Viser alle 6 resultater

Blindfold

Et blindfold er et meget populært produkt til par. Det bruges ofte i forbindelse med pirrende bondage men er også mere end nok sig selv. Det gør, at den der bærer det, ikke kan se noget og må give sig over til sin partner. Det kan også gøre, at enhver berøring føles endnu mere intens og pirrende. Det er et simpelt redskab til at give jeres sexliv fornyet energi og spænding. Se vores store udvalg af blindfolds i forskellige materialer, design og farver. Læs mere


Perfekt til blid bondage

Mange par er nysgerrige omkring bondage og vover sig stille og roligt ud i det. Det behøver dog slet ikke at være noget skræmmende eller vildt. Et par håndjern og et blindfold er faktisk alt, hvad I behøver. Håndjernene kan endda have blød pels på.

Blid bondage kan være sensuelt og romantisk, og er en storfavorit blandt mange par. Det giver spænding og nyt liv til jeres intime oplevelser, og så er det ret simpelt at komme i gang med. Det kræver som sagt ikke meget udstyr, og det er helt op til jer, hvor vildt eller blidt det skal være.

Bondageleg giver anledning til et rollespil, hvor en af jer tager kontrollen. Den der bindes, vil være den der domineres. Det kan give en pirrende spænding, når du ved, at du er i din partners fulde kontrol. Og med et blindfold vil du ligeledes ikke kunne se, hvad der forgår.


Pirrende leg med sanserne

Når du ikke kan se noget, bliver dine andre sanser forstærket. Du vil være mere opmærksom på lyde omkring dig samt om at mærke, hvor din partner befinder sig. Hvis du samtidig er bundet, vil du heller ikke kunne mærke med dine hænder, hvor han eller hun er.

Det er altså virkelig en leg, der pirrer sanserne. Når du ikke ved, hvor næste berøring vil være, vil nydelsen være det større, når du endelig mærker den. Af samme grund bruges piske eller kildefjer også ofte sammen med et blindfold.

Du kan finde mange forskellige slags, der dækker helt eller som efterlader en smule lys. Nogen synes, det er rart at kunne fornemme lidt af det, der forgår omkring dem. Andre foretrækker, at alt er lukket ude. I kan endda få masker, der også dækker ørerne og på den måde gøre sanseberøvelsen endnu mere intens.


Simpelt udstyr til ham og hende

Et blindfold er noget som både mænd og kvinder kan bruge. Det er ofte et meget elastisk bånd, der sættes omkring hovedet, og der er derfor ikke en størrelse, som er forbeholdt kvinder eller mænd. Det kan være en pirrende og stimulerende oplevelse for begge.

Som par kan I med fordel begge prøve at bruge det. Måske opdager du en pirrende nydelse, du ikke har oplevet før. Det kan også være rart at vide, hvordan den anden har det, når de ikke kan se noget. Det kan gøre det lettere at vide, hvad du skal og ikke skal gøre under legen.

Vores udvalg af blindfolds er meget varieret, og vi har mange forskellige designs og farver. Hvad end du er til et i simpelt sort eller et med et vildt leopardprint, kan du finde det lige her. Vi har ligeledes nogle i blødt stof, mens andre er fremstillet af læder.