Viser alle 6 resultater

Paddle

Skal du og din partner eksperimentere med BDSM? Så er en paddle et uundværligt redskab. Det er det perfekte stykke udstyr, hvad end I er øvet i den pirrende leg eller skal prøve den for allerførste gang. En paddle er let at kontrollere, og I bestemmer helt selv, hvor kraftige slagene skal være. Vi har en i alle størrelser og med forskellige materialer, så I kan finde den, der passer jeres behov og ønske bedst muligt. Læs mere


Begyndervenligt BDSM-udstyr

Som nybegynder kan det være en uoverskuelig jungle af udstyr og redskaber. Når I begynder at udforske den store verden af bondage og BDSM, vil I nemlig hurtigt opdage, at der er et værktøj til ethvert behov. Det kan derfor være svært at vide, hvor I skal starte, og hvad der passer bedst til jer.

I kan dog roligt vælge en paddle som noget af det første BDSM-udstyr i jeres samling. Det er et enkelt redskab, som I let kan eksperimentere med. Med en lille størrelse er det begrænset, hvor hårde slagene kan blive, men den brede berøringsflade sikrer jer alligevel et godt slag, der kan mærkes.

Den kan også være lavet i forskellige materialer, der kan have indvirkning på, hvordan slaget føles. Er den lavet af læder, kunstig eller ej, vil den give en stærkere lyd og i højere grad efterlade et mærke. En blød polyester side vil til gengæld være mere blid mod huden.


En paddle for alle

Der findes en paddle for alle. Lad jer ikke skræmme væk af at lege med spanking eller BDSM generelt. Det kan nemlig være præcis så vildt eller hardcore, som I ønsker det. Det betyder også, at en paddle kan bruges til pirrende og bløde slag og strejf.

Det anbefales faktisk altid, at I som nybegyndere starter stille og roligt ud. Hellere for stille end for vildt. På den måde er der ikke nogens grænser, der bliver overskredet, og I kan øge intensiteten løbende I jeres eget tempo. I kan altså få meget ud af dette stykke udstyr, da det kan bruges, uanset hvor øvet I bliver.

I kan med fordel vælge en med to forskellige sider – en blød og en hård. Selve paddlen har samme hårdhed, men overfladematerialet kan variere. En side kan for eksempel være lavet af et blødt polyesterstof, mens den anden for eksempel er lavet af kunstigt læder. Det giver to helt forskellige oplevelser.


Bondage og BDSM-udstyr hos Tys Tys

Hos os kan I altid finde et stort og varieret udvalg af BDSM-udstyr til både de erfarne udøvere såvel som novicerne. Uanset hvor I er på erfaringsskalaen, kan I finde nyt og pirrende legetøj til bondage, spanking og smerteleg meget mere.

Vi arbejder hårdt på at udvide vores sortiment, så I altid kan finde det bedste udvalg lige her. I kan derfor også holde øje med vores webshop, da vi løbende får nye varer. På den måde kan I altid finde, hvad I har brug for, når I handler hos Tys Tys.

I er også velkommen i vores butik i Aarhus. Her har vi det samme udvalg, som I kan se her på vores webshop. I butikken står vores dygtige og professionelle personale klar til at rådgive og vejlede jer med, hvad end du har brug for. Så er I sikre på, at du altid kommer hjem med det helt rigtige.