Viser alle 8 resultater

Tynde kondomer

Mange foretrækker, at deres kondomer er ekstra tynde. Det gør nemlig, at kondomet mærkes mindre, og at du til gengæld kan mærke endnu mere. Der er heldigvis rigtig mange gode kondomer, der også er ekstra tynde. Du finder et varieret udvalg af tynde kondomer lige her, så du også kan finde et, der passer i størrelsen. Et tyndt kondom er stadig lige så stærkt som kondomer med en almindelig tykkelse, og det mindsker altså ikke beskyttelsen. Læs mere


Et kondom der ikke mærkes

Når et kondom er tyndere, betyder det, at du og din partner kan mærke kondomet mindre. Nogle er meget generet af at bruge kondom, fordi de synes, at det giver en anden følelse under samleje. Særligt mænd har også problemer med, at kondomet mindsker deres følsomhed og dermed også nydelsen.

Med tynde kondomer kan du altså mindske eventuelle gener samt øge nydelsen. De helt tynde kondomer har en tykkelse helt ned på 0,045 mm. Almindelige kondomer har generelt en tykkelse på omkring 0,06-0,07 mm. Det lyder måske ikke af meget, men det gør en stor forskel.

Du kan trygt vælge et kondom, der er ekstra tyndt, hvis du har haft problemer med den almindelige tykkelse. Du får nemlig den samme beskyttelse og alle de samme egenskaber som et almindeligt eller regular kondom har – blot med alle fordelene fra et ekstra tyndt kondom.


Et tyndt kondom er lige så sikkert

Du kan helt trygt vælge et tyndt kondom. Selvom kondomet er tyndere en almindelige slags, er der altså ikke gået på kompromis med beskyttelsen. Kondomet kan holde til det samme, som et kondom af almindelig tykkelse kan. Der er derfor ikke øget risiko for, at det revner eller springer.

Alle vores kondomer er CE-mærket. Det vil sige, at det lever op til EU’s lovgivning og standarder på området. Du kan derfor regne med, at de tynde kondomer har gennemgået og bestået den samme kvalitetskontrol, som almindelige kondomer har været igennem.

Med et kondom der er tyndere, kan du blot nyde alle fordelene samtidig med, at du kan dyrke beskyttet og sikker sex. Det behøver altså ikke at være generende at bruge kondom. Det behøver heller ikke at nedsætte din følsomhed. Det handler blot om at finde det rigtige, og det der virker bedst for dig.


Stort udvalg af tynde kondomer

Hvis det er et tyndt kondom, du går efter, har du flere muligheder. Der findes nemlig mange slags kondomer, der blandt andet også er ekstra tynde. Du kan derfor også finde tynde kondomer i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber. Skal det være et helt almindelig et af slagsen, er der også mulighed for dette.

Hos Tys Tys har vi et varieret udvalg, og vi arbejder løbende på at gøre vores sortiment endnu bedre. Derfor kan du også hele tiden finde nye produkter, der giver dig et bedre udvalg af vælge imellem. Blandt vores udvalg finder du også latexfri kondomer såvel som kondomer med smag og andre sjove kvaliteter.

Husk at måle din penisomkreds hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du bruger. Penisomkredsen skal måles i erigeret tilstand og helt nede ved roden. De mest almindelige kondomstørrelser på 52-54 mm passer en omkreds på ca. 11-12 cm. Vælg altid den mindste hvis du lægger mellem to størrelser.