Pjur Back Door Vandbaseret Anal Glidecreme 100 ml

DKK 129,00

 • Vandbaseret glidecreme til analsex, med fugtgivende hyaluron
 • Kan bruges med alt slags sexlegetøj, helt uden af klistre eller fedte
 • Dermatologisk testet og egner sig derfor perfekt til dig som er ekstra følsom
 • Uden duft eller smag

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Back Door vandbaseret anal glidecreme fra Pjur

Ønsker du en god glidecreme til analsex eller anal stimulering, og ønsker du, at den skal være vandbaseret? Så er denne Back Door vandbaseret anal glidecreme fra Pjur helt perfekt. Glidecremen er vandbaseret, så den kan bruges sammen med sexlegetøj i alle materialer inklusiv silikone.

En vandbaseret glidecreme har også den fordel, at den ikke kræver lige så meget rengøring som en silikonebaseret, da den naturligt bliver absorberet af huden. Denne vandbaseret glidecreme har en ekstra langvarig glidende effekt, så den er helt perfekt til anal leg.

En god glidecreme til anal stimulering

Der er fordele og ulemper ved de forskellige typer af glidecreme. Det handler derfor om, at du finder den glidecreme, der kan give dig den oplevelse, du ønsker. Mange foretrækker en vandbaseret glidecreme, fordi den ikke skal skylles af efter brug. Den kan samtidig også bruges sammen med alt sexlegetøj uanset materiale.

En vandbaseret glidecreme har dog ikke det samme vedvarende glid, som en silikonebaseret glidecreme har. Dette skyldes netop, at den absorberes af huden. Denne Back Door vandbaseret anal glidecreme fra Pjur har dog et ekstra langvarigt glid, fordi den indeholder hyaluron.

Langvarigt glid med hyaluron

Hyaluron er et proteinstof, vi naturligt har i kroppen. Det binder væske og giver dermed både fugt og elasticitet til huden. Fordi glidecremen indeholder hyaluron, vil den fugtgivende ingrediens sikre et mere langvarigt glid end du ellers oplever med andre vandbaseret glidecremer.

Denne egenskab gør glidecremen særlig anvendelig ved analsex eller anal stimulering, hvor du ikke ønsker at gå ned på den lækre glatte fornemmelse. Glidecremen er perfekt til dig, der ønsker at bruge anal sexlegetøj af silikone.

Detaljer
Vægt121 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Ekstra god glidende effekt, Kan bruges med kondom, Uden smag eller duft

Mærke

Pjur

Anmeldelser (3)

3 anmeldelser af Pjur Back Door Vandbaseret Anal Glidecreme 100 ml

 1. Jensen

  den bedste til anal sexlegetøj
  Hvis du bruger meget sexlegetøj til anal leg kan jeg kun anbefale den her glidecreme. Den har en lidt tykkere konsistens end andre vandbaseret glidecremer jeg har prøvet og den fungerer bare perfekt til formålet.

 2. Mathias

  God kvalitet
  Jeg køber altid glidecreme fra pjur fordi jeg bare ved at jeg får en god kvalitet. Jeg kan også godt lide at deres produkter ikke indeholder alt muligt underligt.

 3. lise

  Dejlig og glat
  Den giver en virkelig dejlig og glat fornemmelse men den tørre også ind. Det kan nok ikke undgås men det er lidt irriterende når man bruger den analt. Smurte mere på og så gik det fint.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%