Eros Classic Silikone Glidecreme 100ml

DKK 99,00

  • Silikonebaseret glidecreme
  • Giver et vedvarende glid
  • Dermatologisk testet
  • Perfekt til analsex
  • Kan bruges sammen med sexlegetøj i glas og metal

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Eros bodyglide silikone glidecreme

Eros bodyglide silikone glidecreme er en glidecreme lavet til når legen virkelig skal have noget ekstra glid, og når gliddet skal holde ekstra længe. En silikonebaseret glidecreme er perfekt til analsex eller anal sexlegetøj af metal og glas.

Takket være silikonen bliver glidecremen ved med at give et lækkert glid. Du kan derfor være sikker på en glat og stimulerende oplevelse hele vejen igennem. En silikone glidecreme er ligeledes perfekt til massage.

En glidecreme til alle

Eros bodyglide silikone glidecreme er dermatologisk testet. Den er derudover uden konserveringsmidler og har hverken duft, smag eller farve. Den er mild mod huden og efterlader den blød og velplejet.

Du kan uden problemer bruge glidecremen sammen med kondom, da den er fri for olie. Dertil får du en glidecreme, der ikke klistrer og som giver et vedvarende glid, som du kan nyde, så længe du ønsker.

Hvornår skal jeg bruge silikonebaseret glidecreme?

En silikonebaseret glidecreme er den type af glidecreme vi anbefaler, hvis du skal dyrke analsex. Den sikrer dig et vedvarende glid, der føles ekstra blødt og glat. Til vaginalt samleje anbefales en vandbaseret glidecreme.

Du kan også bruge en Eros bodyglide silikone glidecreme sammen med dit sexlegetøj, hvis det er lavet af glas og metal. Du kan ikke bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med sexlegetøj af silikone, PVC, TPR eller TPE.

Derfor skal du prøve silikone

Silikone glidecreme glider bare bedre. Det er ikke den bedste glidecreme hvis du skal have gang i sexlegetøj med silikone eller gummi, eller mangler en glidecreme til vaginal penetrering, men til anal penetrering og til sexlegetøj lavet af glas og metal er glidecreme med silikone helt klart det bedste valg.

Med silikone får du et bedre og længerevarende glid, og det er selvfølgelig at foretrække ved analsex, som altså bare kræver lidt ekstra. Ved at vælge Eros får du den bedste kvalitet på markedet.

Detaljer
Vægt130 g
Størrelse

100 ml

Silikonebaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Uden konserveringsmidler, Uden smag eller duft

Mærke

Eros

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eros Classic Silikone Glidecreme 100ml”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%