Tenga – de revolutionerende onaniprodukter til mænd

tenga onaniprodukter cover billede

Er du også helt vild med det japanske mærke Tenga? Det er vi nemlig! De har mildest talt taget branchen med storm, når det handler om sexlegetøj til mænd. Produkterne er meget simple og brugervenlige, og derfor er mænd over hele verden også meget begejstrede for produkterne. Alle produkterne er produceret under høje kvalitetskrav i Japan.

En komplet guide til Tenga

Vi har i denne guide udvalgt nogle forskellige produkter, som vi gerne vil fortælle dig mere om. Du kan derfor læse mere om, hvordan du bruger dem, og hvad de er gode til. På den måde kan du få et bedre overblik over det store udvalg. Ønsker du at se hele vores sortiment, kan du finde det her. Du kan i denne guide også læse mere om brandet, da det ikke bare har fokus på at skabe onaniprodukter til mænd. De laver samfundsmæssigt ansvarlige tiltag, der styrker viden om seksuel nydelse, velvære og sundhed.

Onaniprodukter, der er genanvendelige og til engangsbrug

For Tenga er hygiejne og praktisk anvendelighed vigtigt. Derfor er der også tænkt meget over, at deres produkter er nemme at rengøre, eller som alternativt kun bruges én gang. På den måde er der noget til dig, der ønsker et genanvendeligt onaniprodukt og dig, der blot ønsker et brug-og-smid-væk produkt. Flere af deres produkter til engangsbrug kan dog bruges flere gange, hvis du bruger dem med kondom.

tenga deep throat

Tenga Deep Throat Cup

De fleste mænd elsker et godt blowjob. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med følelsen af et blowjob? Netop det kan du med en Deep Throat Cup. Den er fremstillet i høj kvalitet og er meget enkel og stilren, og så vil den give dig den samme følelse som et blowjob. Den har et lufthul i toppen. Når du holder en finger på ventilen, skabes der et vakuum, som vil give en sugende fornemmelse. Deep Throat Cup er en del af Tengas serie med engangsprodukter. Den er til dig, der ikke ønsker at bøvle med rengøring efterfølgende.

Find Deep Throat Cup her

Sleevet er lavet i TPE, der er et blødt og yderst fleksibelt materiale. Indeni er sleevet udstyret med et stimulerende mønster af riller, dupper og kanter. Indgangen har en speciel mekanisme, der automatisk fordeler glidecreme, idet du trænger ind. Den er derudover lavet, så den holder helt tæt. Det sikrer dig en mere intens følelse, når du skaber et vakuum og det sikrer samtidig, at der spildes mindre glidecreme under brug.

Hvordan bruger jeg den?

Fjern klistermærket på toppen, der dækker for ventilen, før du bruger den. Da åbningen indeholder glidecreme, der automatisk bliver fordelt, når du bruger produktet, er den helt klar til brug. Hvis du ønsker at føle den sugende fornemmelse, skal du holde en finger for hullet på toppen. Deep Throat Cup er lavet til engangsbrug af praktiske og hygiejniske grunde. Hvis du ønsker at bruge den flere gange, anbefaler vi, at du bruger den sammen med kondom. Det vil mindske rengøringen betydeligt.

Tengas onaniæg

Det produkt, som Tenga for alvor fik succes med, er deres såkaldte onaniæg. Det sjove sexlegetøj er praktisk, simpelt og yderst effektivt. Et onaniæg består af et meget fleksibelt penissleeve med åbning i den ene ende. Produktet har fået sit kaldenavn fra sleevets æggeform. Æggene findes i mange forskellige modeller, der hver især har deres eget stimulerende design på indersiden. Vi har udvalgt tre af vores mest populære modeller.

Tenga Surfer Onaniæg

Dyk ned i de fremhævede riller, og bliv overrasket med det spændende onaniæg, der skaber spænding som den største bølge i havet. Dette er et af de mest populære modeller, fordi det har den lækreste tekstur på indersiden med et bølgende og stimulerende mønster. Ægget er ligeledes en del af Tengas Stronger-serie, der består af de såkaldte ’hårdkogte’ æg. Sleevet i denne serie er lavet af et fastere materiale, der giver en stærke og kraftig stimulering, når du bruger det. Onaniægget er lavet i et super strækbart materiale. Det kan strække sig helt op til 20 cm, og af samme grund kan alle mænd uanset penisstørrelse få nydelse af at bruge et onaniæg fra Tenga.

Find Surfer her
tenga surfer onani æg

Hvordan bruger jeg det?

Du fjerner indpakningen og åbner ægget. Sleevet kommer med en lille pakke med glidecreme. Tag den medfølgende glidecreme ud og påfør den i ægget, omkring åbningen og evt. også på din penis. Sleevet er kun åbent i den ene ende, hvorfor du kan nyde det stimulerende mønster hele vejen rundt. Af hygiejniske årsager er sleevet lavet til engangsbrug. Du kan dog bruge det flere gange, alt efter hvor hårdhændet du er med det. Når du er færdig med at bruge det, så vend ægget på vrangen, og skyl det grundigt rent. Brug derefter en rengøringsspray til sexlegetøj og lad det tørre, inden du lægger det væk. Du kan både bruge ægget til sololeg eller invitere din partner med i legen. Du vil opleve, at det er virkelig frækt at lade din partner styre ægget. Det pifter et ganske almindeligt handjob op. Skal du bruge sleevet flere gange, så husk at du skal bruge vandbaseret glidecreme sammen med det.

tenga æg shiny

Tenga Shiny onaniæg

Dette onaniæg er også et såkaldt ”hårdkogt” æg, hvilket betyder, at det giver en ekstra stærk følelse, når du bruger det. De indvendige riller og centrale ”knop” vil give alle, der bruger det, et kæmpe smil på læben. Shiny er lavet i et ekstra strækbart materiale, så det passer alle størrelser af penisser. Det kan udvide sig helt op til 20 cm. Sleevet er fremstillet som et engangsprodukt, men alt efter, hvor hårdhændet du er med det, kan det bruges flere gange. Jo mere du strækker materialet, jo større risiko er der for, at det går i stykker.

Find Shiny her

Hvordan bruger jeg det?

Først skal du fjerne indpakningen på ægget og derefter åbne det. Der er en medfølgende glidecreme, og den skal du hælde i ægget og omkring åbningen. Eventuelt også på din penis. Onaniægget laves af hygiejniske årsager til engangsbrug, men du kan godt bruge det flere gange. I så fald skal du sørge for at vaske det rent efter brug. Du kan med fordel vende sleevet på vrangen, når du renser det. Brug gerne en rengøringsspray til sexlegetøj og lad det tørre af, inden du lægger det væk. Selvom de fleksible sleeves bliver kaldt for onaniæg, kan de altså også nydes som en del af et forspil med en partner. Det simple og diskrete design gør dem til et perfekt sexlegetøj til par. Er du til våde lege, kan det også tages med i bad, da det er 100% vandtæt.

Tenga – Et revolutionerende brand

Det japanske mærke er helt unikt. Både i form af deres innovative onaniprodukter samt i forhold til deres fokus på social ansvarlighed og bevidsthed. Tenga ønsker at åbne mere op for emnet “nydelse” samt at gøre det mindre tabubelagt at bruge produkter til netop onani. Deres ønske og formål er ikke umiddelbart at lave sexlegetøj, der føles realistisk, men at hjælpe dig på vej til at få den bedst tænkelige onanioplevelse. De mener nemlig, at du altid kan forbedre oplevelsen, og at det ikke behøver at betyde, at det skal føles som den ægte vare, når du onanerer – men at det skal give dig den maksimale nydelse.

Stort fokus på CSR-tiltag

I dag er der heldigvis flere virksomheder, som går op i CSR, og Tenga er én af dem. CSR står for Corporate Social Responsibility, og på dansk betegnes det som virksomhedens samfundsansvar. Man må sige, at Tenga virkelig har taget ansvar, da de igennem årene har lavet nogle helt fantastiske tiltag, der har betydet og gjort meget for kvinder og især mænd verden over. Er du nysgerrig på hvad? Så læs endelig videre – her kommer nemlig tre helt fantastiske tiltag fra Tenga.

tenga csr

Respect Yourself projektet

Dette projekt er værd at nævne, da emnet virkelig har stor betydning rundt omkring i verden. Respect Yourself er et årligt velgørenhedssamarbejde, som Tenga indgår med forskellige mode- og livsstilsbrands. Her laver hvert brand i samarbejde med Tenga deres eget onaniprodukt med forskellige designs og udtryk. Et år skulle det for eksempel skabe opmærksomhed om “World AIDS Day”. Her gik overskuddet fra samarbejdet til Japans Foundation for beskyttelse mod AIDS. Fantastisk, ikke?

Støtte til dem med fysisk handicap

Tenga går ind for, at alle skal have lov til nydelse – også dem med et fysisk handicap, som ikke har samme mulighed for at gøre noget ved deres egne seksuelle lyster. Af den årsag udviklede de sammen med forskellige ergoterapeuter Tenga-use-cuffs, som er en manchet, der sættes omkring onaniprodukterne, så de er nemmere at styre og holde ved.

Ejakulation Disorder

Har du nogensinde hørt om Ejakulation Disorder? Denne lidelse betyder, at man har en manglende evne til at ejakulere vaginalt i kvinder. Ved hjælp af de tre forskellige styrker i TENGA CUP-serien har patienter gradvist reduceret deres ejakulationstærskel ved stille og roligt at sænke graden af stimuleringen vha. den cup, der bruges.

Ikke et almindeligt sexlegetøjsmærke

Tenga er altså ikke bare et helt almindeligt sexlegetøjsmærke. De går, som du kan høre, utrolig meget op i, at de og deres produkter kan hjælpe folk verden over. Du kan derfor sagtens købe deres produkter med god samvittighed. Produkterne er som nævnt lavet til, at du kan opnå maksimal nydelse under onani. Derfor spænder deres sortiment også bredt, og der er helt sikkert også et onaniprodukt, der passer til lige præcis dig.