Viser alle 2 resultater

Sexgynge

Med en sexgynge kan din partner og dig udforske, lege og eksperimentere på helt nye måder. Gyngen tillader jer at være sammen i nogle helt nye stillinger, og kan altså være en sjov tilføjelse til jeres sexliv. Der findes forskellige slags, der har forskellige remme og justeringsmuligheder. Det kan give jer forskellige muligheder i forhold til stillinger. De fleste gynger er designet, så de er lette at sætte op og tage ned igen efter brug. Find den der passer bedst til jer og jeres behov lige her. Læs mere

Billigst på PriceRunner
-43%
kr. 2.100,00 kr. 1.200,00
Billigst på PriceRunner
kr. 2.229,00


En gynge for voksne

En sexgynge er det ultimative legetøj for voksne. Gyngen lader jer lege sammen på helt nye måder. Er der en bestemt stilling, I altid har ønsket at prøve? Så er det med garanti nemmere med det rette udstyr. Det er ligeledes ekstra frækt, når den ene af jer svæver vægtløs i luften.

Det giver den anden komplet kontrol og kan også sætte mere sving i jeres sexliv. De fleste er lavet, så de let kan sættes op og selvfølgelig også kan tages ned igen. På den måde kan I pakke gyngen frem, når I har brug for den og gemme den diskret væk, når den ikke er i brug.  

Det behøver altså ikke at være et kompliceret stykke udstyr, og I vil hurtigt lære, hvordan den skal justeres og reguleres, så den passer til jer. Alle stropper vil være justerbare, så den passer til jer. Det er også oplagt at bruge den sammen med andet bondageudstyr.


Leg sammen på nye måder

Alle par har brug for, at der sker noget nyt i deres sexliv på et eller andet tidspunkt. Der kan gå rutine i den for alle, og her kan det være en stor hjælp at introducere noget nyt og spændende. De fleste vil være enige i, at en sexgynge er noget helt nyt og utrolig spændende.

Gyngen giver jer anledning til at være sammen på nye måder. Den gør ikke bare nye stillinger mulige. Den ligger også op til mere sjov. Den er for eksempel perfekt til parret, der elsker bondage eller BDSM. Den kan nemlig kombineres med blindfolds, håndjern eller pisk.

Det er faktisk kun jeres fantasi, der sætter grænsen for, hvad legen kan indebære. Og uanset hvad I er til, vil gyngen helt sikkert pirre og stimulere jeres fantasi. I vil ikke fortryde det, når først I har introduceret gyngen i soveværelset.


Et praktisk og sjovt sexmøbel

Der findes mange forskellige og sjove sexmøbler på markedet. Det er dog ikke alle, der er lige praktiske. Det er for mange vigtigt, at de let kan tage deres sexlegetøj frem og på samme måde let pakke det væk igen. Det gør det nemlig mere praktisk at have med at gøre.

En sexgynge er netop dette. Et praktisk sexmøbel. Gyngen skal blot hænges i en krog i loftet, der altså er det eneste tilbage, når gyngen er taget ned. Når først I har justeret de forskellige stropper, så de passer til jer, er gyngen klar med det samme, når I har monteret den i krogen.

Det er altså ikke særlig kompliceret at bruge gyngen, der i alt sin enkelhed vil tilføre mere spænding til jeres sexliv. Der er rig mulighed for at eksperimentere med forskellige stillinger og andet sexlegetøj, når først I har fået gyngen op at hænge.