Viser alle 3 resultater

Harness

Hvis du og din partner ønsker at bruge en strap-on dildo, så har I også brug fra en strap-on harness. Med det komplette sæt har I alt, hvad I skal bruge til pegging eller andre sjove lege. Alle par kan bruge og nyde strap-on leg, og det er det perfekte udstyr til parret, der ønsker at eksperimentere og udforske nye oplevelser sammen. I kan finde vores komplette sortiment af harness og strap-on venlige dildoer lige her Læs mere


Harness til strap-on dildo

En harness bruges til at holde din strap-on dildo på plads. Der findes forskellige modeller, og nogle kommer med en dildo. Det er vigtigt at være opmærksom, hvorvidt selen kommer med en dildo, eller om du selv skal købe en ved siden af. Uanset hvad er det smart, hvis dildoen kan skiftes ud.

Det gør nemlig, at I altid kan bruge den dildo, I har lyst til uden at skulle skifte til en helt ny sele. Måske ønsker I at starte med en lille dildo og løbende bruge en større, jo mere erfarne I bliver. Mange harness kommer med flere ringe.

På den måde kan I bruge den ring, der passer til dildoens omkreds. Det er også vigtigt, at selve selen kan justeres og passer til bæreren. Hvis selen ikke sidder ordentligt, kan den begynde at irritere, eller det kan gøre det svært at få dildoen til at sidde som den skal.


Find det rette strap-on udstyr

Pegging eller andre lege med strap-on kræver det rette udstyr. Det kræver, at I har en harness, der passer til jeres dildo og som sidder rigtigt på bæreren. Men det kræver også, at I finder den rigtige strap-on dildo. Dildoen skal selvfølgelig være i den rigtige størrelse.

Hvis den skal bruges analt, kan det være en god ide at bruge en lidt mindre en eller hvert fald en med en lille diameter. Der er ikke én størrelse, der er rigtig for alle. Det kommer nemlig meget an på, hvor erfarne I er, samt hvilken oplevelse I gerne vil have.

Nogen foretrækker for eksempel en dildo, der ser og føles realistisk. For andre er det omvendt. I kan bruge alle dildoer med sugekop til jeres strap-on harness. Sugekoppen holder dildoen på plads i selen. Det er selvfølgelig vigtigt, at dildoens omkreds passer i selens hul og kan fastsættes ordentligt.


Eksperimenter med pegging

Pegging er faktisk meget populært blandt par. Pegging er når kvinden bærer en strap-on og bruger den på sin mandlige partner. Det er altså en pirrende leg, hvor de vante roller vendes på hovedet. Det kan derfor give nogle helt nye oplevelser for både kvinden og manden.

En strap-on harness er altså en uundværlig del af legen, og er blot noget af det udstyr, der skal til for at jeres leg bliver succesfuld. Det er naturligvis også vigtigt, at I bruger jeres dildo sammen med en god vandbaseret glidecreme, der er lavet specielt til anal brug.

Det er derudover vigtigt, at I varmer godt op. Har din mandlige partner aldrig prøvet anal penetrering før, kan det være en god ide at prøve andet og mindre anal sexlegetøj først. Prøv for eksempel en anal plug og husk at massere området omkring anus godt, inden I begynder med jeres leg.