Viser alle 21 resultater

Analsex

Flere og flere er nysgerrige omkring analsex, og flere og flere begynder at udforske den pirrende leg med anal stimulering. Der er flere ting du kan gøre for at sikre den bedste oplevelse. Du kan både sørge for den bedste forberedelse og for at du slapper helt af. Det vil gøre nydelsen meget større. Og så må du selvfølgelig ikke glemme glidecremen – du kommer nemlig ikke langt uden. Find alt til analsex lige her. Læs mere

Billigst på PriceRunner
-17%
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-17%

Glidecreme og bedre sex

Eros Anal Silikone Glidecreme 100 ml

DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-34%
DKK 99,00
Billigst på PriceRunner

Anal glidecreme

Fisting Gel Glidecreme

DKK 140,00
Billigst på PriceRunner
-21%
DKK 189,00


Forbered med anal rengøring

Mange der er nye inden for analsex og anal stimulering kan være bekymret for ”uheld” eller lugt. Det kan dog nemt undgås ved anal rengøring, inden du er sammen med din partner. Til det bruger du en anal douche. Brug den gerne omkring én time inden I skal være sammen.

En anal douche består af et mundstykke og en bold. Bolden fyldes med vand, hvorefter mundstykket indføres analt og vandet sprøjtes op. Tøm vandet ud i toilettet og gentag processen, indtil det vand der kommer ud, ser helt rent ud.

Du er nu helt ren og klar, og skal ikke bekymre dig om noget. Det kan være en stor hjælp og kan være med til at gøre det nemmere at slappe af. Det er nemlig vigtigt for, at du kan nyde oplevelsen fuldt ud. Det er også vigtigt, at du slapper af for at undgå eventuelt ubehag.


Slap af med afslappende spray

Har du svært ved at slappe helt af? Det kan være svært at slappe af i ringmusklen, selvom du ellers føler dig rolig og afslappet. Særligt i starten hvor det er en uvant oplevelse, kan det være svært. Kroppen har simpelthen brug for at vænne sig til den nye oplevelse.

For at gøre det nemmere og undgå eventuelt ubehag i starten kan du med fordel bruge en anal afslapningsspray. Sprayen bruges på anus og 1-2 spray er nok. Vent et par minutter og begynd at masser området. Udover en afslapningsspray kan en god opvarmning nemlig også hjælpe.

Det er generelt altid vigtigt at gå langsomt frem, når det kommer til analsex. Start altid ud med at bruge fingrene og herefter gerne et mindre anal sexlegetøj. På den måde er huden omkring anus varmet op og klar til en større fylde.


Glidecreme til analsex

Det vigtigste af alt er dog glidecremen. Kroppen danner ikke nogen smørelse analt, og det er derfor slet ikke muligt at dyrke analsex uden glidecreme – det vil hvert fald ikke blive nogen god oplevelse. Når du skal dyrke analsex, anbefaler vi, at du bruger en silikonebaseret glidecreme.

En silikone glidecreme har et vedvarende glid, der ikke tørrer ind. I kan derfor begge nyde en glat og lækker fornemmelse, der bare bliver ved og ved. Skal I bruge anal sexlegetøj af silikone, PVC eller TPE/TPR er det dog vigtigt, at glidecremen er vandbaseret.

Her anbefales en vandbaseret glidecreme, der er lavet særligt til anal brug. Den vil have de bedste egenskaber til anal stimulering. Den vil for eksempel indeholde plejende ingredienser, der også giver fugt til den tynde hud ved anus. Med den rette glidecreme kan du få den optimale nydelse.