Fleshlight Pink Lady Stamina Training – PRISVINDER

DKK 439,00

 • Realistisk Fleshlight
 • Dybe stimulerende riller indeni
 • Realskin materiale – Føles ægte
 • Diskret opbevaring
 • Verdens mest populære produkt til mænd

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E21539 Kategorier: , , , , GTIN: 810476017729

Fleshlight Pink Lady stamina training

Denne Fleshlight Pink Lady stamina training er en fleshlight designet specifikt til at give en intens oplevelse, så du kan træne din stamina og teknik og få vilde orgasmer som belønning. Fleshlighten giver en oplevelse med masser af dubber, så du stimuleres hele vejen ind. Lavet i det bløde og realistiske SuperSkin materiale der giver den virkelighedstro oplevelse, så du kan blive kampklar til dine drænende aktiviteter i soveværelset.

Fleshlight har lavet mange lækre produkter til mænd og du kan med fordel se udvalget her på Altertystys.dk for at få noget inspiration: Fleshlight hos Altertystys.dk.

Sådan bruger du din Fleshlight Pink Lady stamina training

Brug altid din Fleshlight Pink Lady stamina training sammen med vandbaseret glidecreme, og brug rigeligt hvis du har lyst til en ekstra våd oplevelse. Påfør glidecremen på penis og på din fleshlights åbning, for den bedste og mest behagelige penetrering.

Du kan med fordel tage sleevet ud af din fleshlight og varme den under varmt rindende vand i et par minutter inden brug, dette giver en mere realistisk sensation og kan hjælpe med at fremprovokere en lækker orgasme.

Verdens mest populære produkt til mænd

Fleshlights er utroligt populære onaniprodukter til mænd, og denne Fleshlight Pink Lady Stamina training står i spidsen, som det mest populære produkt til mænd, i verden.

Dens simple og ligetil design er godt til dig der gerne vil lære fleshlight produkterne bedre at kende, måske med henblik på at træne din stamina, hvilket denne fleshlight er designet til at hjælpe dig med. Denne fleshlight kommer i Pink Lady farven og en guld beholder, den er i alt 25 cm i længden og vejer 775 g.

Vejen til bedre sex

Øvelse gør mester, og det gælder selvfølgelig også i soveværelset. Denne Fleshlight Pink Lady Stamina training udfordrer dig med stamina træning i første klasse. Ved at træne med denne Fleshlight Pink Lady Stamina training får du mulighed for at træne dig op til det maraton, som du længe har set frem til.

Den giver dig mulighed for at træne din udholdenhed, såvel som din ydeevne og teknik, og den kan hjælpe dig på vej til super intense orgasmer. Denne Fleshlight er altså et skridt på vejen til bedre sex – både for dig og dine partnere.

Brug den solo eller med din partner

Glæden ved Fleshlight er heldigvis ikke kun for singler. Du har med din Fleshlight Pink Lady Stamina training mange muligheder for lege i soveværelset. Du kan sagtens bruge din fleshlight sammen med din partner, enten som del af et frækt forspil eller som en alternativ måde at føre dig og din partner til orgasme på.

Fleshlight Pink Lady er selvfølgelig vandtæt, og du kan derfor sagtens bruge den både under bruseren eller i badet, hvor du kan nyde en intens fræk leg i det varme vand, enten solo eller sammen med din partner.

Pas godt på dit favoritlegetøj

Efter brug skal du tage sleevet ud af din Fleshlight og vaske den i varmt vand. Derefter skal du bruge en rensespray på din fleshlight, Brug gerne 2 eller 3 sprøjt, så du er sikker på at den er helt ren. Når din fleshlight er helt tør, kan du bruge deres Renewing Powder, der sørger for at materielet bevare sin blødhed og elasticitet.

Sleevet kan herefter sættes tilbage i beholderen. Skru låget på, så du holder sleevet rent. Nu er den klar til at blive gemt væk, og er klar til brug, næste gang du får lyst til en træning med lækre orgasmer og en bedre stamina som belønning.

Vægt 755 g
Mærke

Fleshlight

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Længde

25 cm

Indsætbar længde

23 cm

Indre diameter

0,7 – 1,9 cm (strækbar)

Vandtæt

Ja

Materiale

SuperSkin

Oversigt

 • Realistisk Fleshlight
 • Dybe stimulerende riller indeni
 • Realskin materiale – Føles ægte
 • Diskret opbevaring
 • Verdens mest populære produkt til mænd

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme inden du bruger din fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk onanioplevelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være når du trænger ind, ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange, tør af
 3. Drys med Fleshlight pulver, for at passe på overfladen af din Fleshlight
 4. Skru låget på igen og du er klar til næste gang
X