Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

DKK 219,00

  • Elegant blindfold, lavet af kunstlæder – Passer til resten serien, bound to you
  • Bagsiden er beklædt med kunstig pels, for bedre komfort
  • Lukkes med regulerbar rem

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31194 Kategorier: , , , , Tag:

Fifty Shades of Grey Bound to You blindfold – gør jeres bondageleg komplet

Med dette elegante og frække blindfold fra den populære Fifty Shades of Grey kollektion, kan du og din partner gøre bondagelegen komplet. Fifty Shades of Grey Bound to You blindfold er lavet i lækkert kunstlæder, der giver det et råt look, som er perfekt til SM universet.

Indersiden af blindfoldet er lavet af blødt kunstigt pels, så det er behagelig at bære. Du vil være helt uden din synssans, når du bærer blindfoldet, hvorfor alle dine andre sanser vil skærpes. Blindfoldet er perfekt sammen med matchende håndleds- og ankelmanchetter fra Bound to You serien.

Et blindfold i kunstig læder

I modsætning til mange andre blindfolds er dette lavet af kunstigt læder. Dette Fifty Shades of Grey Bound to You blindfold sættes fast ved hjælp af den regulerbare rem. Remmen har 7 huller og blindfoldets fulde omkreds er 68 cm.

Spændet er med nikkelfri metal i guld. Det er en lille detaljer, der giver blindfoldet et ekstra elegant udseende. På indersiden af blindfoldet er det beklædt med kunstigt pels, så det føles behageligt mod huden.

Opnå større nydelse med et blindfold

Uanset om du og din partner er nybegyndere eller erfarne udøvere af bondage, er dette lækre blindfold en velkommen tilføjelse. Når den pirrende fiksering med bondage kombineres med et blindfold, øges den sensuelle nydelse.

Ved at være fikseret og ude af stand til at se noget, er du i din partners komplette kontrol. Det kan være yderst stimulerende ikke at vide, hvornår den næste berøring kommer, samt hvor den vil være.

Vægt100 g
Materiale

Kunstlæder

Farve

Sort

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Elegant blindfold, lavet af kunstlæder – Passer til resten serien, bound to you
  • Bagsiden er beklædt med kunstig pels, for bedre komfort
  • Lukkes med regulerbar rem

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold”