Viser alle 14 resultater

Hold længere i sengen

Mange mænd drømmer om at kunne holde længere i sengen. Både for at de selv kan få større nydelse, men også for at de kan glæde deres partner i længere tid. Der er heldigvis mange måder, hvorpå du kan få hjælp til en bedre stamina. Der findes mange forskellige delay sprays på markedet, der er lavet med det ene formål at få dig til at kunne holde længere. Du kan finde den rigtige løsning til dig lige her. Læs mere


Delay spray til mænd

En delay spray bruges inden sex og har til formål at give dig en forbedret stamina. Den kan virke på mange forskellige måder og der findes forskellige aktive ingredienser, der skal hjælpe med for tidlig udløsning. De kommer ofte som sprays men findes også som cremer og gels.

Nogle virker ved at lægge en hinde over penis og dermed mindske friktionen. Andre virker let bedøvende blandt andet på grund af ingredienser som tanninsyre og panthenol. Nogle har også erektionsforbedrende ingredienser som for eksempel ingefærolie. Vi anbefaler, at du bruger produkter med naturlige aktive ingredienser.

Mange af disse produkter vil være en hjælp, hvad end du har problemer med for tidlig udløsning eller blot vil holde endnu længere end normalt. Det kan være forskelligt, hvad der virker for lige præcis dig. Du kan derfor med fordel prøve flere forskellige produkter.


Mere nydelse for dig selv og din partner

Der er flere fordele ved at forbedre din stamina. Det kan for det første gøre, at du kan opnå en større nydelse. Jo længere du kan udsætte din orgasme, jo mere intens vil den også føles, når du endelig får udløsning. Din partner vil uden tvivl også være glad, hvis du kan holde længere i sengen.

Det giver jer nemlig mulighed for at nyde hinanden og den intime stund i endnu længere tid. Udover at bruge en delay spray kan du også prøve at bruge kondom. Det kan være, du før har oplevet, at det mindsker følsomheden en smule. Du kan endda prøve at kombinere en delay spray med brug af kondom.

Du kan også prøve at træne dig til en bedre stamina. Ved at bruge et realistisk onaniprodukt som for eksempel en Fleshlight, kan du optræne en bedre udholdenhed. Prøv at holde igen lige når du er ved at komme og udsæt din orgasme, så længe det er muligt.


Find den rigtige løsning for dig

Alle er forskellige, og du vil sjældent finde en løsning, der passer til alle. Det kræver derfor lidt arbejde at finde den løsning, der er rigtig for dig. Måske er træning med en Fleshlight vejen for dig. Eller måske er det muligt at finde en delay spray, der fungerer perfekt.

Vi kan kun opfordre dig til at blive ved med at prøve forskellige løsninger, til du finder den rigtige. Det er hvert fald alt arbejdet værd. Det kan nemlig være en stor hindring for et tilfredsstillende sexliv, hvis du er selvbevidst eller træt af en for tidlig udløsning.

Hold længere i sengen ved at optræne en bedre stamina eller ved at nedsætte følsomheden. Der er dog mange gode muligheder, der ikke virker direkte bedøvende. Det vil nemlig gøre det svært for dig at mærke nydelse – hvilket jo ikke er meningen.