Viser alle 6 resultater

Manchetter

Manchetter er en type af bondageudstyr, som du og din partner kan bruge, når I eksperimenterer med fiksering i soveværelset. De bindes om enten håndled eller ankler og lukkes ofte med spænder. De er også ofte udstyret med D-ringe og kan hægtes sammen ved hjælp af en kæde og karabinhager. Det er et meget alsidigt produkt, der kan bruges alene eller sættes sammen med meget andet bondageudstyr som for eksempel spredestang, hogtie strop eller reb. Vi har et bredt udvalg, der varierer i både design og materiale. Læs mere


Udstyr til bondage

Der findes kort sagt meget udstyr, der kan bruges til bondage. Der er både håndjern, reb og tape. Men bondage er også en del af den bredere betegnelse BDSM. Det vil sige, at udstyr som piske, paddles, brystklemmer og gag-balls også kan introduceres til legen.

I kan dog altid starte med et par manchetter. De bruges til at fiksere enten håndled eller ankler. De lukkes nogle gange med velcro, men ofte er der et spænde. Det gør dem også nemme at justere størrelsen på. De vil også ofte være lavet af kunstigt læder og have detaljer med nitter i metal.

Det er altså et udstyrsstykke, der passer godt ind i manges forestilling om hvad BDSM og herunder bondage er. De kan tilmed bruges på mange måder, hvilket også er hvorfor, de er så gode til nybegyndere, der måske ikke ved hvad de foretrækker endnu.   


Til både håndled og ankler

Manchetter er ofte enten lavet til håndledende eller anklerne. Det er selvfølgelig for, at de kan nå om og sidder rart. De kan ofte bruges af både mænd og kvinder, da de kan justeres en del i størrelsen på grund af spændet.

Mange starter med et par håndledsmanchetter. At få bundet hænderne er nemlig det, mange par starter med at eksperimentere med. Herefter kan I altid prøve at bruge dem sammen med et par ankelmanchetter. På den måde kan fikseringen gøres mere intens.

Skal legen være endnu mere intens, kan I også introducere en spredestang til legen. Den sørger for, at hænder eller fødder ikke kan samles, når de fastgøres. På den måde er den bundne endnu mere i sin partners kontrol.


Mange muligheder med manchetter

En af grundene til at manchetter er så populære, er deres mange anvendelsesmuligheder. Ikke nok med at de er nemme at justere i størrelsen og derfor kan bruges af både mænd og kvinder, så kan de også bruges til mange forskellige former for fiksering.

Manchetterne kan sættes sammen via kæden. Men de kan også sættes fast til andet hver for sig. Du kan for eksempel bruge reb til at binde hænder og fødder fast i hver sin stolpe på sengerammen. De smarte D-ringe giver dig en masse muligheder.

Der findes også mange andre stropper, der kan kombineres med dem. Det kunne for eksempel være en hogtie strop, der gør det muligt at samle både hænder og fødder på ryggen. Eller det kunne være en spredestang, som vi også nævnte tidligere. Det er altså bare med at bruge jeres fantasi.