TENGA – Danmarks frækkeste (påske)æg

tenga danmarks frækkeste påske æg

Måske er du bekendt med æggene fra det populære mærke TENGA, og måske er det helt nyt univers for dig? Uanset hvad er det et univers, der er værd at gå på opdagelse i. TENGA har specialiseret sig i onaniprodukter til mænd, og ægget er en af deres mest populære varer. Du troede måske, at kinderægget indeholdt en overraskelse, men det er intet mod den overraskelse, som dette æg gemmer på. Dette lille æg gemmer nemlig på en masse frække onani-sessioner til dig, og så er det også ret frækt at bruge sammen med sin partner.

Bliv klogere på det frække påskeæg

I denne guide kan du læse om, hvad der gør TENGA populært og om det frækkeste (påske)æg på markedet – TENGA onani-ægget. Onaniprodukter til mænd er heldigvis et voksende felt, og ægget er et rigtig godt bud, hvis man har lyst til at spice sine handjobs op. De er små og kompakte, ligger i et lavt prisleje, men med en høj kvalitet, og så er de bare frække og føles ganske enkelt fantastisk.

Hvad er et TENGA-æg?

Når du først lige ser produktet, tænker du bestemt ikke, at det er et stykke sexlegetøj, for det ligner nemlig et rigtigt æg. Det hvide plastikæg indeholder et blødt sleeve, som man tager ud af beholderen.

Alle æg er forskellige, og derfor har hvert sleeve også en forskellig struktur, som føles dejligt, når penis glider henover det. Sleevet er ovalt, formet som et æg og omslutter hele penis, når den glider ind i sleevet. Der medfølger også et brev med glidecreme til ethvert æg, så med et æg i lommen er du altid klar til en spiller ud over det sædvanlige.

tenga a new adult concept

Onaniprodukter kun til mænd

TENGA er en japansk producent med historie tilbage til 2005, hvor de lancerede deres første produktrække. Et fun fact er, at en af direktørerne, ved navn Masanobu Sato, er en onanimester og har flere gange brudt rekorden for de længste sammenhængende onani-sessioner. Firmaet har i den grad mandens onani som fokus, da de kun producerer sexlegetøj til mænd. De har haft stor succes med deres foretagende i Japan og har spredt sig til mange dele af verdenen. De har faktisk solgt over 19 millioner produkter verden over.

TENGA leverer et super relevant produkt til et underrepræsenteret felt og skiller sig ud med sit diskrete design. Sexlegetøj til mænd er heldigvis ret udbredt i dag, men det er desværre et lettere tabubelagt emne, da man stadig ikke taler lige så åbent om det, som man gør det med sexlegetøj til kvinder. TENGA vil gerne lave produkter, der er enkle og diskrete, så vi måske kan blive mindre blufærdige, når det kommer til onaniprodukter til mænd.

TENGA – Ikke en erstatning for en vagina

TENGA lægger meget vægt på, at deres produkter IKKE er en erstatning for den ægte vare. Deres produkter skal ikke være et alternativ til sex eller på nogen måde gøre sig ud for et rigtigt samleje. Et af de stigma, der har hersket om mænd og sexlegetøj, er, at det kun bruges af mænd, der ikke går i seng med kvinder. Dette er selvfølgelig noget vås, og TENGA mener derfor, at deres produkter skal være til enhver mand, fordi de er en tilføjelse til ethvert sexliv – ikke en erstatning for det.

De har ingen produkter, der udstråler noget seksuelt. De er snarere diskrete og tilgængelige ligesom TENGA-æggene. De bruger heller ikke nogle sensuelle eller erotiske billeder til deres produkter, så ved første øjekast kan man ikke se, at det er sexlegetøj. Det gælder både deres produkter og deres markedsføring. 

blogindlæg blogindlaeg tenga tenga - danmarks frækkeste (påske)æg

Ni ting, du kommer til at elske ved et TENGA-æg

Når man før har prøvet et TENGA-æg, går man aldrig væk fra det igen. Den største fordel ved ægget er dets diskrete design. Det er perfekt til alle, der er nye i sexlegetøjsafdelingen og måske er lidt tilbageholdende.

Man kan sagtens være seksuel og kinky uden at have lyst til, at ens skuffe er fyldt til randen med sexdukker eller Fleshlights, og der er ægget bare perfekt. Det er også perfekt til de mere erfarne, simpelthen fordi det er den billigste og nemmeste måde at give soveværelset lidt mere krydderi.

Her får du ni gode grunde til at elske TENGA-ægget:

 1. De har et sjovt design, der gør dem lige så let tilgængelige som kondomer
 2. De er lette at gemme og transportere, så de er perfekte til rejser
 3. Der er inkluderet glidecreme
 4. De er fantastiske at bruge sammen med en partner
 5. Griber nemt varerne, når du rammer klimaks, så det er let at gøre rent
 6. De kan vaskes og genbruges
 7. De er så billige, at man også kan smide dem væk efter brug, hvis man vil
 8. De har et bredt udvalg af spændende sensationer
 9. Pris ligger på omkring 30-60 kr. pr. æg

Et fleksibelt sleeve

Første gang, man åbner sit æg, tænker man: “Det der kommer jo aldrig til at passe”. Det er heldigvis ikke sandt! Sleevet er formet ligesom ægget, men det er så elastisk, at det kan strække sig helt op til 30 cm. Det passer altså langt de fleste mænd. Sleevet er lavet af et lækkert silikonemateriale, der omslutter sig penis perfekt og bare føles blød og dejligt.

Der er mellem 20 og 30 forskellige TENGA-æg derude, og de er omgivet af det hvide plastikæg, hvor den indre dels tekstur er portrætteret på. På denne måde kan man nemt se, hvordan det indre penis-sleeve er designet. Penis-sleevet i sig selv har en helt glat overflade, men har så sin særegne struktur indvendigt.

tenga æg elastisk

Hvordan virker det?

Når du først har åbnet dit æg og har taget sleevet ud, finder du en lille lomme med nok glidecreme til at bruge en enkelt gang. Du kan selvfølgelig også bruge din egen præference indenfor glidecreme. Glidecremen hældes bare ned i det bløde sleeve og fordeles godt rundt med fingrene. Husk at tørre fingrene af igen efter, da ydersiden af sleevet bliver glat, hvis du bruger det med glidecreme på fingrene. 

Så er du klar til at onanere på den lækreste og mest belejlige måde. Placer penishovedet i åbningen, og twist ægget rundt omkring din penis, som hvis du gav dig selv et handjob – easy. Vi anbefaler, at du holder fast om penis-sleevet så langt nede, som det er behageligt for dig. På denne måde belaster du den yderste del mindst muligt. Det smarte ved TENGA-ægget er også, at du faktisk kan opleve blød og våd onani uden at få hverken glidecreme eller sperm på hænderne bagefter.

tenga æg åbent

Onaniprodukter til engangsbrug?

TENGA-ægget er som sagt skabt til at være til engangsbrug, og hvad er så det smarte ved det? Det er selvfølgelig, at det er super praktisk. Nemt at opbevare, nemt at bruge og nemt at skille sig af med. Både prisen og det faktum, at du faktisk bare smider det ud efter brug, gør bare produktet vildt tilgængeligt. Du behøver hverken en skuffe eller et skab, hvor du permanent opbevarer dit sexlegetøj med TENGA-ægget. Du ligger det bare ned med sokkerne eller i tasken, og efter det er brugt, så køber du bare et nyt.

Faktisk behøver man slet ikke at smide ægget ud efter første gang, hvis man ikke synes, det er særligt smart. Man kan bruge penis-sleevet alt mellem 5-15 gange, hvis man har lyst – det hele afhænger af, hvor forsigtig eller voldsom man er med sleevet. Langt de fleste bruger ægget mere end en gang, men idéen, om at ægget på denne måde skal minde om kondomet, er bare genialt. 

 

Hvordan kan man bruge et TENGA-æg?

Du kan bruge dit æg på mange forskellige måder. Det er som sagt også pirrende at bruge ægget sammen med sin partner. Bruger du det alene, kan det være et godt supplement til din sædvanlige onani. Ægget er kun 6,5 cm. højt, så du kan have det med hvor som helst. I forhold til teknikker kan du gøre rigtig mange forskellige ting udover bare at føre sleevet op og ned over din penis. Det er mere fleksibelt end mange andre onaniprodukter til mænd, fordi det er så blødt. Her får du nogle eksempler:

 • Op og ned: Jo blødere dit greb er, jo mere kan du mærke sleevets struktur.
 • Placer fingerspidserne på hovedet og skub op og ned: Dette giver mere en følelse af, at det ikke er dig selv, der rører ved penis. Derudover lader du strukturen give dig nydelse i stedet for dine egne op-og-ned-bevægelser.
 • Asynkron stimulering med fingerspidserne: Bevæg fingrene på skift, så der kommer pres fra forskellige punkter. Dette er en helt unik følelse, der kun kan opnås med et TENGA-æg.
 • Kør ægget rundt om penishovedet: Bevæg sleevet, som hvis du skulle skrue et låg på en flaske. Dette er en fantastisk måde at få en orgasme på.
tenga æg

Vælg dit første æg

Der er rigtig mange forskellige æg at vælge imellem. Heldigvis gør det lave prisleje, at man nemt kan prøve mange forskellige. Derudover kan du selvfølgelig se på de forskellige strukturer og forestille dig, hvad der kunne føles godt for dig. Vi har lavet en lille oversigt, så du kan se de forskellige typer af onani-æg.

tenga surfer onani æg

Onaniæg Surfer – Testvinder

Denne model er meget populær og et sikkert hit, hvis du vil tage din onani til nye højder. Du kommer til at ride på en bølge af nydelse med denne bølgende struktur. Ægget er lavet i en endnu bedre kvalitet end nogle af sine forgængere, hvorfor du også kan bruge ægget flere gange. Du skal selvfølgelig sørge for at gøre det godt rent efter brug.

Find Surfer her
tenga æg

En fræk six-pack

Kan du ikke vælge? Hvert onaniæg byder på sit eget unikke mønster på indersiden, og det kan være rart at prøve lidt forskelligt. En æggebakke indeholder seks forskellige æg. Det er en rigtig god måde at prøve lidt forskelligt og komme i gang med at bruge onani-æg i din masturbation. Derudover tilbyder æggebakkerne også den billigste pris pr. æg.

Find dem lige her

Onaniæg Silky

Dette er en af de helt originale onani-æg fra TENGA, og den er en favorit blandt mange brugere. Dens struktur er let og bølgende, og den har et ret naturligt feel, der kan minde lidt om en vaginas struktur. Selvom det ikke er en erstatning, så føles en vagina jo dejligt. Nogle gange er det simple bare det bedste, og det er tilfældet med silky-modellen. Den giver en jævn og lækker stimulering, når man bruger sleevet med fingerspidserne.

Find Silky her
tenga silky onani æg til håndjob

Det er altid påske med Danmarks frækkeste (påske)æg

Vi håber hos Tys-Tys.dk, at du er blevet nysgerrig på de frække (påske)æg fra TENGA. Husk, at hvis du genbruger dit TENGA-æg, så skal du bruge en god vandbaseret glidecreme til brug og også gøre penis-sleevet godt rent efter brug. Skyl bare sleevet godt under vandhanen, og så er ægget klar til brug, næste gang du skal forkæles. Du kan også bruge en rengøringsspray for at passe ekstra godt på dit onaniprodukt.