Valentinsdag idéer til en romantisk og fræk aften

valentinsdag ideer Par i sengen og kvinden iført sexet rødt lingeri

Den mest romantiske dag på året er lige om hjørnet. Og for mange er det også årets mest sexede dag! Selvom Valentinsdag for mange kan virke som en opreklameret amerikansk mærkedag, er det nu alligevel en god undskyldning for at skrue op for romantikken og forkæle din partner. Derfor vil vi gerne dele vores bedste og frækkeste valentinsdag idéer med dig, så du kan planlægge en perfekt aften.

Skab en romantisk stemning på valentinsdag

Valentinsdag er kendt som “de elskendes helligdag”. I denne anledning udveksler par ofte kærlige betænksomme gaver, kærlighedserklæringer og romantiske gestus. For mange giver valentinsdag også god lejlighed til at skrue op for romantikken og sexede overraskelser i soveværelset.

Dog kan det være svært at komme på nogle gode valentinsdag idéer, især hvis man gerne vil overraske sin udkårne. Det bedste udgangspunkt for at få en romantisk og sexet aften er at skabe en god stemning.

Romantisk og forelsket par med hjerteformede balloner i baggrunden

Det ligger nr. 1 på vores liste over valentinsdag idéer. Vis jeres kærlighed til hinanden. Fortæl din partner, hvad du elsker ved ham eller hende. Selv de små ting tæller. Derudover er det altid en god idé at starte aften ud med en lækker og romantisk middag – enten derhjemme eller på en restaurant.

 

Sætter du f.eks. pris på, at der altid står en kop kaffe klar om morgenen? Eller måske du elsker den måde din partner griner. Sørg for at give hinanden oprigtige komplimenter. 

Frækt lingeri, kostume og sexlegetøj og kvinde iført røde plyshånd og sexet undertøj

Leder du efter valentinsdag idéer, som skal gøre aftenen ekstra speciel og sexet? Så hop i et frækt kostume eller noget sexet lingeri, og vis din mand, hvor lækker du er. Hvis der er noget en mand elsker, så er det at se hans partner i et sexet outfit, som du kun har taget på for hans skyld. Et frækt kostume vil med garanti sætte en sexet stemning for resten af aftenen og gøre din mand vild i varmen.

Rollespil kan være rigtig frækt, da det giver mulighed for at indleve sig i en rolle og være flirtende på en sjov og legende måde. Samtidig kan kostumer være pirrende. Forestil dig at du vimser rundt i et frækt kostume foran din partner, og det eneste han kan tænke på er, hvornår og hvordan han kan tage dig. Er du mere til lingeri, så vis din krop frem i en sexet lingeri kjole eller frække stockings. Sexet lingeri er altid en vinder, hvis man ønsker at lægge op til sex. Det ville være oplagt at hoppe i en fræk rød blonde sag i dagens anledning.

Romantisk opstilling med champagne glas, roser og levende lys

Romantisk og erotisk massage

Synes du, at din partner fortjener lidt forkælelse og omsorg? Så har vi en perfekt valentinsdag idé. Giv ham eller hende en erotisk massage med massageolie og romantisk stemning. En erotisk massage er også en perfekt måde at genfinde intimiteten og mærke hinanden.

Den intime berøring bringer jer øjeblikkeligt tættere sammen. For at skabe en romantisk stemning bør lyset være dæmpet med stearinlys tændt. Du kan også finde en romantisk (eller fræk) playliste frem og lade musikkens søde toner sætte den rette stemning.

En intim massage kan også være et pirrende forspil til sex, især hvis du har fokus på de erogene zoner og sørger for at give din partner kærlige kys undervejs.

Sørg også for drikkevarer, hvad end I er til vand, champagne eller vin. For at skabe en behagelig og sensuel oplevelse for din partner, er massageolien essentiel. Med massageolie bliver oplevelsen lækker, smooth og silkeblød. Læs vores guide her til den perfekte erotiske massage.

Sexlegetøj til par

Vil du give din partner en aften, I sent vil glemme? Så er sexlegetøj til par værd at overveje, hvad angår valentinsdag idéer til en forførende og sjov aften. Det tilfører lige dét ekstra til den frække sexoplevelse. Sexlegetøj er med til at gøre sex endnu mere stimulerende, frækt og spændende. Nye oplevelser i soveværelset vil også bringe jer tættere sammen og spice jeres sexliv og intimitet op. Der findes et stort udvalg af sexlegetøj, og I vil med garanti kunne finde noget i jeres smag. Om I leder efter noget begynder sexlegetøj eller mere avanceret, er der noget for alle præferencer. Vores bedste bud på sexlegetøj til valentinsdag får I her.

blogindlæg blid bondage saet sort blonde Valentinsdag idéer til en romantisk og fræk aften

Bondagesæt til par

Med et bondagesæt får I alt hvad I skal bruge til at skabe en uforglemmelig valentinsdag aften. Her får I altså alt, hvad I skal bruge til en fræk, forførende og intim aften.

Det er den perfekte anledning til at prøve noget nyt og til at skrue op for intensiteten. Lad jer forføre af de mange forskellige sæt, der både findes i store og små udgaver – så kan I vælge den, der matcher jeres lyster bedst. 

Penisringe

Penisringen er et yderst stimulerende stykke sexlegetøj – for både mænd og kvinder! Penisringen fås nemlig med vibrator og “kaninører”, så både mand og kvinde bliver stimuleret. Den pirrende vibration giver både mand og kvinde nydelse. Samtidig strammer ringen om penis, som gør, at den bliver ekstra følsom og hård. Derudover gør ringen, at han holder længere, og orgasmen bliver endnu mere intens. 

Sæt med 3 sorte penisringe

For kvinden stimulere vibrationerne og kaninørerne klitoris samtidig med, at mandens hårde erektion selvfølgelig også giver en mere tilfredsstillende penetrering.

 

Det findes meget spændende sexlegetøj, som passer til par, og en god vibrerende penisring vil I kunne have det meget sjovt med, siger sex- og orgasmeeksperten, Cecilie Kjensl.

Erotisk spil og leg

Hvis I mangler inspiration til en fræk og sexet aften, så skulle I tage at prøve et erotisk spil. Her vil I som oftest få serveret opskriften på en aften fuld med erotik og romantik – uden selv at skulle forberede en masse. Et romantisk spil med frække udfordringer og seksuelle tjenester er en perfekt måde at sætte gang i intime og erotiske oplevelser og samtidig gør aftenen sjov og spændende. 

vibrator æg og lingeri

Fjernstyret vibrator

Er I ude efter en pirrende og fræk oplevelse? Så er et fjernstyret og lydløst vibrator oplagt! Her kan i bl.a. få et vibrator æg. Hvis I har planlagt en date ude i byen, kan I allerede starte forspillet her. Før ægget op i din vagina og aflever fjernbetjeningen til din partner. Hvis du mere er til klitoris stimulering, kan du også vælge en trusse vibrator til klitoris. Begge slags fås med fjernstyring, så du kan overlade alt kontrol til din partner, hvilket både er enormt pirrende for dig og ham. Der er er ingen tvivl om, at han vil elske at styre din tilfredsstillelse og se dig gispe, når han skruer op for vibrationen.

Kender I det, at et langt og pirrende forspil kun gøre sex mere endnu mere tilfredsstillende og lidenskabeligt?

Anal legetøj til par

Anal stimulering kan være enormt tilfredsstillende og spændende for både mænd og kvinder. Derfor kunne det være en idé til at prøve noget nyt sammen som par på valentinsdag. Det giver en helt anden form for nydelse. 

En anden fordel ved anal stimulering er, at du kan blive stimuleret vaginalt eller på penis samtidig. Ifølge en artikel fra DR fortæller Jesper Bay-Hansen, specialist i klinisk sexologi, at der er stor forskel på, hvordan køn opnår seksuel tilfredsstillelse ved stimulering af anus. Mænd opnår ofte nydelse ved stimulering af prostata, som kan give intense og langvarige orgasmer, hvorimod kvinder opnår nydelse ved indirekte stimulering af bagvæggen af skeden. Analsex er ligeledes de seneste år blevet meget mere populært blandt heteroseksuelle par, både hvor manden eller kvinden penetrerer. Vi har især oplevet en aftabuisering af analt sexlegetøj til heteroseksuelle mænd, som søger nye former for nydelser.

Par fletter fingre under orgasme

Især stimulering af prostata er blevet en populær trend, som mange gerne vil udforske. Det er meget vigtigt at starte blidt ud, hvis du ikke har erfaring med analsex. Derfor kan du med fordele begynde med fingeren, en buttplug og bevæge dig hen imod en dildo. Dette gælder både mænd og kvinder. Og husk for guds skyld glidecremen! Hvis du ikke har den store erfaring med analsex og stimulering, kan du med fordel se vores begynder guide her.

Kinky valentinsdag med bondage

Sexet kvinde i g-streng med håndjern i hånden foran mand på sofa

Skal valentinsaften være lidt ekstra fræk og pirrende? Så kan I kaste jer ud i noget blid bondage og S/M. Det er en valentinsdag idé, som kan lyde lidt voldsom for nogen, men faktisk er det slet ikke så farlig I vores blid bondage kategori, finder du sæt og legetøj, som kan sætte gang i en hed aften. Det er dynamikken mellem det hårde og det kærlige, som skaber en pirrende stemning og nydelse.

Der er selvfølgelig forskellige grader af S/M, og det er vigtigt at lytte efter hvad både du og din partner er til, og hvor jeres grænser er. Så længe det er på plads, er der altså garanti for en fræk, intim og pirrende aften. Du kan f.eks. vælge et sæt med håndjern, blindfold og pisk eller fjer, som pirrer og pleaser din partner på en og samme tid.

Glidecreme med smag

Glidecreme er ALTID en god idé, når I skal lege i soveværelset. Dette ligger også højt på vores liste over valentinsdag idéer, som er nemme og ligetil for at give en fræk aften. Det gør både samleje og stimulering med sexlegetøj langt mere glidende, vådt og frækt. På valentinsdag kan du vælge en glidecreme med smag for at gøre oplevelsen endnu mere lækker. 

Især ved oralsex er glidecreme med smag fantastisk at anvende, da det gør oplevelsen for “giveren” mere velsmagende og sjov. Nyd f.eks. de søde toner af vanilje eller jordbær, mens du går ned på din partner.

Glidecreme med vaniljesmag og glidecreme med jordbærsmag