Fun Factory Limba Flex Sugekop Dildo str. S – Turkis

kr. 339,00

 • Få præcis den vinkel du har brug for – Limbo er en justerbar dildo, der kan vinkles, præcis som du ønsker det
 • Den fleksible dildo holder formen hvilket gør, at du kan ramme G-punktet eller prostata helt rigtigt
 • Dildoen er fremstillet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet, der giver dig en hudvenlig, slidstærk og silkeblød dildo
 • Sugekoppen er stærk og kan sættes fast på enhver jævn overflade – dildoen kan også bruges som strap-on sammen med en harness
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Fun Factory Limba Flex – den justerbare dildo

Fun Factory imponerer endnu engang med denne justerbare dildo. Ingen er ens, og det kan derfor være svært at finde et sexlegetøj, der passer til lige præcis dig og din krop. Med Fun Factory Limba Flex kan du justere dildoens form, så du får den helt rette stimulering.

Udover dens justerbare form er dildoen udstyret med en sugekop, der gør det muligt at nyde den i mange forskellige stillinger – også når du er alene. Derudover kan den også bruges som strap-on, og er selvfølgelig anvendelig analt såvel som vaginalt.

Sådan bruger du Fun Factory Limba Flex

Der er ikke noget kompliceret over den fleksible og justerbare dildo. Du bøjer den blot i den form, du ønsker. Måske ønsker du at prøve en kraftig C-formet kurve til at ramme G-punktet, eller måske ønsker du den helt lige. Du kan bøje den frem og tilbage efter dine behov.

Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med dildoen, hvad end du bruger den vaginalt eller analt. Hold dildoen med hånden, gør brug af sugekoppen eller sæt den i en harness for fræk strap-on leg.

Form dildoen til dine behov

Fun Factory Limba Flex kan bøjes i den form, du har behov for. Jo mere du lærer din krop at kende, jo bedre ved du også, hvilken form for stimulering du har brug for. Det kan derfor være et spændende bekendtskab at have denne dildo i natbordsskuffen.

Der er gode muligheder for at eksperimentere med forskellige former, og du kan ændre dem, alt efter hvilken stilling dildoen skal bruges i. Dildoen bliver i den form du har valgt på grund af den kraftige wire, der danner kernen af dildoen.

Rig mulighed for variation

Det er altid rart med lidt variation, og det får du rig mulighed for med denne Fun Factory Limba Flex dildo. Ikke nok med at den er justerbar, og kan bøjes i lige præcis den form du ønsker, så har den også sugekop og er harness-venlig.

Du kan variere din oplevelse ved at give dildoen en anden form, ved at skifte mellem vaginal eller anal leg, samt ved at benytte sugekoppen på diverse jævne overflader. Derudover er der også mulighed for at bruge dildoen som strap-on.

Find den rette størrelse til dig

For at sikre dig den bedste oplevelse med din Limba Flex dildo kan du få den i to størrelser. Størrelse small har en længde på 12 cm samt en diameter på 3 cm. Den er derfor den perfekte begynderdildo, eller hvis du ønsker at bruge dildoen analt.

Ønsker du lidt mere fylde og længde, kan du vælge størrelse medium. Her får du en længde på 18 cm og 3,2 cm i diameter. Du kan med fordel have begge størrelser liggende, da det blot vil give dig mulighed for endnu mere variation i din frække leg.

Sådan rengør du Fun Factory Limba Flex

Det er vigtigt, at du sørger for korrekt rengøring af dit sexlegetøj efter brug. Det sikrer dig den bedste hygiejne samt øger dit sexlegetøjs levetid. Efter brug skal du skylle dildoen grundigt i varmt vand. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj for det bedste resultat.

Sørg for at dit sexlegetøj er helt tørt efter rengøring, inden du pakker det væk igen. Vi anbefaler, at du opbevarer dildoen i den medfølgende kasse eller i en stofpose. Det vil holde den pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Detaljer
Vægt214 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Turkis

Længde

12 cm

Diameter

3 cm

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt
 3. Kan også bruges med harness eller fastsættes på en jævn overflade

Efter brug:

 1. Vask dildoen grundigt i varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad dildoen tørre inden den pakkes væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory Limba Flex Sugekop Dildo str. S – Turkis”