Find det rette sexlegetøj til rejsen

sexlegetøj til rejsen cover

Sommeren er omsider over os! Du kan endelig holde fri og slappe af. Ferietiden er selvfølgelig også ensbetydende med rejsetid for mange. Uanset om rejsen går til udlandet, eller om du nyder den danske sommer, kan det være rart at have pakket til lidt ekstra fræk leg. Når nu du har fri, har du jo tid og overskud til at forkæle dig selv eller din partner.

Lige meget om du skal på ferie med din partner eller ej, kan det være en god ide at pakke til en fræk stund, hvis humøret og lysten skulle komme over dig. Derfor giver vi dig også en komplet guide til sexlegetøj til rejsen, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du pakker dit sexlegetøj i kufferten.

Alt du skal vide om rejsevenligt sexlegetøj

Der er efterhånden meget sexlegetøj, der er designet, så det er både praktisk og nemt at pakke i kufferten, når du skal ud og rejse. Flere og flere mærker laver f.eks. sexlegetøj med rejselås. Derudover er der også ofte tænkt på opbevaring, der gør det både nemt og hygiejnisk at tage dit sexlegetøj med på farten.

Derudover er der selvfølgelig nogle ting, du skal være opmærksomme på, hvis du skal ud at flyve med dit sexlegetøj – særligt hvis det skal have det med i håndbagagen. Alt dette kommer vi dog ind på, så du kan pakke sexlegetøj til rejsen uden problemer. Hvis du ved alt, hvad du har brug for når det kommer til rejsevenligt sexlegetøj, kan du også scrolle ned, og se hvilket kuffertvenligt sexlegetøj vi anbefaler. Det vil garanteret give inspiration til den bedste ferie længe.

5 gode råd til når du pakker tasken med sexlegetøj

Vi har samlet 5 gode råd, som du med fordel kan bruge, næste gang tasken skal pakkes til din feriedestination. Særligt hvis du skal til udlandet og kun pakker håndbagage, kan det være en god idé at være opmærksom på, hvilket sexlegetøj til rejsen du tager med. Men der er også bare noget legetøj, der er mere praktisk og rejsevenligt end andet. Alt dette kan du lære mere om, hvis du læser med i det følgende, hvor du vil gennemgå vores 5 gode råd til når du pakker kufferten med sexlegetøj.

sexlegetøj til rejsen kufferten

Småt er godt

Et generelt godt råd du kan tage med dig, når det kommer til rejsevenligt sexlegetøj er, at størrelsen skal være lille. Lad være med at tage din største dildo eller din blowjobmaskine med i kufferten. Ikke nok med at det fylder og opbruger dine dyrebare kilo, så er det bare heller ikke så praktisk at bruge på turen. Når du er væk hjemmefra, kan det være rart med et kompakt og diskret sexlegetøj, som du kan bruge, uanset hvor du er og hvem du er sammen med. Du vil altså få meget mere glæde af dit sexlegetøj, hvis det ikke er for stort eller for upraktisk. Og det vil samtidig være meget lettere at pakke ned i enten kufferten eller håndbagagen. Uanset hvad så er småt godt, når det kommer til sexlegetøj til rejsen.

En vibrator med rejselås

Sexlegetøj bliver mere og mere udbredt, hvorfor der også er flere der tager det med, når de skal ud og rejse. Derfor er der også mere sexlegetøj, der bliver designet til at være rejsevenligt. Det kan for eksempel være med en smart rejselås. Har dit sexlegetøj en rejselås, vil det sige, at det ikke kan tændes mens det ligger i tasken. Det er uheldigt, hvis din vibrator ligger og bruger alt sin strøm nede i tasken, og det vil muligvis også give uønsket opmærksomhed, hvis din taske vibrerer hele tiden. Et stykke sexlegetøj kan også være ekstra rejsevenligt, hvis det kommer i en smart beholder eller kan pakkes sammen på en praktisk måde. Det gør det nemlig også hygiejnisk at rejse med dit sexlegetøj, da det på den måde ikke bliver støvet og beskidt af at ligge nede i tasken eller kufferten.

Vælg sexlegetøj af silikone og plast

Skal du ud at flyve for at nå din feriedestination, er det vigtigt at huske på, at din håndbagage skal igennem sikkerhedstjek og herunder også metaldetektorer. Har du sexlegetøj af metal eller stål, vil det altså blive afsløret her. Det er måske ikke ønskværdigt, og særligt ikke hvis de beder dig om at finde det frem, så de kan se hvad det er. Du kan altså spare dig selv for en masse bøvl, hvis du pakker sexlegetøj af plast- eller silikonematerialer i stedet for. Kan du ikke undvære din metal anal plug eller din dildo i metal? Så pak den i din bagage som du indleverer – så vil dit sikkerhedstjek i lufthavnen gå meget nemmere.

lelo sexlegetøj bedste vibrator

Fri leg med vandtæt sexlegetøj

Det er bare sjovere at kunne lege hvor end det skulle være – og det kan du med vandtæt sexlegetøj. Når først du er afsted på din ferie og nyder din frihed til at slappe af og gøre lige hvad det passer dig, så er det ærgerligt, hvis dit sexlegetøj ikke kan tage med dig i poolen, badekarret eller hvor end du nu befinder dig. Med et vandtæt sexlegetøj kan du bruge det, lige når du har lyst og skal ikke tænke over om det bliver vådt eller ej. Vandtæt sexlegetøj giver dig mulighed for at nyde nye stimulerende oplevelser på din ferie. Det er desuden nemmere at gøre ordentligt rent, da det kan skylles direkte under vandhanen.

Husk glidecreme i en rejsevenlig størrelse

Det er ærgerligt at komme af sted på ferie med sit yndlingssexlegetøj uden glidecreme. Glidecreme gør bare den helt store forskel og kan gøre din nydelse meget større. Noget sexlegetøj kan nærmest ikke bruges uden – for eksempel masturbatorer og anal sexlegetøj. Pakker du glidecreme i håndbagagen er det selvfølgelig vigtigt, at du overholder de gældende regler omkring væsker. Glidecremen ses nemlig som en væske i håndbagagen. Flasken må altså ikke være større end 100ml, og den skal opbevares i en gennemsigtig pose sammen med dine andre væsker.

Vandbaseret glidecreme fra LELO

Denne vandbaseret glidecreme fra LELO er perfekt til håndbagagen. Tuben indeholder 75ml og så er den meget diskret i udseendet. Den sorte tube tiltrækker ikke meget opmærksomhed og du vil snildt kunne lægge din gennemsigtige pose med væsker op på båndet uden at nogen lægger mærke til noget. Derudover får du en glidecreme, der kan bruges sammen med alt slags sexlegetøj og som er både allergivenlig, fugtgivende og pH-balanceret. Glidecremen er derfor også perfekt til dig med følsom hud eller som blot ønsker et mild produkt uden parabener, parfume og glycerin.

LELO Vandbaseret Glidecreme 75 ml
Find glidecremen her

Det bedste sexlegetøj til kufferten

Vi sender dig naturligvis ikke afsted på ferie, uden nogle gode bud på hvad du kan pakke i tasken. Vi har samlet nogle af vores bedste bud på rejsevenligt sexlegetøj. Vi har selvfølgelig sørget for, at der er noget for både singlemanden og -kvinden såvel som parret. Uanset hvem du er, kan du gøre din ferie endnu mere afslappende og nydelsesfuld ved at pakke det rigtige sexlegetøj til rejsen.

Klitoris stimulator fra Satisfyer

Med denne klitoris stimulator fra Satisfyer har du uendelige muligheder for tilfredsstillelse på din ferie. Den lille stimulator kan nemlig styres via Satisfyers prisvindende app, der giver dig uendelige muligheder i forhold til indstillinger. Lav dine egne mønstre eller brug stemmen eller et stykke musik til at bestemme intensiteten. Hvis det ikke skulle være nok, så kan den stimulere med vibrationer såvel som pulserende luftbølger. Det der gør denne klitoris stimulator særlig rejsevenlig er ikke bare størrelsen, men også det at den kommer med et låg. Låget sættes over mundstykket, så det er helt rent og klar til brug når du ankommer. Stimulatoren er desuden yderst diskret i designet, og man ville ikke vide, at det var et sexlegetøj, hvis ikke man vidste det.

Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator

Hvorfor er Love Triangle rejsevenlig

 • Lille størrelse der er nem at få plads til
 • Kommer med et låg til mundstykket (holder den ren under hele turen)
 • Stimulatoren er vandtæt og lydsvag
 • Kan styres for app for sjov leg
Find klitoris stimulatoren her

Klitoris vibrator fra Fun Factory

Nyd lette og intense orgasmer med denne klitoris vibrator fra Fun Factory. Vibratoren er udformet så den har to fløjlsbløde tunger, der danser og hopper når vibrationerne tændes. De to tunger vil omkranse klitoris og forkæle med den skønneste fornemmelse. Vibratoren er lille men yderst kraftig. Den er desuden meget lydsvag, hvorfor den også er en diskret rejsemakker. Den er batteridrevet, så du kan skifte til nye batterier lige inden rejsen og nyde den hele turen igennem – eller du kan pakke et par ekstra, så du ikke risikerer, at den løber tør for strøm. Den er selvfølgelig vandtæt, så du kan opnå den perfekte nydelse, hvor end du måtte være. Den lille vibrator kan nemt pakkes i tasken, gerne i en stofpose, uden at fylde særlig meget.

Fun Factory Volita klitoris vibrator i lilla med batteri

Hvorfor er Volita rejsevenlig

 • Vibratoren er ikke særlig stor (16 cm i længden)
 • Den har en kraftig med lydsvag motor
 • Vibratoren er vandtæt så du kan tage den med i bad
 • Bruger batterier så du ikke også skal huske opladeren
Find klitorisvibratoren her

Vibrator æg fra LELO

Skal du på en luksuriøs rejse? Så skal dit udstyr selvfølgelig også matche rejsedestinationen. Med dette vibrator æg fra LELO er du garanteret nydelsesfuld luksus. Det elegante og diskrete æg giver dig mulighed for mange sjove og tilfredsstillende lege både alene og sammen med en partner. Ægget kan indføres vaginalt, hvorefter du kan nyde de pirrende vibrationer indvendigt. Det kan derudover også bruges til klitoris og enhver anden erogen zone. Vibrator ægget kommer med den smarte SenseMotion fjernbetjening der har en rækkevidde på op til 12 meter. Du og din partner kan altså udforske pirrende lege både på og uden for hotelværelset. Ægget er meget lydsvagt i sine vibrationer, hvorfor der er rig mulighed for diskret nydelse hvor end du er.

LELO lyla 2 vibrator æg i Sort

Hvorfor er Lyla 2 rejsevenlig

 • Meget diskret vibrator både i størrelse og lydniveau
 • Er vandtæt og kan bruges på mange forskellige måder
 • Kommer med fjernbetjening med rækkevidde på op til 12 meter
 • Kan bruges hvad end du er alene eller sammen med en partner
Find vibratorægget her

Finger vibrator fra Fun Factory

Smart, praktisk og rejsevenlig. Denne finger vibrator fra Fun Factory er det perfekte rejsevenlige sexlegetøj. Vibratoren er designet, så den sidder perfekt mellem et par fingre og gør på den måde enhver berøring endnu mere nydelsesfuld. Vibrationerne er kraftige, men du får samtidig en lydsvag vibrator, der desuden er vandtæt. Som alt sexlegetøj fra Fun Factory kommer denne vibrator naturligvis også med en rejselås. Det vil sige, at den ikke tænder mens den ligger i tasken. Denne lille vibrator er yderst diskret både i udseende og størrelse. Du kan let pakke den i tasken uden at den optager for meget plads eller vækker uønsket opmærksomhed. En fingervibrator er perfekt til par, der ønsker at gøre nydelsen større både ved forspillet og under samleje. Men den er naturligvis også perfekt til onani.

Fun Factory Be.One par vibrator

Hvorfor er Be.One rejsevenlig

 • Vibratoren er meget lille og ligner nærmest ikke et sexlegetøj
 • Er nemt og meget diskret at bruge
 • Den er både vandtæt og lydsvag
 • Perfekt til en ferie med din partner
Find fingervibratoren her

Onaniæg fra Tenga

Med dette såkaldte onaniæg fra Tenga har du et praktisk og ikke mindst stimulerende sexlegetøj til rejsen. Det lille æg indeholder et meget elastisk sleeve med et stimulerende mønster på indersiden. Sleevet har hul i den ende ene og omkranser derfor hele penis. Takket være sleevet elasticitet kan det bruges af alle uanset penisstørrelse. Den praktiske æggeskal indeholder alt hvad du behøver, da den kommer med en lille manuel og glidecreme. Du bestemmer selv om du vil bruge ægget som et engangsprodukt og smide det ud efter første brug, eller om du vil vaske det rent og genbruge det. Når ægget er rent, kan du nemt opbevare det i æggeskallen, der er både diskret og praktisk. Sleevet er det perfekte rejsevenlige sexlegetøj til mænd og kan også nydes af par. Der findes et utal af udgaver af dette onanisleeve, der har hver sit unikke og stimulerende mønster.

Tenga æg Shiny

Hvorfor er onani ægget rejsevenligt

 • Sleevet kommer i en meget diskret indpakning
 • Der er ingen vibrationer der kan afsløre dig
 • Kommer med alt hvad du skal bruge
 • Kan smides ud efter brug eller rengøres hurtigt
Find onaniægget her

Fleshlight Quickshot fra Fleshlight

En Fleshlight behøver ikke at være stor og upraktisk. Deres Fleshlight Quickshot model er en kompakt og rejsevenlig udgave, der har samme kvalitet som deres andre modeller. Du får derfor en rejsevenlig Fleshlight som du kan nyde alene eller sammen med en partner. Masturbatoren er åben i begge ender og kan derfor føres fra top til bund. Den kan ligeledes bruges under et blowjob. Masturbatoren har et pirrende mønster på indersiden og er naturligvis lavet i Fleshlights fantastiske og realistiske materiale. Den kommer i et praktisk hylster, der gør den nem at opbevare i tasken. Det er ligeledes nemt at gøre den ren på farten, og det gennemsigtige design gør den også meget diskret i udseendet. Så længe du husker den vandbaseret glidecreme, har du alt hvad du skal bruge til en ekstra afslappende og tilfredsstillende ferie.

Fleshlight Quickshot

Hvorfor er Fleshlight Quickshot rejsevenlig

 • Lille sleeve der kommer i praktisk hylster
 • Meget nem at bruge og gøre ren
 • Kan bruges hvad end du er alene eller sammen med en partner
 • Fleshlighten er meget diskret i udseendet
Find Fleshlighten her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *