Satisfyer Double Joy Par Vibrator App-styret Lilla

DKK 299,00

 • Vibratoren er designet til at blive brugt under samleje – den giver stimulering til både mand og kvinde
 • De skønne vibrationer vil stimulere både klitoris, G-punktet og penis
 • I kan styre vibrationerne via den smarte Satisfyer Connect app – den er gratis og fås til Android og iOS
 • Med appen kan I skræddersy vibrationerne, så de matcher jeres behov
 • Vibratoren er fremstillet af silikone – et hudvenligt materiale der er fleksibelt og som føles silkeblødt

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Vibratoren er designet til at blive brugt under samleje – den giver stimulering til både mand og kvinde
 • De skønne vibrationer vil stimulere både klitoris, G-punktet og penis
 • I kan styre vibrationerne via den smarte Satisfyer Connect app – den er gratis og fås til Android og iOS
 • Med appen kan I skræddersy vibrationerne, så de matcher jeres behov
 • Vibratoren er fremstillet af silikone – et hudvenligt materiale der er fleksibelt og som føles silkeblødt

Læs Mere

Beskrivelse

Satisfyer Double Joy par vibrator

Satisfyer Double Joy par vibrator er en fin lille vibrator lavet med tanke på parleg, hvor I begge gerne vil stimuleres med intense vibrationer. Double Joy stimulerer kvinden på G-punktet og klitoris på samme tid, samtidig med at den mandlige partner også får glæde af de indvendige vibrationer.

Parvibratoren fra Satisfyer er designet til at blive brugt under samleje, og den er derfor perfekt til jer, der ønsker en uforstyrret oplevelse med jeres sexlegetøj. Den bliver naturligt en del af jeres intime stund og tilføjer ekstra nydelse til jer begge.

Sådan bruger du din Satisfyer Double Joy par vibrator

Tænd for vibratoren og brug den enten uden eller sammen med den smarte Satisfyer Connect app. Bruger I vibratoren sammen med appen, får I utallige muligheder, når det kommer til indstillinger. Vibratoren er designet til at blive brugt under samleje, men kan naturligvis også bruges direkte på klitoris eller på andre erogene zoner.

Vi anbefaler, at I bruger parvibratoren sammen med en god vandbaseret glidecreme. Dette vil gøre det nemmere at indføre vibratoren og mere behageligt for begge parter, når vibratoren er i brug. Bruges vibratoren uden app har den 10 vibrationsindstillinger, der skiftes mellem på +/- knapperne.

Ekstra stimulerende parleg med en parvibrator

Parvibratoren er designet til at indgå i jeres samleje på en naturlig måde. Den vil med sin lille størrelse og to kraftige motorer give et lækkert friskt pift til jeres sexliv, uden at være i vejen. Vibratoren er designet til at blive indført i vagina, hvor den stimulerer G-punktet, samtidig med at den udenpå stimulerer klitoris.

Dertil er der stadig plads til partneren, som også kan nyde de stimulerende vibrationer på penis. I kan med fordel prøve at bruge vibratoren i forskellige stillinger. Det kan være, der er en bestemt stilling, hvor den fungerer ekstra godt.

Uendelige muligheder med Satisfyer Connect appen

Satisfyer Double Joy par vibrator giver jer uendeligt med muligheder, når den forbindes med Satisfyer Connect appen. Her får I et væld af forudindstillede programmer samt mulighed for at lave jeres egne. Double Joy kan også bruges uden appen, hvilket selvfølgelig er smart hvis I ønsker at bruge den i badet.

Appen er naturligvis gratis og kan hentes til både Andriod og iOS. Den er meget brugervenlig, og hverken du eller din partner behøver at være eksperter for at få den til at fungere.  I kan selv lave programmer, hvilket giver mulighed for at skabe skræddersyet stimulering til lige præcis jeres behov.

Tag Double Joy med i badet

Satisfyer Double Joy par vibrator er selvfølgelig også vandtæt, så du og din partner kan nyde en lækker tur under bruseren eller i badekarret. Overfladen er lavet af medicinsk silikone, som gør, at Double Joy føles blød og glat. Materialet er naturligvis også uden ftalater og latex, så den er 100% kropssikker.

Materialet sikrer jer en silkeblød overflade, der samtidig er nem at gøre ren. Alt i alt får I en alsidig vibrator, der giver jer fantastiske muligheder for at variere jeres intime stunder sammen. Prøv også at bruge en orgasmegel sammen med vibratoren. En orgasme gel kan give en endnu mere stimulerende oplevelse samt intense orgasmer.

Pas godt på jeres Satisfyer Double Joy par vibrator

For at passe godt på jeres Satisfyer Double Joy par vibrator er det ikke blot vigtigt, at den bruges korrekt. Det er også vigtigt, at den rengøres og opbevares rigtigt. Vibratoren skal gøres ren, hver gang den har været i brug. Dette gøres nemt ved at skylle den ren i varmt vand.

I kan med fordel også anvende en rengøringsspray til sexlegetøj. Det vil fjerne alle bakterier fra overfladen. Herefter skal vibratoren tørres helt. Det er vigtigt, at den ikke pakkes væk, mens den stadig er lidt våd. Opbevar den i den medfølgende æske eller en stofpose.

Detaljer
Vægt240 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 65 min

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

9,2 cm

Bredde

4,2 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

10 vibrationsindstillinger ved manuel styring, Uendelige vibrationer via app

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

app styret, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med vibratoren
 • Tænd for vibratoren ved at holde + knappen nede
 • Hold + knappen nede i 4 sekunder for at tilkoble appen
 • Eller skift mellem de 10 vibrationsindstillinger med +/- knapperne

Efter brug:

 • Sluk din vibrator ved at holde + knappen nede
 • Skyl din vibrator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren
Anmeldelser (3)

3 anmeldelser af Satisfyer Double Joy Par Vibrator App-styret Lilla

 1. Det frække par

  Da vi først fandt ud af det
  Det tog lige lidt tid før vi fik helt fat i hvordan den skulle sidde – og så skulle vi selvfølgelig lige have den koblet op til appen. Men da alt det var på plads var det virkelig en god oplevelse. Den stimulerer os begge ret godt og det er dejligt at man kan nyde stimulering af klitoris uden nogen behøver at holde en vibrator. Det var også ret sjovt at lege med appen og de forskellige indstillinger. Vil helt klart anbefale at man bruger god tid på lige at komme i gang – det har hvertfald været det værd for os.

 2. Karen

  Fungerer godt men
  Vi er begge generelt rigtig glade for vibratoren. Det er virkelig lækkert når vi begge kan mærke den når vi er helt tæt. Vi er dog lidt skuffet over kvaliteten. Knapperne er lidt trælse at trykke på og det larmer meget når man bruger dem. Hvis du ikke går op i det, kan du dog godt vælge denne vibrator.

 3. Bolette

  Nu har vi brugt den nogle gange og det er endnu ikke helt lykkedes os at få det til at fungere sammen. Det er som om at det indvendige stykke er for stort. Den bliver derfor bare brugt som en klitorisvibrator til hende fra nu af.

Tilføj en anmeldelse af varen