Sexlegetøj skal være for alle! Derfor har Alt er tys tys altid masser af gode sexlegetøj tilbud, så du kan finde dit næste yndlingssexlegetøj til en god pris. Har du udset dig en helt speciel vibrator eller en af de famøse blowjob stimulatorer, som desværre er lidt uden for dit budget? Det skal du ikke være ked af, for vi har altid en række gode sexlegetøj tilbud, som du kan få glæde af, så du altid kan få fingrene i et stykke sexlegetøj, der kan opfylde dine vådeste behov.

Titlen som Danmarks ældste sexshop forpligter. Med mere end fem årtiers erfaring bag os, skal vi kunne tilbyde det bedste af det bedste, både sexlegetøj, frække rekvisitter og – vigtigst af alt – uvurderlig vejledning. Vi bryster os af at have en kæmpe vidensbank om alt, der rører sig på markedet for sexlegetøj, og den viden vil vi gerne dele med dig. Læs mere

billigt sexlegetøj til mænd og kvinder

Billigst på PriceRunner
-37%
kr. 1.699,00 kr. 1.064,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 499,00 kr. 399,20
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 449,00 kr. 359,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 479,00 kr. 383,20
Billigst på PriceRunner
-31%
kr. 290,00 kr. 199,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 449,00 kr. 359,20
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 329,00 kr. 263,20
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 165,00 kr. 132,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 159,00 kr. 127,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-37%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 385,00 kr. 308,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 395,00 kr. 316,00
Billigst på PriceRunner
-61%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 375,00 kr. 300,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%

Sexlegetøj tilbud på AltErTysTys.dk

Hos Alt er tys tys kan du finde lige det du har brug for på tilbud. Vi har masser af sexlegetøj til kvinder og mænd, og leder du efter det næste nye legetøj til dit parforhold, er du også kommet til det rette sted. Vi har legetøj og udstyr til både nybegyndere og erfarne inden for sexlegetøj, så lige meget om du skal starte ud med lidt begynderlegetøj eller går direkte til vores kinky fetichside, har du et stort udvalg.

Hvis du ved lige præcis ved, hvad du er ude efter, kan du bare gå amok i din yndlingskategori eller kaste dig over noget nyt og spændende. Er det første gang, du skal investere i sexlegetøj, har du måske ikke en helt klar idé om, hvad du skal gå efter, og her kan du med fordel bruge lidt tid på at læse om de forskellige produkter, hvordan de bruges, og hvad de gør godt for – og så tjekke, om du ikke kan finde det på tilbud!

Det gode sexliv i fokus

Hos os er den fornemste opgave at give dig mulighed for at få de bedste orgasmer og få et vildt og stimulerende sexliv, som opfylder alle dine behov. Men nu er sex jo ikke kun for sjov… Eller jo, det er lige det, det er, men der sker så meget godt i os, når vi har sex, at det faktisk helbredsmæssigt er meget bedre for os end blot at opleve en sjov og stimulerende omgang sex med vores partner. Til det siger vi: mere sex!

Og vi taler ikke blot mere sex, men bedre sex. For hvad er sex, hvis det ikke føles fuldstændig fantastisk og efterlader os med en helt ekstatisk følelse i hele kroppen? Derfor finder du også sexlegetøj tilbud, der er specifikt rettet mod bedre sex til kvinder og mænd, og så er alle vores kategorier selvfølgelig 100 % lavet med målet om, at du skal få et bedre sexliv med bedre orgasmer både alene og sammen med din partner.

Sexlegetøj tilbud på frækt tilbehør

I vores sortiment af sexlegetøj tilbud finder du også altid en masse tilbehør til dit sexlegetøj, som er godt både før og imens du bruger dit legetøj. Du kan for eksempel være heldig at finde kondomer, som du kan nyde godt af både med din partner, så I kan dyrke sikker sex, og alene, hvis du vil undgå rengøringsarbejde bagefter. Vi har et stort udvalg af kondomer med forskellig smag, farve og tekstur til ethvert humør.

I vores almindelige sortiment har vi også masser af andet tilbehør som gels og cremer, der kan forbedre sexoplevelsen og gøre dine orgasmer endnu bedre. Det kan du også nogle gange finde i vores udsalg, så du for eksempel kan få glidecreme, gel til mere intense orgasmer og afslapningsspray til bedre analsex på tilbud. Det er blot at holde øje med udvalget og slå til, hvis det rigtige pludselig kommer på tilbud.

Sexlegetøj tilbud – onani for mænd og kvinder

Onani er ren selvforkælelse, og derfor er det vigtigt, at vi husker at gøre det ofte. Der er mange måder at forkæle sig selv på, og vi synes selvfølgelig, at onani bør være en stor del af det! Af den grund har Alt er tys tys masser af sexlegetøj til onani til mænd og kvinder, som du kan gøre brug af, når du går all-in på selvforkælelse. Du kan måske også udforske det lidt, for det kan gøre underværker for din orgasme at prøve noget nyt.

Du finder måske ud af, at den rabbit vibrator, du ikke har turdet køber lige er det, der skulle til for at få dig over kanten og nyde bedre orgasmer, eller at en penisring med vibrator giver dig de bedste orgasmer på nul komma fem. Du finder altid masser af sexlegetøj tilbud til onani, fordi vi netop synes, at det er værd at investere i nogle gode, stimulerende produkter, der kan gøre din sololeg helt fantastisk orgastisk.

Dit sexliv bliver bedre med onani

Når du onanerer ofte og udforsker grænserne for, hvad din krop kan føle og opleve af nydelse, kan du tage de erfaringer med i seng med din partner. Din sololeg er med andre ord slet ikke udelukkende for dig, men er faktisk også til stor glæde for din partner! Sex er altid bedre, når vi forstår vores krop og er sammen med en, der også ved, hvad der fungerer for ham eller hende, og den viden fås blandt andet gennem onani.

Onani og en udforskning af sin egen seksualitet og orgasmer er selvfølgelig ikke ensbetydende med sexlegetøj. På AltErTysTys.dk ser vi dog sexlegetøj som det perfekte hjælpemiddel, og når først du har fået åbnet øjnene for, hvad sexlegetøj kan gøre for din onani og sex med din partner, er det svært at gå tilbage. Det er derfor en god investering for dig og jer at gå på opdagelse i vores sexlegetøj tilbud.

Sexlegetøj til onani er også for mænd

Det er en udbredt opfattelse, at sexlegetøj tilfalder kvinder, men det er helt forkert! Vi synes, at alle mænd også bør bruge sexlegetøj på lige fod med kvinder, og det er faktisk rigtig nemt for dem – vi har nemlig et stort udvalg af de mest populære onaniprodukter til mænd. Det gør hele oplevelsen med onani mere spændende og nyt, og det er en fantastisk mulighed for at udforske dybden og intensiteten af dine orgasmer.

Du finder også sexlegetøj tilbud på onaniprodukter til mænd, for der skal selvfølgelig være gode tilbud til alle! Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du kan forbedre din onani med, er en fleshlight det mest populære stykke sexlegetøj til mænd. Følelsen af et blowjob eller anal- eller vaginalsex er utroligt naturtro, og samtidig kan du bruge din fleshlight til at træne udholdenhed, så du er helt klar til at forkæle din partner.

Kvinde, kend din krop!

Som kvinde kender du helt sikkert udtrykket Kvinde, kend din krop, og ved måske, at det faktisk stammer fra en af tidens vigtigste bøger for kvinder, der faktisk udkom helt tilbage i 1975. Og mantraet gælder stadig i dag! Hvordan skal vi forvente gode orgasmer og fantastisk sex, hvis vi ikke kender vores krop og lyst? Med onani kommer du meget tættere på begge dele, så du kan få mere intense orgasmer alene og med en partner.

Når vi onanerer, kommer vi i kontakt med vores krop på en meget intens måde, der både gavner os i de orgasmer, vi får, men allermest i det forhold, vi har til kroppen – og når vi er glade for vores krop og kan få den til at reagere med glæde og orgasmer, skaber det værdi for os i hverdagen. Du kan udforske dine lyster med sexlegetøj og blive inspireret ved at kigge på vores gode sexlegetøj tilbud, så du kommer godt fra start.

Bliv bedre til at onanere med sexlegetøj tilbud

Sexlegetøj til onani skal ikke kun bruges til at jagte orgasmen og det fantastiske klimaks. Det er selvfølgelig mest derfor, vi onanerer, men det bør i lige så høj grad handle om at få en vildere rejse ud af det – rejsen til klimaks. Vi vil se kvalitet frem for kvantitet, så måske skulle du udnytte nogle af vores gode sexlegetøj tilbud til at finde noget nyt, der giver dig mulighed for at udforske rejsen frem for at føre dig direkte til målet.

Er du vant til bare at tænde for din gode ven, klitorisvibratoren, og lade den gøre sit arbejde, til du når målet, kunne du måske i stedet kaste dig ud i en G-punkts vibrator. Så får du udforsket lidt, hvad du kan indeni, hvilket din partner også kan få glæde af. Bruger du bare klør fem til et klassisk handjob, kunne du måske udforske de populære Tenga æg, der giver dig mulighed for at få forskellige stimulationer hver gang.

Find sexlegetøj tilbud til par

Sexlegetøj er blevet et kæmpe hit i parforholdet. Det skyldes i første omgang udviklingen af vores opfattelse af sexlegetøj, som har gjort det fuldt ud normalt at have skuffen fuld af frække sager – og ikke mindst helt normalt at tale om med sin partner, og endda bruge det sammen. Lige meget om du er mand eller kvinde, kan du helt sikkert bruge det legetøj, du allerede har liggende derhjemme, sammen med din partner.

Selvom du sagtens kan hive dit eget legetøj med i dobbeltsengen, er der også masser af sexlegetøj lavet specielt til par. I kan for eksempel prøve at kigge på de spændende parvibratorer, hvor I virkelig kan pirre hinanden og lege frække lege med hinanden. Hvis I er lidt tilbageholdende med at kaste jer ud i det, kan I kigge på det store udvalg af sexlegetøj tilbud hos Alt er tys tys, så I kan finde noget godt parlegetøj på udsalg.

Skal I prøve noget nyt?

Er sexlivet gået lidt i stå, eller begynder det bare at blive lidt kedeligt, er sexlegetøj en ideel løsning. En løsning, som er meget normal for par at ty til i dag, hvor det som nævnt er blevet helt normalt at lege med vibratorer eller dildoer alene – så hvorfor ikke gøre det sammen også? Bare det at hive et stykke sexlegetøj med i sengen kan gøre underværker for jeres sexliv, men I kan selvfølgelig også prøve noget lidt vildere.

I vores sexlegetøj tilbud finder du nemlig også ofte sexlegetøj til blid bondage, som er et stort hit for par, nu hvor lidt leg med dominans og håndjern er en almindelig del af manges sexliv. Hvis ikke I lige finder det perfekte bondage-udstyr på tilbud, kan I altid kigge på vores bondage- og BDSM-udstyr og noget af det sexede tilbehør, vi har til feticher generelt – måske finder I lige jeres niche til mere spænding i sexlivet?

Onanér sammen

Skal der ske noget ekstra spændende, og har I måske allerede investeret i noget nyt legetøj fra vores sexlegetøj tilbud, kan I overveje at onanere sammen. Selvom I har et sundt sexliv og får tilfredsstillet jeres behov, så gør I det sikkert hver for sig – og hvorfor ikke få den gode oplevelse sammen? Det kan være utroligt frækt at tilfredsstille jer selv sammen med jeres partner, og det kan føre til fantastisk sex bagefter.

Måske virker det lidt grænseoverskridende, og det er også okay – du har nok gjort det alene hele livet, og nu er der en anden, der skal se dig lige med dig selv. Start stille og roligt ud, måske ved at gøre det til en lille del af en leg med sexlegetøj, hvor du bare gør det selv, i stedet for at lade din partner gøre det for dig. På et tidspunkt kommer I til at kunne ligge ved siden af hinanden og nå klimaks sammen – men hver for sig.

Spar penge med sexlegetøj tilbud

Det er vigtigt at vælge lige det sexlegetøj, du har lyst til. Det er ikke et område, hvor du skal gå på kompromis med kvaliteten i materialer og funktionerne, for hvis du alligevel har bestemt dig for at investere i sexlegetøj, er det ærgerligt at ende med et produkt, der ikke er særlig godt. Heldigvis kan du være sikker på, at du kun finder sexlegetøj i god kvalitet på AltErTysTys.dk, så du kan roligt shoppe amok!

Har du dog udset dig et stykke sexlegetøj i et for højt prisleje, er der hjælp at hente. Selvom vi fokuserer på en god balance mellem høj kvalitet og priser, der er til at betale, kan du altid spare penge. Tjek vores sexlegetøj tilbud ud i ny og næ og hold øje med, om ikke dit drømmelegetøj kommer på tilbud – så får du forkælelse, masser af nydelse og god kvalitet inden for dit budget.

Gode råd til de bedste sexlegetøj tilbud

Selvom vi ikke er Danmarks største sexshop, har vi et kæmpe udvalg af frækt og nytænkende sexlegetøj, og hvis du ikke er helt inde i den verden, kan det være noget at en jungle at finde rundt i. Som inspiration kan du kigge i vores Top 10 bestsellers, hvor du altid finder det bedst solgte og mest populære sexlegetøj. Måske er der noget lige for dig?

Er det stadig lidt svært for dig at vælge, når du kigger på vores sexlegetøj tilbud, skal du endelig tage kontakt til os, hvis du har behov for det. Du kan både ringe og skrive til vores kundeservice og tage et smut ned forbi butikken i Aarhus, hvis du har det mindste spørgsmål eller har brug for hjælp til at navigere rundt i den store jungle af sexlegetøj på markedet.

Sexlegetøj tilbud til bedre sex

Som vi allerede har nævnt, er sexlegetøj perfekt til at få bedre sex både med dig selv og med en partner, men det er også vigtigt, at du vælger det rette for dig. Med vores gode sexlegetøj tilbud har du lidt mere frihed til at kaste dig ud i noget nyt, hvor du måske ikke er helt sikker på, hvad du synes om det – det er lidt nemmere at udfordre sine grænser, når det ikke koster dig kassen!

Du får nemlig ikke automatisk bedre sex af at bruge sexlegetøj. Det skal passe til dine lyster og den måde, din krop reagerer på stimulationen. Når du vælger noget fra vores sexlegetøj tilbud, kan du med fordel lige læse grundigt om det og evt. se, om vi har en video på vores YouTube-kanal, hvor produktet bliver fremvist.

Altid kvalitet frem for kvantitet

Selvom vi er glade for vores sexlegetøj tilbud og generelt lave priser, er det ikke et kompromis fra vores side. De 50 år i branchen har givet os blod på tanden til at skabe en endnu bedre oplevelse for vores kunder ved at blive den bedste sexshop i Danmark. Vi drømmer derfor ikke om at være den største, men simpelthen om at kunne tilbyde det allerbedste til vores trofaste, udforskende og fantastiske kunder.

Derfor bestræber vi os på at have en høj kvalitet i alle vores produkter på vores webshop og i butikken, så du altid er garanteret en god oplevelse før, under og efter købet. Vi vil også kunne tilbyde priser, der er gode og fair, så alle kan være med – men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi også 100 % prismatch, så du udover vores gode sexlegetøj tilbud altid er garanteret markedets bedste priser.