Love Magic Magic Wand Vibrator Pink – BESTSELLER

kr. 499,00

 • Er du klar til verdens bedste klitoris orgasme?
 • Kraftfuld vibrator med to motorer og i et lydsvagt design
 • Hele 20 forskellige vibrations muligheder – Find din favorit
 • Genopladelig og holder strøm i op til 8 timer pr. opladning
 • 100% vandtæt og nem at rengøre, takket være det bløde silikone materiale

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Den absolutte vinder – Magic Wand vibrator med 18 indstillinger

Alle kvinder har brug for en klitoris vibrator og med en Magic Wand er der stort set garanti for den mest fantastiske stimulering og ikke mindst for nogle meget kraftige og intense orgasmer. Love Magic Wand vibrator er en af markedets kraftigste vibratorer, og så har den hele 18 forskellige hastigheder og mønstre.

Klitoris er et af de mest følsomme punkter på kvindekroppen og derfor er en vibrator til klitoris fuldstændig uundværlig. Leg med den alene eller sammen med en partner. Den er desuden vandtæt, så du kan sagtens tage den med i bad.

Sådan får du mest ud af din Magic Wand i pink

Den kraftfulde Magic Wand vibrator egner sig særlig godt til en intens klitorisorgasme. Den kan være med under forspillet, ved onani eller under sex med en partner. Langt de fleste kvinder bliver mere følsomme vaginalt, når de først er stimuleret på klitoris, hvorfor den er særlig god til de opvarmende øvelser i forspillet.

Den er kun omkring 4 cm i diameter og har en længde på 20 cm. Dette gør den nem at bruge i mange forskellige stillinger. Den er dermed meget alsidig og kan også nemt tages med på farten grundet dens kompakte størrelse.

Pink Magic Wand vibrator – Design og funktionalitet

Den testvindende Magic Wand vibrator er skabt til at stimulere klitoris på den helt rigtige måde. Den er lavet af medicinsk silikone, der glider let og ubesværet over huden. Den er lavet med finesse og elegance, og du er sikret et kvalitetsprodukt med denne vibrator.

Den er genopladelig og der medfølger naturligvis ledning, så du let kan oplade den. Batteriet holder ligeledes godt, så du skal ikke lade den så tit. Den er vandtæt og meget lydsvag, så du ikke forstyrrer andre eller selv bliver forstyrret, når du bruger den.

Fræk og effektiv

På trods af den lille størrelse, så er denne Magic Wand meget effektiv. Den giver nogle fantastiske stimuleringer og orgasmer, hvilket gør den til en af kvindernes favoritter. Den bliver også hurtigt en ”go to”, når du skal lidt ekstra til.

Den holder hele 8 timer på en fuld opladning og du skal kun oplade den i 3-4 timer for en fuld opladning. Det gøres let og du slipper for de trælse batterier. Brug gerne din Magic Wand sammen med andre stykker sexlegetøj, f.eks. til vaginal brug, for at få endnu større nydelse.

Hvem kan bruge en Magic Wand vibrator

Det er især kvinder, der køber og nyder godt af denne Magic Wand vibrator. Den er jo designet til at give intens klitorisstimulering. Men derfor er den dog, til manges overraskelse, ikke forbeholdt kvinder. Den kan nemlig bruges på mange forskellige måder, hvor anal stimulering er en af dem.

Det betyder også, at mænd kan få stor glæde af denne wand. Størrelsen og den kraftfulde vibrator gør, at den kan stimulere anus og mellemkødet på en helt fantastisk måde ved både mænd og kvinder. Oprindeligt var en wand et massageapparat til ømme muskler, og det er den også stadig helt fantastisk til.

Vi anbefaler altid brug af glidecreme

Wand vibratoren, og sexlegetøj generelt, fungerer endnu bedre med glidecreme. Det sikrer nemlig, at det glider nænsomt og blidt over den følsomme og tynde hud. Bruger du glidecreme, så risikerer du ikke rifter og gener, og følelsen bliver endnu bedre og mere intens.

Ved meget sexlegetøj, som denne wand, der er lavet i silikone, er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme for ikke at ødelægge overfladen på dit legetøj. Vi har et bredt udvalg af de bedste vandbaserede glidecremer, der sikrer et langvarigt og godt glid.

Sådan passer du bedst på din Magic Wand

Sexlegetøj er på mange måder en investering i velvære og i et dejligt sexliv. Derfor er det også ærgerligt, hvis det går i stykker. Der er meget, som du selv kan gøre for at passe på dit sexlegetøj. En vandbaseret glidecreme er første skridt, når dit sexlegetøj har en silikone overflade.

Dernæst er hygiejne naturligvis helt afgørende. Vask altid dit legetøj efter brug og brug eventuelt en rengøringsspray, der gør rengøringen meget mere effektiv. Vi anbefaler desuden, at du opbevarer din Magic Wand i en stofpose, der sikrer, at den ikke bliver støvet eller beskidt.

God fornøjelse med din nye Magic Wand vibrator i pink.

Detaljer
Vægt130 g
Mærke

Love Magic

Batteri

USB – Genopladeligt batteri

Genopladningsmetode

USB-port

Længde

20 cm

Diameter

4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vibration

18 vibrationsindstillinger

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør et tyndt lag vandbaseret glidecreme på hovedet af din Wand
 2. Brug evt. orgasmegel for en ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din wand
 4. Skift i mellem de mange forskellige vibrationsindstillinger på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned kan du gøre det på den øverste knap

Efter brug:

 1. Sluk din wand på samme måde som du tændte den.
 2. Rengør den med varmt vand og rengøringsspray
 3. Oplad din wand med det medfølgende USB kabel
 4. Opladeren indsættes forneden ved mærker ‘DC’ – Opladeren skal trykkes helt ind og den skal lyse før den oplader
 5. Oplad vibratoren i 3-4 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i 8-10 timer.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Love Magic Magic Wand Vibrator Pink – BESTSELLER”