er 25% hurtigere og med endnu større rækkevidde end den alm. ora – For endnu større nydelse
 • Det elegante håndtag gør oplevelsen endnu mere komfortabel
 • For en endnu bedre oplevelse anbefaler vi en orgasmegel

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Ora 3
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Ora 3 Oralsex Stimulator Lilla

 1. AA

  Dejlig
  Vibatoren er virkelig dejlig. Det er meget anderledes med den roterende vibrator men det fungerer virkelig. Det eneste minus er at jeg ikke helt kan finde ud af knapperne. Kvaliteten og vibrationerne fejler ikke noget.

 2. maria

  Jeg er vild med den
  Den er blød, lækker og så er det ret fantastisk med det roterende stykke, Det er en virkelig dejlige måde at blive stimuleret på og jeg får en behagelig og dyb orgasme.

Tilføj en anmeldelse af varen