Leder du efter erotisk legetøj til enten dig selv eller din partner? Så er du landet det helt rigtige sted. På Altertystys.dk kan du finde alt det erotiske legetøj, som du har brug for. Vi har en verden af frækt legetøj til voksne, så du kan få den form for nydelse, der får dig helt op og ringe.

Vores sortiment er målrettet både single kvinder og mænd samt par. Der er altså noget for enhver, uanset hvad du skal bruge dit erotiske legetøj til. Du kan enten søge efter et specifikt produkt i vores søgefelt. Eller du kan kigge vores udvalg igennem. Du vil helt sikkert kunne finde noget, der vækker din interesse.

Hos Altertystys.dk kan du finde erotisk legetøj til en forførende aften sammen med din partner. Eller til når du skal forkæle dig selv ekstra godt. Hvis du læser med her, vil du også kunne lære mere om, hvad erotisk legetøj er og ikke mindst hvilken slags, du kan finde i vores online shop.

Husk at du altid kan besøge vores fysiske butik i Aarhus. Her kan du kigge nærmere på de forskellige produkter og få personlig vejledning. Læs mere

de bedste FLESHLIGHT

VIBRATOR - vores mest solgte

stort udvalg i dildoer

Hvad er erotisk legetøj?

Erotisk legetøj og kendt som sexlegetøj er nydelsesprodukter til voksne. De findes i et utal af variationer og former, og kan være målrettet både kvinder, mænd og par. Erotisk legetøj kan åbne en verden af nydelse for dig og eventuelt også din partner.

Du kan bruge erotisk legetøj til både indvendig og udvendig stimulering, og til både vaginal og anal penetrering. Du kan bruge sexlegetøj både som nybegynder og som erfaren. Der er nemlig lavet en masse til begge målgrupper.

Hvis du er nysgerrig på hvilken slags legetøj til voksne, du kan finde på Altertystys.dk, kan du shoppe rundt på siden. Du kan finde kategorier til kvinder, mænd og par. Herunder er der en masse forskellige former for erotisk legetøj.

Hvem kan bruge erotisk legetøj?

Det korte svar er alle. Erotisk legetøj er til alle, der vil have ekstra nydelse i soveværelset eller nye sensuelle oplevelser. Sexlegetøj kan både være for at give nye spænding, men det kan også hjælpe med både mandlig og kvindelig seksuelle formåen.

Hvis du som mand har problemer med, at du kommer for tidligt, eller har svært ved at komme, så findes der også erotisk legetøj og tilbehør, der enten kan øge eller formindske følsomheden. Som kvinde kan du ligeledes få god hjælpe.

Med sexlegetøj kan du opnå en meget præcis stimulering. Eller en endnu kraftigere stimulering end ved sædvanligt samleje. Det kan give den helt rette stimulering så du oftere får orgasmer. Og endnu mere intense orgasmer.

Hvilket erotisk legetøj kan jeg købe hos Altertystys?

Du kan købe stort set alt slags erotisk legetøj hos Altertystys.dk. Vi gør vores bedste for at holde vores sortiment opdateret. Det betyder, at vi hele tiden leder efter det nyeste på markedet for erotisk legetøj, så du kan få de bedste produkter i vores shop.

Besøger du vores online shop eller fysiske butik jævnligt, vil du også kunne se nye produkter fra tid til anden. Det gør nemlig, at vi hele tiden kan tilbyde det bedste til vores kunder. Vi lytter nemlig til jeres feedback og former vores sortiment herefter.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme ned i butikken, hvis du har spørgsmål eller forslag til sortiment eller et konkret produkt. Vi er altid lydhør for dine tanker og ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Erotisk legetøj til ham

Der findes naturligvis en masse erotisk legetøj til mænd. Det kan både være onaniprodukter såvel som anal sexlegetøj. Dertil kommer alt det udstyr og tilbehør, der ligeledes kan bruges af mænd. Du finder det alt sammen på Altertystys.dk.

Sexlegetøj til mænd har i mange år været et undervurderet område inde for branchen. Men heldigvis er der kommet et større fokus på produkter til mænd i de senere år. Det betyder også, at vi hos Altertystys kan tilbyde dig en række nye produkter inden for kategorien.

Når du køber sexlegetøj til mænd hos os, kan du både gøre det online og i vores fysiske butik. Uanset hvad du vælger, er du garanteret diskretion og god kundeservice.

Erotisk legetøj til hende

Leder du efter erotisk legetøj til kvinder, er du kommet til det helt rigtige sted. På Altertystys.dk kan vi tilbyde en lang række produkter til kvinder. Sexlegetøjet kan både bruges til onani, men er også perfekt til forspil eller samleje.

Uanset om du leder efter opstrammende bækkenbundskugler eller frækt anal sexlegetøj kan du finde det lige her. Vi giver dig et varieret sortiment er erotisk legetøj, så der er noget for enhver smag. Har du spørgsmål til et produkt, kan du altid kontakte os.

Du kan også læse mere om de enkelte produkter ved at klikke på dem. Her kan du læse mere om, hvad du er lavet af, og hvordan de fungerer. Det kan ofte give dig god viden, om produktet er noget for dig.

Erotisk legetøj til par

En populær kategori når det kommer til erotisk legetøj er par. Sexlegetøj til par findes i mange forskellige udgaver, og I kan helt sikkert også finde noget, der falder i jeres smag. I kan hvert fald nemt finde ud af det ved at kigge vores sortiment igennem.

Erotisk legetøj til par kan både bruges til forspil eller under samleje. Det kan også bruges på enten kvinder eller mænd. Dertil kommer diverse udstyr og tilbehør, der kan gøre legen endnu mere pirrende og forførende.

Brug for eksempel lidt tid på at kigge vores lingeri til kvinder igennem. Eller hvad med noget BDSM legetøj til at gøre den erotiske leg endnu mere stimulerende. I kan kombinere de produkter, der tiltaler jer allermest.

Glidecreme den frække leg

Når du begynder at udforske verden af erotisk legetøj, vil du hurtigt opdage, at glidecreme er din nye bedste ven. Der er en glidecreme til enhver anledning, og den vil altid gøre din erotiske oplevelse endnu bedre og mere stimulerende.

Brug en vandbaseret glidecreme sammen med erotisk legetøj. Meget er nemlig lavet af silikone, og bruger du en silikonebaseret glidecreme sammen med dette, bliver materialet ødelagt. Du går derfor aldrig galt i byen med en vandbaseret glidecreme.

Dertil kommer der også glidecreme til anal stimulering samt diverse creme og gels med pirrende effekter. Du kan blandt andet finde orgasme gels til både mænd og kvinder, samt en delay spray der nedsætter følsomheden.

Dildoer og vibratorer

En stor del af det erotisk legetøj du kan finde på vores online sex shop eller vores fysiske butik er dildoer eller vibratorer. Du kan finde dildoer til mænd og kvinder samt vibratorer til klitoris og penis. En dildo eller en vibrator er ligeledes det perfekte udstyrsstykke, når det kommer til fræk sololeg.

En dildo kan bruges både vaginalt og analt. Der er flere dildoer, der er specielt lavet til anal stimulering. De vil ofte være i en mindre størrelse og måske også ekstra tynde. Der er altså mulighed for at finde den helt rigtige dildo, til det du skal bruge den til.

Det samme gælder, når det kommer til vibratorer. Disse er ofte målrettet kvinder, og kan give både udvendig og indvendig stimulering. Du kan ofte bruges alene som en del af forspillet eller under samleje.

Bondage udstyr og fetich tøj

Har du frække fantasier om at blive bundet? Eller måske ønsker du at binde din partner op? Det kan også være, at der er en anden fetich, du går, og har våde drømme om. Uanset hvad kan du udleve dem med det rette udstyr fra Altertystys.dk.

Vi har en hel kategori om fetich og BDSM, hvor du kan finde alt inden for erotisk legetøj til fetich brug eller tilbehør til legen. Her finder du piske, blindfolds, gag-balls eller forførende kostumer. Kort sagt finder du alt til legen lige her.

Mange par bruger bondage til at bringe ekstra spænding ind i de intime stunder. Bondage og BDSM er en verden af nydelse, og kan hele tiden udvides og udforskes videre. Tjek udvalget ud allerede i dag og start din erotiske rejse med BDSM.

Erotisk legetøj til anal stimulering

Leder du efter en nye spændende former for stimulering? Så kunne det være du skulle udforske anal stimulering. Hos os finder du et bredt udvalg af erotisk legetøj til anal stimulering, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Både mænd og kvinder kan nyde anal stimulering, og det kan være en givtig par aktivitet. Uanset hvordan og hvem der skal bruge det anale sexlegetøj, må du endelig ikke holde dig tilbage. Der gemmer sig nemlig stor nydelse ved anal leg.

Er du helt ny, kan du måske bare starte med udvendig stimulering omkring anus. Er du frisk på mere, kan du starte med en lille butt plug eller anal vibrator. Herefter åbner der sig en verden af erotisk legetøj, til lige præcis den nydelse, du søger.

Bedre sex med erotisk legetøj

Mange mennesker bruger erotisk legetøj til at opnå bedre sex. Det kan både være, når du stimulerer sig selv, eller når de er sammen med deres partner. Sexlegetøj kan give den nødvendige hjælp eller ekstra stimulering, som du har brug for.

Den spændende verden af legetøj for voksne kan også gøre sexlivet mere spændende og pirrende. Det kan give nye former for nydelse, og som par kan I genfinde lysten til hinanden. Der er altså gode grunde nok til at udforske erotisk legetøj.

Hos Altertystys.dk gør vi vores bedste for at give dig og din partner det bedste udvalg af produkter til netop jeres seksuelle præferencer. Så kan I udleve jeres fantasi præcis som I have forestillet jer.

Større nydelse med det rette tilbehør

Skal nydelse forøges endnu mere, kan vi hjælpe med det helt rette tilbehør. Udover et bredt sortiment af erotisk legetøj, kan vi også tilbyde dig en række gels og cremer, der kan gøre, at du kan nyde de vibrerende stimuleringer endnu mere.

Du kan blandt andet få orgasme gel, der smøres direkte på det følsomme område. Herefter vil en kølende og/eller varm effekt begynde. Du kan også få orgasme gel, der har en vibrerende effekt. Uanset hvilken du vælger, vil effekten øge din nydelse.

Til mænd findes der blandt andet en delay spray. Den kan hjælpe dig med at nedsætte følsomheden, så du kan vare i længere tid. Der er altså nok af sjovt tilbehør at prøve og eksperimentere med.

Skab en forførisk aften

Erotisk legetøj er perfekt til at skabe en forførende aften. Vores sortiment har også alt, hvad du skal bruge til et pirrende forspil. Du kan blandt andet afprøve noget frækt lingeri. Det vil helt sikkert tage kegler og sætte den helt rigtige stemning for aftenens begivenheder.

Leg med bondage og pisk er også den ideelle forføriske løsning, hvis du og din partner nyder dette. Her kan I gøre legen komplet med det rette outfit, maske og manchetter. Du kan skabe præcis den aften, du ønsker med vores udvalg.

Mangler du inspiration, kan du kigge vores udvalg igennem. Du er også mere end velkommen i vores fysiske butik. Her vil vi mere end gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr til din forførende aften.

Køb erotisk legetøj hos Altertystys.dk

Du kan med fordel købe det perfekte erotisk legetøj til din nydelse lige her på Altertystys.dk. Vi har et udvalg, der kan imødekomme enhver smag og ethvert behov. Og vi arbejder fortsat hårdt på at blive ved med at udvide det.

På den måde kan du altid finde noget nyt og spændende, når du besøger os – hvad end det er online eller i vores butik. Når du bestiller dine vare online, kan du være sikker på en diskret levering. Det betyder, at vores navn ikke vil fremgå af pakken.

Vi ved at vores kunder sætter pris på diskretion, hvorfor det også er noget, vi har stort fokus på. Vores navn vil derfor heller ikke fremgå af dit kontoudtog, når du handler hos os. Du kan derfor trygt bestille dit erotiske legetøj allerede i dag og forvente hurtig og diskret levering snarest mulig.

Vejledning og erotisk legetøj

Vi ved det godt. Ud over spørgsmålet om diskretion, så kan det være lidt grænseoverskridende at skulle kaste sig ud i valg og køb af erotik legetøj, hvis man er nybegynder. Vi har alle været der. Og vi ved, hvordan det føles.

Derfor er du altid mere end velkommen til at ringe til os og spørge. Vi vil gerne kendes på vores store udvalg af erotisk legetøj, men først og fremmest er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig i trygge og gode hænder.

Vi er derfor altid klar med vejledning og gode råd, uanset om du ringer til vores kundeservice eller kommer ind i den fysiske butik i Paradisgade i Århus. Her findes der ingen pinlige spørgsmål eller sure medarbejdere. Vi er altid klar til at vejlede dig.