You2Toys Sexgynge

DKK 1.999,00

  • Sexgynge i høj kvalitet
  • Med justerbare stropper
  • Maks vægt 120 kg
  • Lavet af nylon og polyester

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5276100000 Kategorier: , , , , , GTIN: 4024144527618

You2Toys sexgynge

Sæt fantasien fri med en You2Toys sexgynge. En sexgynge lader dig og din partner udforske nye og spændende stillinger, der for alvor kan sætte skub i sexlivet. Gyngen kan holde op til 120 kg og den gode kvalitet sikre at I kan gå til den.

Gyngen består af stropper af nylon til både arme og ben. Alle stropperne kan justeres, så alt sidder som det skal. Der er rig mulighed for at eksperimentere med nye frække stillinger.

OBS! Montageudstyr medfølger ikke. Krog og metalkæde skal købes separat.

Prøv nye stillinger med en sexgynge

En sexgynge er et frækt stykke udstyr til soveværelset, som dig og din partner kan have mange sjove stunder med. Gyngen giver jer mulighed for at udforske mange nye stillinger, der simpelthen ikke er mulige uden en sexgynge.

Prøv for eksempel at lade din partner side i gyngen, mens du styrer tempoet. Eller sæt jer begge op i gyngen og nyd den frække oplevelse, mens i svinger. Med stropper til arme og ben kan I også kombinere legen med bondage eller bruge stropperne til støtte og for bedre komfort.

En sexgynge af god kvalitet

Det er selvfølgelig vigtigt, at en sexgynge kan holde til lidt af hvert. Derfor har denne You2Toys sexgynge også kraftige stropper af nylon. Gyngen kan derudover også holde op til 120 kg. Der er altså gode muligheder for at boltre sig.

Udover at give stærke stropper, så er nylon materialet også dejlig blødt, så det er behageligt at bruge gyngen. Sæt sving i jeres sexliv med en kvalitets sexgynge og udforske nye frække stillinger sammen.

Vægt 4153 g
Materiale

100% polyester, metal

Kapacitet

Max 120 kg

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Sikkerhedstestet, Skal ikke samles

Oversigt

  • Sexgynge i høj kvalitet
  • Med justerbare stropper
  • Maks vægt 120 kg
  • Lavet af nylon og polyester

Læs Mere

X