Viser alle 14 resultater

Trusse vibrator

Leder du efter en diskret men effektiv vibrator? Så prøve en trusse vibrator. Det lille sexlegetøj er designet til at sidde i trussen, mens du bevæger dig rundt. Du kan derfor nyde de dejlige vibrationer, mens du får ordnet opvasken, eller mens dig og din partner er på date. Der er muligheder nok med den frække vibrator, og det vil med garanti hurtigt blive en favorit både i soveværelset og uden for hjemmets fire vægge. Læs mere


Din frække hemmelighed

Alt bliver bare lidt frækkere, når andre omkring dig ikke ved, hvilken hemmelighed du gemmer på. De fleste vibratorer af denne type er designet, så de også er tæt på lydløse. Det lydsvage design gør, at du kan nyde de rumlende vibrationer, mens du bevæger dig udenfor.

Det lægger op til nogle helt nye og spændende lege, hvad end du skal nyde vibratoren alene eller sammen med en partner. En trusse vibrator kommer ofte sammen med en fjernbetjening eller app, så den kan fjernstyres. Det er altså også et oplagt sexlegetøj til par.

Selve vibratoren er ofte udformet, så den vil lægge sig behageligt op ad klitoris. Nogle kommer endda også med en trusse med en lille lomme i. På den måde bliver vibratoren der hvor den skal, og du kan bevæge dig frit rundt, mens du stimuleres i alt hemmelighed.


Diskret leg til par

Der findes meget sexlegetøj, der er oplagt at bruge som par – og en trusse vibrator er helt klart et af dem. Det er et sjovt legetøj, som I sammen kan få mange nye oplevelser med. Vibratoren kan bruges på afstand, men den kan naturligvis også bruges under samleje.

Netop fordi vibratoren kommer med fjernstyring, er den perfekt til par. Rækkevidden er forskellig fra model til model, men fjernbetjeningen kan som oftest række flere meter. I kan altså være i hvert jeres lokale samtidig med, at I leger sammen.

Med fjernstyret sexlegetøj kan I lege sammen, mens I er ude, og det kan være et pirrende forspil, der gør jer vildt tændte. Ved at pirre og lege sammen med en trusse vibrator kan det blive det mere vildt og frækt, når I endelig kan røre ved hinanden og være tætte.


Fjernbetjent eller app-styret vibrator

En trusse vibrator kommer naturligvis med en fjernbetjening eller en app, så du ikke skal have vibratoren i hånden, hver gang vibrationerne skal indstilles. Der findes flere modeller, og det er forskelligt, om der kan styres med en app eller med en fjernbetjent.

En app-styret vibrator kan give dig mange flere muligheder, end en fjernbetjening kan. En app kan ofte indeholde flere funktioner, hvor du for eksempel kan lave dine egne vibrationsmønstre eller styre vibrationerne med din stemme. Det kan altså give endnu flere muligheder for leg og sjov.

Uanset hvad du er til, kan du med god grund vælge en fjernstyret trusse vibrator. Det er nemlig et meget alsidigt sexlegetøj, der er oplagt til parleg, men som også sagtens kan nydes alene. Med app eller fjernbetjening kan du nemt indstille og styre vibrationerne selv eller give kontrollen til din partner.