EROS bodyglide silikone glidecreme 100ml

DKK 95,00

  • Bodyglide Silikone glidecreme
  • Glidecreme der holder længe
  • Ekstra godt glid
  • Perfekt til analsex
  • Kan bruges med sexlegetøj i glas og metal

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

EROS bodyglide silikone glidecreme 100ml

EROS bodyglide silikone glidecreme er en glidecreme lavet til når legen virkelig skal have noget ekstra glid, og når det glid skal holde ekstra længe. Silikone glidecreme er det mest glatte glidemiddel der findes, og det er perfekt til leg der kræver lidt ekstra, specielt til anal penetrering, hvor det kan blive rigtig stramt, og som derfor nogle gange kan bruge noget ekstra hjælp, især fordi man i det område ikke selv bliver våd. Du får altså med denne glidecreme virkelig en våd og lækker oplevelse, og har du ikke prøvet silikone glidecreme endnu, så kan det kun anbefales.

En glidecreme til alle

Eros bodyglide silikone glidecreme er både smags -og lugtfri, det gør den særligt behagelig til en våd aften i soveværelset, og den kan bruges af alle, også dem der normalt har gener ved dette. Glidecremen hverken klæber eller blokerer porerne i huden og så har den et rigtig godt glid, så du kan frit bruge løs af denne glidecreme og få de frækkeste og mest intense oplevelser.

Der er forskel på glid

En glidecreme er ikke bare en glidecreme, der findes forskellige typer, som er lavet til forskellige slags leg og penetrering. En vandbaseret glidecreme, som er den vi oftest anbefaler, har ikke samme glid som en glidecreme med silikone. Grunden til at den oftest anbefales er, at den er bedst til sexlegetøj lavet i gummi og silikone, som den slider mindre. Dertil er den bedst til vaginal penetrering, fordi den er let at rense, og altså ikke skaber irritation. En silikone glidecreme har dog bare nogle andre fordele, som bestemt er værd at huske på.

Derfor skal du prøve silikone

Silikone glidecreme glider bare bedre. Det er ikke den bedste glidecreme hvis du skal have gang i sexlegetøj med silikone eller gummi, eller mangler en glidecreme til vaginal penetrering, men til anal penetrering og til sexlegetøj lavet af glas og metal er glidecremen med silikone helt klart det bedste valg du kan tage. Med silikone får du et bedre og længerevarende glid, og det er selvfølgelig at foretrække ved analsex, som altså bare kræver lidt ekstra. Har du prøvet forskellige glidecreme, så ved du der er forskel, og at det bedste sex fås når der virkelig er swung i tingene.

Vægt 130 g
Mærke

Eros

Størrelse

100 ml

Specielle Egenskaber

Lugtfri og smagsneutral

Oversigt

  • Bodyglide Silikone glidecreme
  • Glidecreme der holder længe
  • Ekstra godt glid
  • Perfekt til analsex
  • Kan bruges med sexlegetøj i glas og metal

Læs Mere.

X