Oplev mere intense orgasmer med fleshlights og nyd den naturtro og frække følelse af pirrende stimulation. Hos AltErTysTys.dk finder du fleshlights i forskellige design, så du kan gå efter lige præcis det, der tænder dig mest.

Du kan både nyde følelsen af et blowjob, fræk anal og dyb, vaginal stimulation, alt efter hvilken type du vælger, og med forskellige indre design kan du skræddersy valget af fleshlights til lige præcis din optimale nydelse. Du kan endda også få modeller, der kan mere end én ting, så du slet ikke behøver tage det svære valg mellem mund, vagina eller anus.

På grund af de mange variationer og forskellige måder at bruge den på, er det en af de nemmeste måder selv at få orgasme på, hvilket gør det til et af de mest populære og bedst solgte stykker sexlegetøj til mænd – og så kan du endda bruge den med din partner også.

Det diskrete design og bløde materiale gør det til den rene leg at få orgasme, og du kan med det store udvalg og mange valgmuligheder for forskellige typer stimulation helt sikkert finde det perfekte match for dig. Læs mere

Se hele udvalget af fleshlights

prøv et tenga æg

husk glidecremen

Få den autentiske følelse med fleshlights

Onani er godt, men nogle gange kan det bare ikke helt konkurrere med en gang leg i lagnerne med en fræk partner. Fleshlights er dog rigtig tæt på at føles lige så godt – udformningen af enten vagina, anus eller munden er nemlig så naturtro, at det i kombination med det silkebløde materiale er en ren forkælelse for penis og en næsten uundværlig del af din onani.

Din onani bliver endnu mere autentisk og sensationel, hvis du investerer i flere fleshlights – der er nemlig forskel på den indvendige struktur, så du kan opnå forskellig nydelse, alt efter hvilken model du bruger, og om du er i humør til vaginal eller anal stimulation, eller måske vil nyde følelsen af et blowjob. Er du i tvivl om hvilken en du skal vælge, vil vi hellere end gerne hjælpe dig og give dig en kyndig vejledning. Og så er det selvfølgelig også vigtigt at huske glidecremen.

Fleshlights i lækkert materiale og forskellige design

Noget af det vigtigste ved sexlegetøj er, at det føles fantastisk og realistisk, så du kan fortabe dig helt i følelsen af det. Derfor er alle fleshlights lavet af et materiale af silikone, der kaldes realskin, og som føles så naturtro, at du helt kan komme til at glemme, at det ikke er den ægte vare, du sidder med.

Du finder også masser af design, der gør det nemt at finde en, der er helt perfekt for dig. Hvis den skal være ekstra diskret, kan du vælge en type, der ligner en helt almindelig lommelygte i et enkelt, flot design, så ingen kan gætte, hvad du har stående ved siden af sengen. Du finder også fleshlights med sugekop, vibrator eller som del af en sexdukke, så du får endnu mere ud af den allerede fantastiske, erotiske oplevelse.

Find et design der rammer helt rigtigt

Det nubrede indre i de forskellige fleshlights, som varierer fra model til model, gør det muligt for dig at vælge en, der rammer penis de helt rigtige steder og giver dig den ultimative nydelse, en helt fantastisk orgasme og simpelthen den mest intense onanioplevelse.

Fleshlights er nemlig som nævnt vidt forskellige indeni, og du kan derfor helt sikkert finde en model, der passer perfekt sammen med din penis og den fornemmelse, du foretrækker at have, når du onanerer eller har sex. Du kan endda finde fleshlights, der er inspireret af kendte pornostjerner, så du kan bringe dine vildeste fantasier til live.

Smarte design til alle lyster

Designet er også med til at give en helt autentisk oplevelse, da vagina-, anus- eller mundstykket laves i farver, der ligner den ægte vare – fra lys rosa til mørkere nuancer, så du kan vælge ud fra dine egne præferencer og på den måde få den mest realistiske følelse også visuelt.

Vil du have mere end vaginal stimulation, kan du kigge efter en model designet som anus eller en mund til frække blowjobs – hvis du ikke vil gå på kompromis, kan du overveje at vælge en model med både vagina og anus, så du kan variere din onani alt efter den fornemmelse, du foretrækker i øjeblikket.

Gode onanistillinger med fleshlights

Selvom du er garanteret en fantastisk orgasme, når du bruger fleshlights, kan du variere følelsen og endda gøre den endnu bedre og mere intens, hvis du vælger den rigtige stilling. Go-to-stillingen med fleshlights vil måske for mange være liggende på ryggen eller siddende, så du opnår fuld kontrol over det, du laver.

En anden mulighed er fleshlights med sugekop, som kan gøre din onani mere realistisk, fordi du onanerer uden hænder ved at sætte din fleshlight fast på for eksempel en væg, så du kan støde i en opretstående stilling. Du kan også lægge din fleshlight under en pude eller sætte den fast mellem din madras og sengekanten, så du opnår en form for missionærstilling.

Brug fleshlights til at forbedre dine orgasmer

Generelt giver fleshlights bare en meget bedre fornemmelse og derfor mere intense orgasmer, fordi du ikke bruger dine hænder, og kan vælge en model, der rammer helt rigtigt på dig hver gang. Derudover er der en helt anden stimulation af penis med fleshlights, som du ikke kan genskabe selv, og du vil opleve langt dybere og intense orgasmer.

Der er også en masse, du kan gøre helt uden brug af fleshlights for at få endnu bedre orgasmer. Fleshlights kan dog hjælpe dig godt på vej med nogle øvelser til bedre orgasmer, for eksempel ved at lære dig selv at slippe kontrollen, fordi du kan opnå bedre kontrol over din onani, når du bruger fleshlights.

Få en bedre udholdenhed i sengen

Fleshlights er også et rigtig godt værktøj til at øve din udholdenhed, så du kan holde længere i sengen. Den indre struktur giver dig nemlig en så intens og pirrende følelse, når du onanerer, at du bliver mere sensitiv, og på den måde med tiden får mere kontrol over din udløsning.

Du kan også bruge vores smarte delay spray til at holde længere i sengen. Den bedøver din penis længe nok til, at du holder længere, men ikke går glip af den lækre følelse under sex. At komme for tidligt er et almindeligt problem for mange mænd, men du kan sagtens gøre noget ved det – blandt andet med fleshlights. På den måde kan du træne dig selv til at holde længere i sengen, som både du og din partner kan få glæde af i dobbeltsengen. Du kan også forsøge dig med en penisring, den kan du sagtens have på samtidig med at bruger din fleshlight.

Fordele ved et sundt onani- og sexliv

Når du onanerer og har sex med din partner, gør du noget rigtig godt for dig selv. Hjernen frigiver nemlig endorfiner i hjernen, når du får orgasme, hvilket gør dig gladere og derfor kan være med til at give dig mere energi til hverdagens gøremål. Når du har mere energi og er gladere, er der også næsten garanti for et godt knald med din partner, fordi du har mere overskud og derfor måske mere lyst til en fræk omgang.

Endorfinerne kan også være med til at forbedre din søvn, fordi det virker lidt som et afslapningsmiddel, der gør det nemmere for dig at falde i søvn eller bare slappe af. Af samme grund kan det også reducere stress og stress-symptomer, hvis du er lidt for presset i hverdagen.

Lær dig selv at kende med onani

Onani føles selvfølgelig fantastisk, men vigtigst af alt kan det lære dig en masse, som din partner også kan få glæde af, når det er tid til at nyde hinanden i lagnerne. Jo bedre du kender dig selv, dine lyster, og hvad du reagerer bedst på i sengen, jo bedre sex kan du nemlig have med din partner.

Som en ekstra bonus til fleshlights kan onani derfor forbedre dit sexliv, ikke blot fordi du kommer i bedre kontakt med dig selv, men også fordi din sexlyst simpelthen forbedres og styrkes, når du onanerer ofte. Derudover kan det også være med til at gøre det nemmere at tale åbent med din partner om dine lyster, og det er også en direkte vej til et bedre sexliv.

Fleshlights med vibrator – mere intens stimulation

Der er en grund til, at der findes så mange vibratorer til kvinder – vibrationer gør bare oplevelsen en tand bedre, fordi de følsomme nerver bliver stimuleret mere intenst, end når der bruges fingre og tunge. De lækre vibrationer kan gøre din orgasme langt mere intens, og din onani generelt bliver også mere spændende og nydelsesfuld, når der foregår mere på penis end den almindelige stimulation af anus, vagina eller mund.

Hvis du elsker følelsen af en fleshlight med vibrator og vil opgradere hele lagenlegen, kan du overveje at udvide dit legetøjssortiment med en anal vibrator. Her gælder det samme: de pirrende vibrationer giver et helt andet niveau af nydelse, og sammen med din fleshlight med vibrator, får du en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fleshlights til vaginal stimulation

Fleshlights udformet som vagina kaldes også en pocket pussy. Du får den fantastiske følelse af vaginal stimulation, og har mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser og indre design, der gør din oplevelse mere varieret og nemmere at skræddersy til dine personlige behov – hvad enten du kan lide det stramt, foretrækker en naturlig fornemmelse indeni eller en mere intens, nubret udformning.

Er du til en stram følelse af vagina, kan du med fordel vælge en af de modeller, der er designet specifikt til at være en smule mindre end standardstørrelsen. For en endnu strammere fornemmelse kan du kigge efter en model med anti-vakuum, hvor du selv styrer, hvor meget vakuum der dannes i din pocket pussy – jo mere vakuum, jo strammere er den omkring din penis.

Fleshlights til pirrende blowjobs

Elsker du blowjobs, har du også mulighed for at opleve det med fleshlights, der alt efter modellen er udformet til at give den ultimative følelse af en mund med læber, tunge og hals, der føles forskellige, alt efter hvor langt ind du støder. Her er det visuelle også en stor del af det, og læberne på disse fleshlights er en sikker vinder, hvis du har lyst til et lækkert blowjob.

Du kan få fleshlights med kun en mund samt med flere funktioner. Det giver dig mulighed for at skifte mellem de forskellige former for stimulering, så du altid får præcis den oplevelse du ønsker. En fleshlight med mund kan bruges på samme måde som de andre designs.

Oplev en realistisk anal stimulation

Du har sikkert som så mange andre mænd altid fantaseret om fræk anal sex. Hvis du endnu ikke har oplevet den pirrende stramme stimulering, skal du dog ikke fortvivle. Du kan nemlig få en naturtro oplevelse af anal sex med en fleshlight med en anal indgang. Så kan du eksperimentere med den frække stimulering lige så meget du ønsker.

Fleshlights til anal stimulation giver for det første en strammere fornemmelse både i indgangen og hele vejen gennem det indre, så det føles som ægte analsex. For det andet giver det en fræk, visuel stimulation, fordi det er designet til at ligne en rigtig anus, så du virkelig kan fantasere og fordybe dig i oplevelsen. Der er altså alt mulig grund til at prøve en fleshlight med anal stimulation, hvis du drømmer om at prøve anal sex.

Hvordan bruger jeg min Fleshlight?

Det kan måske virke lige til at bruge en fleshlight. Og det er det i princippet også. Det er netop en af grundene til, at de er blandt de mest populære onaniprodukter til mænd. Men selvom hovedfunktionen i en fleshlight ikke er kompliceret, er der flere måder, hvorpå du kan bruge den. Den er for eksempel ikke kun til dine intime stunder alene, men er også en god ven i dobbeltsengen.

Du kan derfor med fordel læse med videre, hvor du både får gode råd til, hvordan du kan bruge en fleshlight alene såvel som sammen med din partner. Der er også flere ting, du kan gøre for, at du får endnu mere ud af din fleshlight. Det kan altså godt betale sig at sætte sig ekstra godt ind i, hvilke funktioner en fleshlight har, samt hvilke forberedelser du kan gøre dig inden brug.

Fræk leg alene

Fleshlights er perfekte til alenetid, når du har lyst til at fordybe dig i orgasmen og følelsen af det naturtro realskin-materiale. Det føles bare automatisk bedre, fordi du ikke skal bruge dine hænder – det gør en stor forskel, at du bruger noget blødt og omsluttende, når du onanerer, og du går sikkert aldrig tilbage til helt almindelig onani med hånden, når du først har begivet dig ind i den fantastiske verden af fleshlights.

Din onanitid vil hurtigt blive forlænget og nydt endnu mere, end du gjorde det i forvejen. Du kan med fordel variere din oplevelse, når du bruger en fleshlight. Det er naturligvis muligt, hvis du har flere forskellige, men også med en er det muligt at få flere forskellige oplevelser. Prøv for eksempel at bruge den i forskellige stillinger eller leg med vakuumeffekt samt hvilken glidecreme du bruger.

Ekstra stimulering sammen med din partner

Hvis du elsker fræk leg med din partner, og nyder at hive spændende legetøj med i sengen, kan I også bruge fleshlights sammen – sexlegetøj er nemlig en perfekt måde at få lidt mere spænding ind i parforholdet og give sexlivet et pift. Det kan være del af en spændende sexleg eller måske endda til at opnå dobbelt stimulation, hvor din partner forkæler dig med et stykke anal sexlegetøj, imens du selv styrer din fleshlight.

Mange par nyder at se den anden onanere, og her kan en fleshlight være helt perfekt. Men du kan også lade din partner få kontrollen over det frække sexlegetøj. Så kan han eller hun bestemme tempo samt intensitet. En fleshlight er nemlig simpel og ligetil at bruge både for dig og din partner. Det ekstra stimulerende legetøj vil helt klart gøre dig ekstra klar til jeres erotiske udfoldelser.

Rejsevenlig onani og alsidig leg

En af de helt store fordele ved fleshlights er, at du ikke er bundet til sengen. Mange af modellerne har en størrelse, der giver dig rig mulighed for at pakke den til weekendturen med din partner eller forretningsrejsen, hvor du kan nyde frække orgasmer på dit hotelværelse. Fordi mange af dem har et diskret design, behøver du heller ikke være bekymret for, at folk omkring dig skulle komme til at se den.

Som sagt behøver du heller ikke kun at bruge den i sengen, hverken når du er alene eller sammen med din partner. Du kan for eksempel nyde en fræk stund i badet, enten med din partner som assistance eller alene, hvor du sætter din fleshlight fast på væggen i brusekabinen med en sugekop og penetrerer den under de varme, pirrende stråler.

Sådan får du mere ud af fleshlights

Når du har valgt en fleshlight, og er klar til at gå i gang med nydelsen, er der nogle ting, du kan overveje for at gøre din oplevelse endnu bedre. Det vigtigste at huske er glidecreme. Det giver en våd, fræk og realistisk fornemmelse, og gør det også nemmere for dig at bevæge dig med en glidende bevægelse og få en mere naturlig fornemmelse af din onani.

Vær opmærksom på, at du altid skal vælge en vandbaseret glidecreme, fordi du ellers risikerer, at dit sexlegetøj af silikone ødelægges. Det er super nemt at komme i gang – glidecremen smøres som udgangspunkt både på sleevets åbning og på penis, og for en ekstra våd og glidende fornemmelse kan du også smøre det indvendige af din fleshlight ved hjælp af et par fingre.

Udnyt den naturtro følelse fuldt ud

Du kan opnå en endnu mere sensationel og intens fornemmelse ved at opvarme din fleshlight inden brug, så det føles som en ægte vagina, anus eller mund – det gør hele oplevelsen mere pirrende og livagtig. Sleevet skal tages ud af beholderen, hvis det er den type, du har, og så er du klar til at komme i gang.

Den nemmeste metode er at holde sleevet under den varme vandhane i nogle minutter, til du føler, at den har den rette temperatur. Alternativt kan du bruge et varmetæppe eller lignende, der lægges over eller omkring din fleshlight, indtil den har nået den mest optimale temperatur til dit behov.

Husk at være tålmodig

Som med alt sexlegetøj kræver det lidt tid at lære din fleshlight at kende. Du må derfor heller ikke blive skuffet, hvis det ikke er kærlighed ved første onani. Det kan nemlig være, at du lige skal bruge lidt mere glidecreme. Eller måske glemte du at varme sleevet op inden. Det kan også være, du skal eksperimentere med at bruge den i forskellige stillinger.

Det er altså vigtigt, at du har lidt tålmodighed, og prøver din fleshlight af nogle gange og rigtigt lærer den at kende. Det vil uden tvivl blive en sjov læringsperiode med mange glædelige og nydelsesfulde stunder undervejs. Har du spørgsmål til dit produkt, når du har fået det hjem, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvilken glidecreme skal jeg vælge?

For at få den bedste oplevelse med din fleshlight er der en ting, du ikke må glemme. Og det er glidecremen. Vi har nok allerede været inde på det, men det er også så vigtigt, at det godt kan tåle at blive gentaget. Det er nemlig ikke bare vigtigt, at du bruger glidecreme og rigeligt af den. Det er mindst lige så vigtigt, at du også bruger den rigtige type af glidecreme.

Når du bruger en fleshlight, er sleevet lavet af medicinsk silikone. Et silikone materiale kan ikke bruges sammen med en silikone glidecreme, selvom man ellers skulle tro, at de to ting passede perfekt sammen. Du skal i stedet bruge en vandbaseret glidecreme, så får du en god glidende effekt uden at ødelægge det lækre produkt.

Vedligeholdelse af fleshlights

Fleshlights skal altid rengøres efter brug for at sikre god hygiejne, og så den holder længere. Hvis dit sleeve er i en case, tages det ud inden rengøring – herefter skylles sleevet med varmt vand, til alt er skyllet væk. Det er vigtigt, at du ikke bruger almindelig sæbe til rengøringen, da det kan beskadige materialet, og vi anbefaler derfor at bruge et rengøringsmiddel, der er specielt beregnet til silikone, som vores rengøringsspray.

Den skal desuden tørres grundigt bagefter både indvendigt og udvendigt med et tørt og rent håndklæde, og det er en fordel at lade den ligge og lufttørre bagefter. Men hvis du vil slippe for rengøring efter din udløsning, kan du bruge kondom, når du onanerer – på den måde er der intet rengøringsarbejde bagefter, og en ekstra fordel kan endda også være, at du forlænger nydelsen en stund eller to.

Vælg mellem fleshlights i topklasse på Alt er tys tys

Hos AltErTysTys.dk finder du et stort udvalg af fleshlights i forskellige udformninger, design og med forskellige kvaliteter, så du kan finde en, der stemmer overens med de behov, du har til din onani og leg i sengen. Du er garanteret diskrete pakker og hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe på dit nye legetøj, som du helt sikkert gerne bare vil i gang med hurtigst muligt.

Diskretion er en vigtig ting for os, da vi også ved, at det er noget, vores kunder værdsætter. Derfor kan du altid trygt bestille dine vare på vores webshop. Du er naturligvis også sikret diskret betjening, når du besøger vores butik i Aarhus. Der er altså ingen grund til at tøve eller udsætte den pirrende nydelse, du kan få med en fleshlight.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type du skal vælge, og hvad de forskellige modeller har af uundværlige fordele og smarte funktioner, der optimerer lige din nydelse, er der hjælp af hente hos os. Du kan nemlig altid kontakte vores kundeservice eller se vores YouTube-videoer, hvor Pernille viser og fortæller om vores forskellige fleshlights.

Vi gør altid vores bedste for at besvare dine henvendelser så hurtigt og godt som muligt, så du får den bedste oplevelse med dit produkt. Du kan altid læse mere om de enkle produkter på hjemmesiden eller komme ned i butikken og se nærmere på dem selv. Her står vi selvfølgelig også klar til at rådgive og vejlede dig i dine frække indkøb.