Viser alle 5 resultater

Oplader

Har du også prøvet at stå og mangle en oplader til dit sexlegetøj? Der er ikke noget værre. Måske er den du fik med gået i stykker, måske har du glemt den eller måske har du smidt den væk. Der kan være mange grunde til, at det er en god ide at have en ekstra liggende. Du kan finde ekstra opladere såvel som ekstra tilbehør og udstyr til dit sexlegetøj lige her. På den måde kan du nyde dit dyrebare legetøj i så lang tid som muligt. Læs mere


Genopladeligt sexlegetøj

I dag er stort set alt sexlegetøj genopladeligt. Det vil sige, at du slipper for batterier og blot kan oplade dit sexlegetøj ligesom du gør det med din mobil. På den måde kan du nemt sørge for at din vibrator eller andet sexlegetøj altid er klar til brug, når lysten skulle melde sig.

Vi har nok alle prøvet at stå og mangle batterier. Ofte står man og mangler lige præcis dem, man er løbet tør for. Det er altså ærgerligt at skulle undvære sit yndlingssexlegetøj, bare fordi man ikke har de rigtige batterier. Den uheldige situation slipper du for.

Her skal du blot huske at oplade dit sexlegetøj. Ofte vil det have en lampe, der lyser, når batteriet er ved at løbe tør. Du kan også gøre det til en vane at oplade det, hver gang du har brugt det. På den måde er du sikker på, at legen ikke bliver afbrudt, fordi dit sexlegetøj skal oplades.


Oplader til sexlegetøj

Når du køber et stykke sexlegetøj, der er genopladeligt, får du altid en oplader med. Men der er mange gode grunde til at have en ekstra liggende derhjemme eller måske hjemme hos din kæreste eller i tasken. På den måde er du sikker på, at du altid kan oplade dit sexlegetøj.

En ekstra oplader til dit sexlegetøj vil være en klog investering. Det er ikke særlig dyrt men kan til gengæld spare dig for mange trælse situationer. Ikke nok med at det altid er rart at have en ekstra hvis du er på farten, så kan det jo også være at uheldet er ude.

Måske har du simpelthen mistet den. Det kan være den er røget ud med skraldet ved en fejl, eller måske har en ven taget den med hjem i den tro at det var hans egen. Sidst men ikke mindst kan det jo også ske at den du fik med fra start af, er gået i stykker.


Ekstra udstyr og tilbehør

Hos Tys Tys finder du alt inden for ekstra udstyr og tilbehør til dit sexlegetøj. Vi har ekstra opladere, mundstykker og andre udskiftelige dele. Det betyder, at skulle en del af dit sexlegetøj gå i stykker, så kan du skifte det ud. Det er altså med til at øge dit sexlegetøjs levetid betydeligt.

Du behøver nemlig ikke at købe en helt ny vibrator, blot fordi opladeren er gået i stykker eller er forsvundet. Du kan blot købe en ny og nyde dit sexlegetøj i mange år fremover. Vi har ekstra udstyr til vores mest populære mærker. Derfor finder du også opladere til sexlegetøj fra både Fun Factory og Satisfyer.

Du kan med god grund altid tjekke vores udvalg af opladere og tilbehør ud, når du handler hos os. Det finder helt sikkert noget, du ikke vidste du manglede. Vi får løbende nye varer til vores sortiment, så du altid kan finde det nyeste og mest smarte tilbehør lige her.