Fleshlight FleshWash Rengøringsspray – BESTSELLER

DKK 69,00

  • Rengøringsspray til sexlegetøj
  • Specielt udviklet til Fleshlight
  • Forlænger levetiden på din Fleshlight
  • Antibakteriel spray der desinficerer

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E22154 Kategori: GTIN: 8428508034754

Fleshlight Fleshwash rengøringsspray til sexlegetøj

Hvis du nyder at lege med diverse onaniprodukter og vil have en effektiv spray til rengøringen bagefter, så skal du vælge denne antibakterielle rensespray. Den er specialudviklet til Fleshlights produkter, men kan også benyttes til andet sexlegetøj.

Ønsker du en realistisk onanioplevelse i høj kvalitet, så skal du vælge et produkt fra det populære amerikanske mærke Fleshlight. Deres produkter er ikke bare lavet med tanke på din nydelse, men også med tanke på brugervenlighed. Derfor er deres produkter lette at gøre rene med et udtageligt sleeve.

Sådan bruger du Fleshlight FleshWash

Vi ønsker, at du kan bruge din Fleshlight så ofte og så længe, du har lyst. Derfor anbefaler vi, at du efter brug skyller sleevet under varmt vand for at gøre det rent. Efterfølgende kan du bruge din Fleshlight Fleshwash.

Sprøjt rengøringssprayen udover hele sleevet på både yder- og indersiden. Sprayen skal ikke vaskes af. Denne rensespray fjerner alle rester fra glidecreme, og holder din Fleshlight 100% ren. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du sætter det tilbage i beholderen.

Optimal brug og vedligeholdelse af din Fleshlight

Du kan opnå en mere levende og lækker oplevelse ved brug af en Fleshlube vandbaseret glidecreme samt en Fleshlight shower mount med sugekop. Den gør nemlig, at du kan sætte din Fleshlight op på væggen for en mere realistisk oplevelse.

For optimal vedligeholdelse af din Fleshlight kan vi anbefale, at du bruger Fleshlight Renewing Powder på et tørt sleeve efter rengøring- Pulveret hjælper med at holde sleevet blødt og bevarer dermed den realistiske følelse.

khvocb03if174m4c0eHvis du ønsker det hele i en samlet pakke, kan du med fordel vælge vores Fleshlight value pack.

Vægt130 g
Størrelse

100 ml

Oversigt

  • Rengøringsspray til sexlegetøj
  • Specielt udviklet til Fleshlight
  • Forlænger levetiden på din Fleshlight
  • Antibakteriel spray der desinficerer

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight FleshWash Rengøringsspray – BESTSELLER”