Pjur Woman Silikonebaseret Glidecreme 100 ml

DKK 129,00 DKK 89,00

  • Silikonebaseret glidecreme til sart og følsom hud
  • Uden parabener og dermatologisk testet
  • Langvarig effekt – et par dråber er ofte nok
  • Kan bruges sammen med kondom
  • Uden duft eller smag

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E22490 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 827160106270

Pjur Woman silikonebaseret glidecreme

Med denne glidecreme får du et dejligt langvarigt glid, der øger din nydelse, samtidig med at du er sikret en fugtgivende og mild glidecreme. Pjur Woman silikonebaseret glidecreme er specielt udviklet til kvindens følsomme intimhud.

Glidecremen er derfor også dermatologisk testet, uden parabener eller konserveringsmidler og indeholder heller ikke parfume. Glidecremen giver en silkeblød og glat følelse til huden perfekt til massage, forspil eller samleje. Silikonebasereret glidecreme må ikke bruges sammen med sexlegetøj af silikone.

En fugtgivende glidecreme til sensitiv hud

Kvinders hud ved intimområdet er særlig følsomt, og kan hurtigt komme i ubalance. Dette kan medfører irritation, kløe og lugtgener. Derfor er det også vigtigt at bruge en glidecreme, der er specielt udviklet til den sensitive hud, og som er mild i brug.

Pjur Woman silikonebaseret glidecreme er netop udviklet specielt til kvinder. Dertil får du en glidecreme med et langvarigt glid, der føles dejligt og kan øge din nydelse. Da glidecremen er silikonebaseret, absorberes den ikke af huden. Ønsker du at vaske den af efter brug, kan dette gøres med vand og en mild intimsæbe.

Høj kvalitet og kun de bedste ingredienser

Det tyske mærke Pjur er garant for god kvalitet. Deres produkter er kun lavet med de bedste ingredienser, og du finder en glidecreme til enhver anledning i deres brede sortiment. Deres Woman serie er produkter lavet specielt til kvinders følsomme intimhud, og efterlader samtidig huden ekstra blød og velplejet.

Af samme grund er denne Pjur Woman silikonebaseret glidecreme særlig drøj i brug. Ofte vil et par dråber være nok, og du får derfor mange nydelsesfulde oplevelser med en 100 ml flaske. Du kan naturligvis altid tilføre mere efter behov.

Vægt 121 g
Størrelse

100 ml

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Uden parabener, Uden smag eller duft

Mærke

Pjur

Oversigt

  • Silikonebaseret glidecreme til sart og følsom hud
  • Uden parabener og dermatologisk testet
  • Langvarig effekt – et par dråber er ofte nok
  • Kan bruges sammen med kondom
  • Uden duft eller smag

Læs Mere

X