Sex toys kan være til stor glæde for mange. Uanset alder, køn og lyster kan du finde det perfekte udstyr til din frække leg lige her. Hos Altertystys.dk sætter vi en ære i at give dig det bedste udvalg til de mest forførende priser hele året rundt. Du kan finde sex toys til mænd, kvinder og par. Der er derfor noget til alle. Vi har naturligvis også et udvalg, der kan imødekomme netop dine behov. Det er uanset, om du for første gang skal købe sex toys, eller om du har prøvet det mange gange før.

Hvis du kontakter os med spørgsmål om et konkret produkt, gør vi vores bedste for at guide dig, så du får det helt rigtige legetøj med hjem. Vi tror på, at sex skal være sjovt, og det skal det være for alle. Derfor vil vi også rigtig gerne høre fra dig, hvis du har synes, der er noget vi mangler i vores sortiment. Du kan med fordel søge efter et konkret produkt på vores hjemmeside. Det kan også være, du ikke helt ved, hvilke sex toys du skal bruge. I så fald kan du finde en masse inspiration ved at kigge vores kategorier igennem. Læs mere

FLESHLIGHT

VIBRATOR

ANAL SEXLEGETØJ

Sex toys – noget for enhver

Der er sex toys for enhver smag. Du kan med sikkerhed finde noget, der tiltaler dig, uanset hvad du søger. Det betyder, at du altid kan besøge vores hjemmeside, når du har brug for noget, der kan sætte ekstra gang i den frække leg i soveværelset.

Vi har noget for enhver, lige meget om du skal bruge det alene eller sammen med din partner. Sex toys er langt fra kun for par, eller dem der har prøvet det mange gange før. Det er også til dig, der blot er nysgerrig, eller som vil starte stille og roligt ud.

Du kan finde det hele lige her. Og med få klik kan du have frække, pirrende og stimulerende produkter på vej hjem til dig. Du kan trygt bestille dine sex toys på vores online shop, da vi altid behandler og sender din ordre helt diskret.

Eksperimenter med sex toys

Er du i humør til noget nyt og spændende? Så kan det være, du skal i gang med at eksperimentere med sex toys. Der er et utal af muligheder, hvor du kan udfordre dig selv eller din partner. At bruge de lækre produkter kan både handle om at rykke grænser såvel som at opdage nye former for nydelse.

Du vil hurtigt opdage, at der altid er noget nyt, du ikke vidst eksisterede, eller som du bare aldrig har prøvet før. Du løber derfor ikke tør for frække oplevelser lige foreløbig. Både som single og par er der en verden af nydelse, der blot ligger og venter på at blive opdaget.

Brug lidt tid på at udforske de mange muligheder lige her på siden. Du vil uden tvivl hurtigt falde over flere produkter der kan pirre dine lyster og sætte fantasien i gang. Du kan med fordel kigge under den kategori, der matcher det, du søger.

Legetøj til par

En populær kategori når det kommer til sex toys, er sex legetøj til par. Det er naturligvis også en bred kategori, da den indeholder produkter, der kan bruges af enten den ene eller begge parter enten ved forspil eller under samleje.

Det er derfor også et godt sted at starte, hvis du er på jagt efter noget, du kan bruge sammen med din partner. Det kan være noget frækt bondage udstyr eller måske bare en lille vibrator. I kan også skrue op for intensiteten ved at udforske en verden af BDSM.

BDSM indebærer både leg med bondage og dominans, og kan udspille sig, præcis som I ønsker det. Det kan derfor også være så hårdtslående, som I ønsker det. Eller omvendt så blidt som I vil have. Det er jer, der sætter grænserne, og bestemmer reglerne.

En vibrator til jer begge

Når det kommer til sex toys til par, går man sjældent galt i byen med en vibrator. Der findes en masse slags, og der er en grund til, at vibratorer er en af vores bedst sælgende produkter. Der er nemlig et utal af anvendelsesmuligheder, og du kan få en, som virker, præcis som du ønsker det.

Til par er det naturligvis oplagt med en parvibrator. Det kan blandt andet være en vibrator, der kan bruges under sex mellem en kvinde og mand, og som vil give stor nydelse til begge parter. I kan naturligvis også vælge en vibrator, der kan bruges på en af jer.

Der findes både en klitoris vibrator til kvinder, dildoer med vibrerende funktioner samt penis vibrator. Der er altså nok vibrerende sex toys til alle og enhver. I kan med fordel have flere forskellige sex toys i skuffen derhjemme.

Alt til kvinderne

Sex toys er nærmest et slaraffenland for kvinder. Der findes simpelthen så mange forskellige produkter, der er designet med det formål at give kvinder større nydelse. Disse produkter kan bruges, når solo legen skal være ekstra stimulerende. Eller når du skal forkæles særligt under samleje.

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, kan du måske begynde med at overveje, om det du søger, skal stimulere dig udvendigt, indvendigt eller begge steder. Det kan nemlig betyde meget i forhold til design og funktioner.

Der er selvfølgelig og frækt lingeri samt bækkenbundskugler, der kan øge din nydelse på helt andre måder. Lingeri kan få dig i det helt rigtige humør, og er perfekt til en forførende aften i godt selskab. Bækkenbundskugler er derimod det ideelle træningsredskab for kvinder, og sørger for, at du altid er toptrænet og helt stram.

Udforsk anal stimulering

Til kvinder er der også en verden af nydelse, når det kommer til sex toys til anal stimulering. Vi har naturligvis et bredt udvalg, så du kan finde lige præcis det sex legetøj, som du synes bedst om. Det kan også være, du har bestemte krav til dit anal legetøj.

Lige meget hvad er vi leveringsdygtige i en lang række produkter, der kan give dig stor nydelse gennem anal stimulering. Er du helt ny på området, vil vi anbefale dig at starte med anal sexlegetøj i en mindre størrelse. Der findes en masse produkter, der er lavet med tanke på nybegynderen.

Der er selvfølgelig også noget til dig, der ønsker at blive lidt mere udfordret. Vi har anal dildoer såvel som butt plugs i flere størrelser samt nogle ret imponerende eksemplar, der kun bør benyttes af eksperten inden for anal stimulering,

Sex toys til mænd

De frække legetøj er ikke kun til kvinder. Faktisk har vi et næsten lige så stort udvalg til mænd. Her er det særlig onaniprodukter til mænd, der er den helt store sælger. Der findes også mange produkter inden for denne kategori, og de er meget varieret.

Det betyder også, at du kan vælge det, der giver dig, præcis den oplevelse du søger. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med noget som helst. Vores sortiment giver dig mulighed for at få det, præcis som du ønsker det. Med det rette legetøj kan du opleve et beriget sexliv.

Der findes selvfølgelig også anal sex toys til mænd, der helt sikkert er værd at undersøge. Her har du mulighed for at opleve den intense orgasme, der kommer af prostata stimulering. Dertil er der en masse produkter, der kan hjælpe dig med at forbedre dine egenskaber i soveværelset. Vi har produkter, så du kan holde længere, få en større erektion eller nemmere opnå orgasme.

Har du prøvet en fleshlight?

Hvis ikke er det bare med at komme i gang. En fleshlight er nok det ultimative onaniprodukt til mænd, da du, ikke bare får en yderst stimulerende oplevelse. Du kommer også så tæt på den ægte vare som overhovedet muligt.

Den realistiske fornemmelse når du bruger en fleshlight, kommer blandt andet af de realskin-materiale, som det bløde og stimulerende sleeve er lavet af. Sleevet er naturligvis også udstyret med en pirrende struktur. Det hele er pakket ind i den bekendte lommelygte hylster, der er både diskret og praktisk.

Det er et meget alsidigt produkt, da du kan eksperimentere med at bruge det i forskellige stillinger. Du kan også blive ved med at variere din oplevelse ved at købe forskellige typer. Hver fleshlight har nemlig sit eget unikke sleeve.

Brug altid glidecreme sammen med sex toys

Sex toys kan naturligvis give en masse glæde og nydelse i sig selv. Men oplevelsen er bare ikke helt i hus uden en god mængde glidecreme. Uanset om du skal bruge en dildo, klitorisvibrator, anal sexlegetøj eller en fleshlight, så er glidecreme bare en rigtig god ide.

Når du bruger et sexlegetøj, har du ikke den naturlige smørelse, der ellers ville være til stede. Derfor giver glidecreme dig den glatte og glidende effekt, der er nødvendig for en rar og behagelig oplevelse. Når du skal bruge glidecreme sammen med sex toys, er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Bruger du en silikonebaseret, vil den ødelægge det materiale, som sexlegetøjet er lavet af. En vandbaseret glidecreme er samtidig den type af glidecreme, der kommer tættest på den ægte vare, og vil føles meget naturlig, når du bruger den.

Sex toys til solo leg

Mange tænker nok på fræk solo leg, når de hører ordet sex toys. Og det er nok også fordi, mange produkter inden for sexlegetøj er lavet til at give dig ekstra nydelse, når du skal forkæle dig selv. Sexlegetøj til dine onanistunder kan ikke bare gøre oplevelsen bedre. Det kan også være med til at give dig en øget sexlyst og større orgasmer.

Nogle gange kan de hyggestunder, du har med dig selv nemlig godt gå hen og blive lidt ensformige. Og det er begrænset, hvor meget forskelligt man kan gøre med den højre hånd. Derfor er sex toys en genial opfindelse, og vil kun hjælpe dig med at tilfredsstille dig endnu bedre.

Der er også et bredt udvalg af måder, du kan optimere din onani på. Både hvis du er mand eller kvinde, er der en lang række produkter at vælge imellem. Du kan selv bestemme, hvilken form og design den skal have. Om den skal have vibrationer. Eller om den skal være til stimulering af penis, vagina eller anus.

Andet udstyr og tilbehør

Det handler jo ikke alt sammen om sex toys. Der er nemlig meget andet udstyr og tilbehør, der kan gøre dine frække stunder ekstra lune. Når du handler hos Altertystys.dk, kan du naturligvis finde det hele samlet et sted. Så bliver det ikke nemmere at forberede en pirrende aften i godt selskab.

Du kan med fordel tjekke vores udvalg af bondage og BDSM udstyr. Her er det hvert fald en masse stimulerende sjov at hente. Mange par er vilde med den spænding, der kan opstå, når du leger med bondage og dominans.

Bondage og BDSM behøver ikke at være så hardcore, som du måske tror. Det kan faktisk også være helt blidt og pirrende. Kort sagt kan legen udøves, præcis som du ønsker det. Du kan måske bare starte med et blindfold eller et par plyssede håndjern. Så er legen allerede i gang.

Køb dine sex toys hos Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk kan du købe alt, hvad du har brug for, når det kommer til sex toys. Vi har sex toys til mænd, kvinder og par. Samt til sololeg og par leg. Vi har mange års erfaring med salg af sexlegetøj, og kan derfor give dig gode råd og vejledning til, hvad netop du har brug for.

Vi lytter og guider dig til de produkter, der kan give dig det du søger. Har du spørgsmål til et bestemt produkt, er du derfor også altid velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Du er også velkommen til at besøge vores butik. Her står vi altid klar til at give dig personlig og ikke mindst diskret betjening. Uanset om du handler dine sex toys online eller i butik, kan du være sikker på, at dine vare er pakket i en anonym kasse eller pose. Så kan du uden bekymringer få præcis det, du har brug for med hjem.