LELO Elise 2 Vibrator i Lilla

DKK 1.099,00

 • Med to kraftige motorer for dobbelt så meget nydelse
 • 2 vibratorer i 1 – Er designet til både at stimulere klitoris og g-punktet
 • Forelsk dig i de 8 intense vibrationer fra den slanke vibrator i silikone
 • 100% vandtæt og tåler at komme med i bad
 • Utrolig lydløs vibrator for endnu mere nydelse

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E23740 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 7350022277663

LELO Elise 2 – dyb og intens stimulering

Søger du en vibrator, der ikke bare får jobbet gjort, men som gør det med stil og elegance? Så er LELO Elise 2 den perfekte vibrator til dig. Med sit slanke og kurvede skaft får du den perfekte form til at tilfredse enhver erogen zone.

Udstyret med to motorer rammer vibratoren helt rigtigt hver gang. Du kan opnå intens stimulering af G-punktet såvel som klitoris. Vibratoren er 100% vandtæt, lavet af medicinsk silikone af højeste kvalitet og har 8 vibrationsniveauer, du kan skifte mellem.

Sådan bruger du LELO Elise 2

For at komme godt i gang med din LELO Elise 2 vibrator er det vigtigt, at du ikke glemmer at bruge en vandbaseret glidecreme. Den vil sikre dig en nem og ekstra stimulerende indførsel. Vibratoren har en størrelse i både diameter og længde, at de fleste vil føle sig godt fyldt ud.

Du trykker på + knappen for at tænde vibratoren, og skifter mellem de forskellige vibrationsmønstre med pileknapperne. Hvert mønster kan justeres i intensitet ved at bruge +/- knapperne. Hold – knappen nede for at slukke vibratoren.

To kraftfulde vibratorer

Vibratoren har ikke bare én men hele to kraftige motorer. Den ene sidder i toppen af skaftet, mens den anden er placeret i bunden ved sølvkanten. De to motorer vil vibrere forskelligt, alt efter hvilket af de 8 vibrationsmønter du vælger.

En af fordelene ved de to motorer er, at du kan nyde de lækre vibrationer på både G-punktet og ved skedeåbningen på samme tid. På grund af vibratorens krumning kan du også opnå klitoris stimulering samtidig med, at du fyldes ud af den vibrerende dildo.

Formet til din nydelse

Det lange slanke skaft har en let krumning, der er perfekt til G-punkt stimulering. Vibratoren er lavet af silikone af højeste kvalitet, så du får en silkeblød og glat overflade, der kun vil øge din nydelse. Særligt når du bruger den sammen med en god vandbaseret glidecreme.

Skaftet er naturligvis perfekt til indvendig stimulering, men du kan med fordel også eksperimentere med at nyde det silkebløde skaft udvendigt. Du får derfor en lækker vibrator, der kan give dig nydelse på mange måder.

Intuitivt interface

Vibratoren har et intuitivt og simpelt interface, der gør, at du nemt og hurtigt finder rundt i de forskellige indstillinger. De fire knapper er placeret i en cirkel, og er markeret, så du nemt kan føle dig frem uden at skulle have øjne på.

De forskellige vibrationer starter ved et let rumlende niveau, og kan øges op til en intens pulsering. Du kan nemt finde pileknapperne, når du vil skifte vibrationsmønster, og +/- knapperne, når du vil skrue op eller ned for intensiteten.

Sådan rengør du LELO Elise 2

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj rengøres og opbevares korrekt. Det er nemlig med til at sikre dig den bedste hygiejne og, at dit sexlegetøj varer i så lang tid som muligt. Husk derfor at skylle din LELO Elise 2 grundigt i varmt vand efter brug.

Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende for at få det bedste resultat. Sørg for at dit sexlegetøj er helt tørt efter rengøring, inden du pakker det væk. Opbevar din vibrator i den medfølgende stofpose.

Vægt420 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Diameter

3,6 mm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Med to kraftige motorer for dobbelt så meget nydelse
 • 2 vibratorer i 1 – Er designet til både at stimulere klitoris og g-punktet
 • Forelsk dig i de 8 intense vibrationer fra den slanke vibrator i silikone
 • 100% vandtæt og tåler at komme med i bad
 • Utrolig lydløs vibrator for endnu mere nydelse

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tænd vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre med pileknapperne
 4. Brug +/- knapperne til at justere intensiteten

Efter brug

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Brug varmt vand og en rengøringsspray til at rense vibratoren
 3. Oplad hvis nødvendigt med medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Elise 2 Vibrator i Lilla”