Just Glide Vegansk Glidecreme 200 ml

DKK 129,00

 • Vegansk, økologisk og vandbaseret glidecreme
 • Kan bruges med sexlegetøj og kondom
 • Miljøvenlig og genanvendelig indpakning
 • Uden duft eller smag

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Vegansk, økologisk og vandbaseret glidecreme
 • Kan bruges med sexlegetøj og kondom
 • Miljøvenlig og genanvendelig indpakning
 • Uden duft eller smag

Læs Mere

Beskrivelse

Just Glide vegansk glidecreme

Der findes mange forskellige glidecremer på markedet, men ikke alle er økologiske eller veganske. Er du en af dem, som går op i miljøet og er på jagt efter det absolut bedste? Så prøv en vegansk glidecreme fra Just Glide. Glidecremen kommer i en tube og har en lækker konsistens, der ikke klistrer.

Du kan bruge den vandbaseret glidecreme sammen med alt slags sexlegetøj uanset materiale. Glidecremen er naturligvis også perfekt til samleje. Den er uden animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. Den er derudover både uden duft og smag.

En miljøvenlig glidecreme

Ikke nok med at du får en mild vegansk glidecreme, der også er økologisk, så er glidecremen fra Just Glide også fremstillet med tanke på miljøet. Tuben er nemlig fremstillet af sukkerrør, der er et miljøvenligt og genanvendeligt produkt.

Du kan derfor med god samvittighed vælge denne glidecreme. Ikke nok med at den er fremstillet, så den er god for både din krop og miljøet, så vil den glatte virkning også øge din nydelse ved både onani, forspil og samleje.

Hvornår skal jeg bruge en vandbaseret glidecreme?

En vandbaseret glidecreme er en alsidig og praktisk all-around glidecreme. Den er særlig anvendelig, hvis du skal bruge sexlegetøj. Du kan nemlig bruge en vandbaseret glidecreme sammen med alt slags sexlegetøj, lige meget hvilket materiale det er fremstillet af.

Vi anbefaler også altid en vandbaseret glidecreme til vaginalt samleje. Skal du til gengæld dyrke analsex med en partner, vil vi til enhver tid anbefale en silikonebaseret glidecreme. Sidstnævnte kan også bruges sammen med sexlegetøj af glas og metal.

Detaljer
Vægt255 g
Størrelse

200 ml

Vandbaseret

Ja

Indhold

Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Lactic Acid, Sodium Levulinate

Specielle Egenskaber

Økologisk, Olie- og fedtfri

Mærke

Just Glide

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Just Glide Vegansk Glidecreme 200 ml

 1. Ane

  Godt glid
  Glidecremen er virkelig god og bruger den altid sammen med min vibrator. Har dog også brugt den til sex, hvor den også gør det godt. Konsistensen er ret tyk og det kan jeg egentlig godt lide. Det gør den lidt nemmere at styre når man smører den på.

Tilføj en anmeldelse af varen