Skyn intense feel latexfri kondom – 10 stk

DKK 169,00

 • Høj kvalitet
 • Latexfri kondom – Til dig som ikke tåler latex
 • Stimulerende bølger og dubber, for en mere intens oplevelse
 • Normalt størrelse kondom, 53 mm
 • Pakke med 10 stk.

Læs Mere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 411914 Kategorier: , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Skyn intense feel latexfri kondom

Skyn intense feel latexfri kondom er et kondom i super høj og lækker kvalitet. Kondomet er lavet i syntetisk polyisopren, også kendt som Skyns egen Skynfeel materiale, som giver et blødere og mere smidigt kondom end traditionelle kondomer lavet med latex. Dette kondom strækker sig bedre, men er på samme tid ligeså stærkt som et traditionelt kondom i latex, og du kan altså med dette kondoms Skynfeel materiale nyde en bedre følelse, men med samme sikkerhed, som du kender fra andre kondomer.

Intense feel

Med Skyn intense feel latexfri kondom får du et kondom som gør lidt ekstra for følelsen og stimuleringen. Kondomet er lavet med et bølge-design og dubber på de mest prominente steder på kondomet, så du får ekstra lækker stimulering under sex. Med Skyn intense feel latexfri kondoms Skynfeel materiale har du en kombination af ekstra stimulering sammen med et kondom som du kan mærke langt mindre under sex, og altså er følelsen med disse kondomer optimale for begge parter.

Skyn

Skyn er et super lækkert og luksuriøst mærke, som laver kondomer, glidecreme og legetøj i højeste kvalitet. Vi har her hos AltErTysTys.dk tre af deres typer af kondomer, så du kan få deres originale kondom også med Skynfeel materiale, denne Skyn intense feel latexfri kondom, og så har vi en XL version, til dig som har brug for lidt mere plads, selvfølgelig i det samme lækre materiale som de andre.

Stopper ikke din lækre leg

Et kondom kan være en naturlig del af din leg, og det behøver ikke være hverken akavet eller i vejen, når kondomet skal frem i løbet af et lækkert forspil. Bruger I et kondom kan I gøre det til en naturlig del af jeres leg, og det er uanset hvordan og til hvad i bruger det til. Kondomer er nemlig ikke kun til penetrering af vagina med penis, det er også til alle mulige andre kombinationer af køn, huller og legetøj.

Lidt ekstra

Ofte kan et kondom give jer noget ekstra, både i den sikkerhed som kondomet bringer og i det ekstra glid, som glidecremen på kondomet giver. Dertil kan det sagtens gøres til et frækt element af jeres forspil eller sexlege, at bruge et kondom, og Skyn intense feel latexfri kondom er altså bare virkelig en rar oplevelse, som giver noget ekstra stimulering, uden på nogen måde at bringe stemningen ned.

Brug af kondomer

Du skal selvfølgelig være forsigtig når du tager et kondom ud af pakken, og påføre det penis, så det ikke bliver revet i stykker, men når man har gjort det et par gange, er det let og ligetil at have med at gøre – og kan gøre for noget fræk leg. Du kan sagtens bruger kondomer til alle mulige lege og til sexlegetøj, og der er altså med kondomer ingen grænser. Du kan også bruge ekstra glidecreme med kondomer, for en mere våd og glidende oplevelse.

Detaljer
Vægt45 g
Størrelse

M: 53 mm

Indhold

10 stk.

Specielle Egenskaber

Latexfri

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skyn intense feel latexfri kondom – 10 stk”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%