Viser alle 8 resultater

Bullet

En såkaldt bullet vibrator er en lille vibrator, der ofte er udformet som en kugle – deraf navnet. Den er perfekt til kraftig og præcis stimulering af klitoris og kan derudover forkæle enhver erogen zone på kroppen. Det er derfor en uundværlig del af enhver sexlegetøjssamling og kan bruges af både single kvinder og par. Den fås i mange varianter men er altid lille i størrelsen og kraftig i vibrationerne. Du kan finde et farverigt og varieret udvalg af den lille men kraftige vibrator lige her. Læs mere


En lille og kraftig vibrator

Du behøver ikke at gå ned på styrke, bare fordi vibratoren er lille. Det er bullet vibratoren bevis på. Denne type af vibrator har altid et kompakt og diskret design, der gør den nem at have med i tasken. Den lille størrelse gør også, at den er en diskret hjælper, når du er sammen med din partner.

Når først du har opdaget den vidunderlige vibrator, er det svært at undvære den. Den kan bruges, uanset om du skal forkæle dig selv, eller om det er din partner, der har brug for lidt assistance. Den er naturligvis lavet til stimulering af klitoris – men lad ikke det stoppe dig.

Den er mindst lige så god på andre erogene zoner. Prøv at forkæle testikler, penis, mellemkød, brystvorter eller andre steder med de kraftige vibrationer. Du vil ikke fortryde. Du kan altså regne med mange timers stimulerende sjov med denne type af vibrator.


En begyndervenlig klitorisvibrator

En bullet vibrator er den perfekte begyndervibrator. Den er nem at bruge, lille i størrelsen og så kan den bruges på mange forskellige måder. Du har altså mulighed for at eksperimentere med din nye ven, lige så meget som du har lyst til. Det kan være en god egenskab, når det kommer til begyndersexlegetøj.

På den måde kan du blive klogere på din krop, og hvordan du bedst muligt stimulerer den. Ofte har vibratoren kun én eller få indstillinger, hvorfor den ikke er for kompliceret at bruge. Du har dog nok power til at få den stimulering, du har brug for.

Du kan også bruge den, hvad end dit første sexlegetøj skal bruges til onani eller sammen med en partner. Den lille størrelse gør, at du nemt kan bruge den under samleje. Den er selvfølgelig også oplagt under forspillet, hvor den er en glæde for både mænd og kvinder.


Sexlegetøj der er nemt at bruge

Gider du ikke sexlegetøj med for mange funktioner? Vil du bare gerne have en simpel vibrator, der kan vibrere og ikke andet? Så er det en bullet vibrator, du skal have fat i. Det er måske den mest simple og ligetil vibrator, der findes på markedet.

Den kan dog stadig give kraftige vibrationer. Du kan finde de helt simple som kun har 1 vibrationsindstilling, men de fås også med lidt flere valgmuligheder. Uanset hvad du er til, får du et helt simpelt produkt, der er yderst brugervenligt. Præcis som du gerne vil have det.

Ofte har denne type af vibrator kun én knap. Med denne tænder og slukker du samt skifter mellem eventuelle indstillinger. Der er altså ikke meget at tænke over, og du kan nyde en let orgasme, hvor og hvornår du har lyst. Det bliver ikke lettere end med en bullet vibrator.