Fleshlight Pink Lady Stamina Training – PRISVINDER

DKK 439,00

 • Fleshlighten er designet med et realistisk udseende og er udstyret med en pirrende struktur af knopper
 • Sleevet er fremstillet af det patenteret Real Feel SuperSkin materiale, der føles som ægte hud
 • Brug det justerbare vakuum til at få præcis den intensitet du ønsker – vakuummet justeres med skruelåget i bunden
 • Du kan med fordel bruge din Fleshlight til stamina træning – du har den fulde kontrol og kan opbygge en bedre udholdenhed

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E21539 Kategorier: , , ,

Fleshlight Pink Lady stamina training

Denne Fleshlight Pink Lady stamina training er en fleshlight designet specifikt til at give en intens oplevelse, så du kan træne din stamina og teknik. Du vil få vilde orgasmer som belønning. Fleshlighten giver en oplevelse med masser af dubber, så du stimuleres hele vejen ind.

Som alle modeller fra det populære Fleshlight mærke, er denne også fremstillet af deres eget unikke Real Feel SuperSkin materiale, der giver den virkelighedstro oplevelse. Du får også den uundværlige vakuum-funktion, der gør, at du har komplet kontrol over intensiteten.

Sådan bruger du din Fleshlight Pink Lady stamina training

Brug altid din Fleshlight Pink Lady stamina training sammen med vandbaseret glidecreme, og brug rigeligt hvis du har lyst til en ekstra våd oplevelse. Påfør glidecremen på penis og på din Fleshlights åbning, for den bedste og mest behagelige penetrering.

Du kan med fordel tage sleevet ud af din Fleshlight og varme det under varmt rindende vand i et par minutter inden brug, dette giver en mere realistisk følelse og kan hjælpe med at fremprovokere en lækker orgasme.

Verdens mest populære produkt til mænd

Fleshlights er utroligt populære onaniprodukter til mænd, og denne Fleshlight Pink Lady Stamina training står i spidsen, som det mest populære produkt til mænd, i verden. Dens simple og ligetil design er godt til dig, passer perfekt til dig der ønsker et brugervenligt produkt.

Denne model er ligeledes specielt designet til dig der ønsker at træne din stamina og opøve en bedre udholdenhed. Det kan ikke bare komme dig selv til gode, men også dine fremtidige partnere.

Vejen til bedre sex

Øvelse gør mester, og det gælder selvfølgelig også i soveværelset. Denne Fleshlight Pink Lady stamina training udfordrer dig med stamina træning i første klasse. Ved at træne med denne model får du mulighed for at træne dig op til det maraton, som du længe har set frem til.

Den giver dig mulighed for at træne din udholdenhed, såvel som din ydeevne og teknik, og den kan hjælpe dig på vej til super intense orgasmer. Denne Fleshlight er altså et skridt på vejen til bedre sex – både for dig og dine partnere.

Brug den solo eller med din partner

Glæden ved Fleshlight er heldigvis ikke kun for singler. Du har med din Fleshlight Pink Lady stamina training mange muligheder for lege i soveværelset. Du kan sagtens bruge din fleshlight sammen med din partner, enten som del af et frækt forspil eller som en alternativ måde at føre dig og din partner til orgasme på.

Fleshlight Pink Lady er selvfølgelig vandtæt, og du kan derfor sagtens bruge den både under bruseren eller i badet, hvor du kan nyde en intens fræk leg i det varme vand, enten solo eller sammen med din partner.

Pas godt på dit favoritlegetøj

Efter brug skal du tage sleevet ud af beholderen og vaske den i varmt vand. Derefter skal du bruge en rensespray. Brug gerne 2 eller 3 sprøjt, så du er sikker på, at den er helt ren. Når sleevet er helt tørt, kan du bruge deres Renewing Powder, der sørger for at materialet bevarer sin blødhed og elasticitet.

Sleevet kan herefter sættes tilbage i beholderen. Skru låget på, så du holder sleevet rent. Nu er den klar til at blive gemt væk, og er klar til brug, næste gang du får lyst til en træning med lækre orgasmer og en bedre stamina som belønning.

Vægt755 g
Mærke

Fleshlight

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Længde

25 cm

Indsætbar længde

23 cm

Indre diameter

0,7 – 1,9 cm (strækbar)

Vandtæt

Ja

Materiale

SuperSkin

Oversigt

 • Fleshlighten er designet med et realistisk udseende og er udstyret med en pirrende struktur af knopper
 • Sleevet er fremstillet af det patenteret Real Feel SuperSkin materiale, der føles som ægte hud
 • Brug det justerbare vakuum til at få præcis den intensitet du ønsker – vakuummet justeres med skruelåget i bunden
 • Du kan med fordel bruge din Fleshlight til stamina træning – du har den fulde kontrol og kan opbygge en bedre udholdenhed

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal ved at skrue på låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang

2 anmeldelser af Fleshlight Pink Lady Stamina Training – PRISVINDER

 1. TP

  Lækker oplevelse til en god pris
  Det føles ikke som den rigtige ting, men det gør den dog ikke mindre lækker. Man kan virkelig mærke mønsteret og det er nemt at gøre den strammere når man har brug for det.

 2. Janus

  Perfekt til træning
  Jeg købte den så jeg kunne træne mig op til at holde længere i sengen og synes faktisk den virker ret godt. Jeg varmer sleevet inden brug så den føles mere realistisk og det gør at jeg også kan holde længere når jeg er sammen med konen. Rengøringen er heller ikke så slem som frygtet. Vil anbefale at man køber rens og pulver med – det har hvert fald været rart at have.

Tilføj en anmeldelse af varen