Har du en våd og fræk drøm om at blive fyldt helt ud, til du føler, at du slet ikke kan tage mere? Og tænder du på at udforske grænserne for, hvad du egentlig kan seksuelt? Så bør du prøve fisting, der næsten helt poetisk også kaldes for kærlighedens knytnæve.

Fisting er den ultimative følelse af at blive fyldt ud enten vaginalt eller analt, og selvom det kræver en smule øvelse, er det en af de mest intense, følelsesmæssigt stimulerende og seksuelt udfordrende lege, du kan have med din partner.

Ved fisting bliver hele hånden indført enten i vagina eller anus, så du opnår følelsen af at blive fyldt 100 % ud. Det er helt perfekt for dig, der slet ikke kan få nok, og hvor den største dildo eller buttplug ikke kan gøre arbejdet ordentligt. Det er for mange en overvældende følelse, der føles godt for både giveren og modtageren i situationen.

Fisting er en direkte vej til de dybeste og vildeste orgasmer, og det gælder for både for mænd og kvinder. Hos AltErTysTys.dk kan du finde flere produkter, der kan hjælpe dig og din partner godt på vej i det nye og spændende univers, så I kan blive eksperter på området og nyde den ene orgasme efter den anden. Læs mere

fisting legetøj og tilbrhør

frækt fetish tilbehør

husk godt med glidecreme

Udforsk dine fysiske grænser

Fisting både analt og vaginalt kan for mange virke som en stor opgave, men der er faktisk ikke noget i din krop, der kan gøre, at du ikke kan blive fyldt helt ud af en knytnæve. Helt grundlæggende set er der nemlig tale om muskler, og muskler kan altid udvides – og meget endda, så der er intet at være frygte eller være nervøs for, hvis du blot følger vores gode råd nedenunder.

Nøglen til fisting er at vide, at det er muligt, og så tage alle forholdsregler inden du og din partner forsøger det. Det er nemlig ikke bare at skubbe en hånd op – musklerne skal varmes op, bearbejdes og have tid til at udvide sig og give plads. Men når du ved, at det er muligt, er det kun dit eget hoved, der kan sætte en stopper for det – så slap af, giv dig hen til nydelsen og mærk orgasmen komme rullende.

Vaginal fisting

Ved vaginal fisting er det vigtigt, at du har mulighed for at slappe godt af, så din krop er modtagelig for din partners hånd. Skab en god stemning i rummet, læg en pude under hovedet og slap helt af i kroppen – eventuelt med en dejlig kropsmassage. Når I er klar til at gå i gang, starter I med at indføre én finger ad gangen og så bare fortsætte finger efter finger til hele hånden kan være der.

Hvis det på et tidspunkt ikke føles godt, går I blot et skridt eller to tilbage. Her kan en vibrator også være til hjælp, idet det blot handler om at udvide musklerne langsomt. Dette kan snildt gøres med legetøj, indtil det føles mere naturligt at lade fingre og hånd tage over. Når hele hånden kan være der, knyttes den, imens den er inde i skeden, og så handler det blot om at finde de rigtige bevægelser, til orgasmen kommer.

Anal fisting

Fordelen ved anal fisting er, at manden også kan være modtager her. Det er en helt fantastisk følelse for mænd, fordi de oplever prostatastimulering på et meget højt niveau, hvorimod det for mange kvinder stadig blot er følelsen af at være fyldt helt ud, der er i fokus. Fremgangsmåden for anal fisting er meget lig vaginal fisting, men der er nogle vigtige forskelle, som I skal huske på, inden I går i gang.

Endetarmen er under stor belastning ved fisting, og det er vigtigt at starte blidt ud for at undgå skader. Anal sexlegetøj til mænd er her nøgleordet, og hvis du ikke er vant til buttplugs af varierende størrelser eller dildoer, bør du måske ikke kaste dig hovedkulds ud i fisting. Mærk hinanden, udvid langsomt og brug gerne legetøj til at varme op og få kroppen og anus til at slappe af.

Legetøj til fisting

Som nævnt er legetøj en rigtig stor del af fisting, og det er en nem måde at slappe af på, blive tændt og udvide sig, så kroppen bliver klar til den vilde oplevelse. Til kvinder er især en klitorisvibrator en rigtig god idé til en start, fordi det lynhurtigt får kroppen i den rigtige stemning, og både mænd og kvinder kan med fordel varme op med buttplugs i forskellige størrelser til anal fisting.

Hvis du skal have en vildere opvarmning med sexlegetøj, kan du også få store dildoer, der fylder dig godt ud, og blot gør dig endnu mere spændt på at få hele hånden. Nogle er endda også formet som en hånd, så du får en rigtig fornemmelse af fisting, og så du endda kan gøre det selv, hvis du ikke lige har en partner, og du har lyst til at opleve den intense følelse af at være fyldt helt ud.

Glidecreme: det uundværlige hjælpemiddel til fisting

Hvis der er én ting, som du skal have styr på, inden du og din partner går i gang med fisting, er det glidecreme, og der skal være masser af det. Det gælder både for vaginal og anal fisting, og det skal i brug lige fra opvarmningen begynder og bruges hele vejen igennem. Der skal være masser af det både på klitoris, skede- eller analåbningen og især på fingrene og hånden, når I kommer så langt.

Hvis I bruger sexlegetøj i silikone, er det meget vigtigt, at I kun bruger vandbaseret glidecreme, da materialet ikke kan holde til oliebaseret. Desuden skal I altid bruge vandbaseret til vaginal fisting, mens oliebaseret glidecreme kun kan bruges analt, og ikke hvis I bruger kondomer, handsker eller sexlegetøj af materialer, der ikke kan tåle olien. Så sæt jer lidt ind i de forskellige typer, inden I køber ind til det.

Smarte remedier til at forbedre orgasmen

Udover glidecreme er der andre typer cremer og gels, som du kan bruge til at forbedre din orgasme ved fisting og gøre helt oplevelsen en tand vildere. Som kvinde kan du for eksempel påføre en orgasmecreme på klitoris og bruge en vibrator til at stimulere klitoris under fisting, så du kommer med et brag både af fisting og klitorisstimulering, der forstærkes yderligere af orgasmecremen.

I kan også overveje en muskelafslappende spray eller creme til anal og vaginal brug, så skeden eller anus nemmere slapper af, udvider sig og bliver klar til fisting. Det er ideelt, hvis du har lidt svært ved at slappe af i musklerne, hvis du bare gerne vil komme lidt hurtigere i gang, eller noget helt andet, og du kan finde masser af hjælpemidler hos Alt er tys tys.

6 gode råd til fisting

Som nævnt er fisting ikke bare noget, man lige kaster sig ud i – det kræver forberedelse og en grundig indsigt i, hvordan det gøres på en tryg og sikker måde for begge parter. Det er vigtigt både af hygiejnemæssige-, sundhedsmæssige- og tryghedsmæssige årsager – det er ikke godt, hvis ikke det føles rart, ikke gøres på den rigtige måde eller forhastes, så kroppen ikke er klar.

Derfor har vi samlet en række gode råd, så du kommer godt fra start, og så både du og din partner kan være sikre på, at I gør det på den rigtige måde og får mest muligt ud af oplevelsen. Hvis I følger rådene og forbereder jer grundigt, bliver det helt sikkert en sensuel, fræk og helt fantastisk oplevelse for jer begge to, som vil ændre den måde, I fremover ser på orgasmer og hvad jeres krop egentlig kan.

1)     Kommunikér

Fordi fisting er en så intens oplevelse, er det ekstra vigtigt, at I er på samme side, inden I begynder. Hvilke forventninger har I hver især til oplevelsen? Forventer I at gå hele vejen i første forsøg, eller prøver I det bare lige lidt af, og ser, hvor I lander, og hvad der kommer ud af det? Husk at tale grænser og aftale et stopord, så I lynhurtigt kan stoppe, hvis der er noget, der ikke føles rigtigt.

Det er også rigtig vigtigt, at både du og din partner læser om fisting og forbereder jer sammen på oplevelsen. På den måde er det også mere sandsynligt, at I er på samme side, inden I kaster jer ud i det. Jo bedre forberedte I er på, hvordan det hele skal forløbe, hvordan kroppen fysisk reagerer, og hvordan det kan føles meget mere overvældende, end I er vant til, jo bedre bliver oplevelsen for begge parter.

2)     Husk (intim)rengøring

Både ved vaginal og anal fisting er rengøring på forhånd rigtig vigtigt, så I undgår infektioner på grund af bakterier. Vask hænder grundigt og sørg for, at neglene er klippet og filet, så du ikke risikerer at ridse hul i de følsomme og sarte områder. Hvis I har sex før eller efter fisting, er det endnu mere vigtigt, at der er rent. I kan overveje at bruge latexhandsker, der eventuelt går op over underarmen, hvis I vil være helt sikre.

Ved anal fisting er rengøring inden I går i gang endnu mere vigtigt. Både ved anal og vaginal fisting skabes der tryk og udløses mange væsker, og derfor er det især vigtigt med grundig forberedelse inden anal fisting. Det kan eventuelt være med en grundig skylning eller en decideret udskylning, så endetarmen er helt ren, og I ikke skal tænke over eventuelle uheld, der tager fokus fra den gode oplevelse.

3)     Varm langsomt op

Opvarmningen er det allervigtigste i fisting, og det kan ikke springes over. Det er meget vigtigt ikke blot at skubbe hele hånden ind med det samme og tro, at det overhovedet er muligt eller føles godt. Musklerne skal varmes langsomt op. Det kan for eksempel være med en afslappet og sensuel stemning, hvor I bruger tid på at finde hinanden seksuelt og pirre hinanden med et intenst og frækt forspil.

Her kan det være en god idé at hive lidt legetøj med i sengen – det kan gøre opvarmningen både lettere og sjovere. En god vibrator, buttplug eller andet der stimulerer, ophidser og udvider musklerne, er godt at bruge. Når I føler jer klar, starter I med én finger, så to, osv., indtil skeden eller anus er udvidet nok til, at hele hånden kan komme ind. I kan altid gå et skridt tilbage, hvis det ikke føles rigtigt, og arbejde jer opad igen.

1)     Bevæg hånden rigtigt

Når hele hånden kan komme ind, samler du langsomt fingrene til en knytnæve inde i skeden eller anus. Nu handler det om at bevæge den helt rigtigt, så din partner kan få den vildeste orgasme. Den anden hånd kan bruges til at kærtegne bryster, klitoris, penis, pung eller andet, alt efter partnerens erogene zoner og lyster. Orgasmen bliver kun bedre af at være akkompagneret af en anden, lækker stimulation!

Nu er det vigtigt at kommunikere, for det er ikke alle, der ønsker bevægelse, når hånden er oppe og knyttet, selvom det er her, det virkelig bliver fantastisk. Hvis din partner ønsker det, fortsætter du med små bevægelser frem og tilbage eller fra side til side, så du rammer flere erogene zoner, som G-punktet i skeden, P-punktet hos en mand eller endda en kvindes A-punkt, der sidder mellem livmoderhalsen og G-punktet.

2)     Når hånden skal ud

Her får din partner forhåbentlig en vild, intens og tænderklaprende orgasme, som tager ham eller hende til nye, skælvende højder. Når du skal have hånden ud igen, er det meget vigtigt, at det gøres yderst forsigtigt og langsomt. Tænk på, hvor meget der skulle til under opvarmningen – det er det samme nu. Du gør det ved at folde hånden langsomt ud i skeden eller anus og trække den langsomt ud i én, glidende bevægelse.

Her skal du være opmærksom på, at der sker rigtig meget, når du trækker hånden ud. Alt glidecreme og alle kropsvæsker følger med ud, så husk et håndklæde – der er meget, især fra kvinder, der ofte får sprøjteorgasmer af fisting. I kan også risikere lyde som prutter, fordi der skabes så meget luft inde i skeden eller oppe i endetarmen under fisting. Det er helt normalt, og I kan jo med fordel bare grine lidt af det!

3)     Prøv igen!

Det er meget normalt, at fisting ikke lykkes helt for jer den første gang. Så prøv igen, hvis det ikke gør, for det kræver masser af øvelse – både teknisk og mentalt. Det tekniske handler om den måde, du og din partner griber fisting an på. Bruger I en god nok glidecreme? Har I brug for og bruger I legetøj for at varme ordentligt op? Gør I det langsomt nok, udvider på de rigtige tidspunkter og husker at mærke efter?

Mentalt handler det om, hvorvidt du er det rigtige sted i dit hoved, når I begynder, for hvis ikke du er, kan det være rigtig svært at slappe helt af i kroppen. Hvis kroppen ikke er 100 % afslappet, så dine muskler er modtagelige over for udvidelse og den ekstreme belastning, den er under ved fisting, kan det være rigtig svært for jer at få det til at lykkes – så få hovedet med og gør en ekstra indsats for at slappe af.

Få den bedste orgasme med fisting

Fisting er intenst på mange måder, og du og din partner kan opleve de vildeste orgasmer, både analt for både manden og kvinden og vaginalt. En kvindes vaginale fisting kan udløse et væld af forskellige orgasmer, eller flere på samme tid, og derfor oplever mange kvinder, at det er den vildeste orgasme, de i deres liv har fået. De oplever følelsen af at være fyldt ud og at være stimuleret flere steder samtidig.

Mænd kan også få de mest voldsomme orgasmer, når de oplever anal fisting. For det første stimuleres P-punktet meget intenst, hvilket i sig selv giver stærke orgasmer, der kan få enhver mand i den syvende himmel. Hvis mandens partner derudover også kan give enten et lækkert blowjob eller handjob, imens hånden arbejder i knyttet tilstand, bliver orgasmen forstærket og lader manden ride den vildeste bølge.

Put, kys og nus

Orgasmen og hele følelsen i kroppen er så ekstrem og intens efter fisting, at det er rigtig vigtigt at finde hinanden og jer selv igen bagefter, så det bliver en god oplevelse fra start til slut. Især fordi fisting kræver så meget arbejde og gensidig tillid, er det et helt særligt bånd, I kan danne sammen, og derfor kræver det også lidt mere eftersex, end I måske ellers gør jer i. Det er dog et skridt, I ikke bør springe over.

Læg jer i ske, nus hinanden langsomt og intenst og kys blidt rundt på kroppen. Det er vigtigt, fordi kraftige orgasmer kan udløse nogle stærke følelser hos både mænd og kvinder, og de kan virke overvældende og endda ubehagelige, hvis der ikke er tid til hygge og nærvær bagefter. Derfor er det rigtig vigtigt, at I tager jer tid til hinanden efter fisting og finder ro sammen igen, inden I fortsætter dagen eller lægger jer til at sove.