Satisfyer Strong One Penisring med Vibrator – Blå

DKK 249,00

 • App-styret penisring med vibrator
 • Lavet af hudvenlig silikone
 • Genopladelig og vandtæt
 • Uendelige indstillinger med app
 • Perfekt til par

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31172 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4061504001968

Satisfyer Strong One penisring – vibrerende nydelse for jer begge

Leder du og din partner efter en penisring, der kan give ekstra nydelse for jer begge? Med Satisfyer Strong One penisring får I fuld kontrol over jeres fælles nydelse. Penisringen sidder ved penisroden og giver en erektion, der er hårdere og længerevarende.

Samtidig er penisringen udstyret med en kraftig vibrator, der kan indstilles direkte fra penisringen eller den tilhørende Satisfyer Connect app. Vibratoren sidder, så den stimulerer klitoris eller mellemkødet, alt efter om der er tale om vaginal eller anal penetrering.

Sådan bruger I jeres Satisfyer Strong One penisring

Dig og din partner behøver ikke at være eksperter i sexlegetøj, for at I kan bruge denne penisring med vibrator. Vibratoren har én knap, hvorfra I kan skifte mellem 10 vibrationsindstillinger. Ønsker I endnu flere indstillinger, kan I koble penisringen op med appen Satisfyer Connect. Denne giver jer uendelige muligheder for at variere indstillingerne.

Brug gerne en smule vandbaseret glidecreme på silikoneringen. Det vil gøre det lettere at få penisringen på. Der kan derudover også smøres glidecreme på vibratordelen, så den glider let og lækkert mod det følsomme område.

Større stamina og hårdere erektion

Der er flere fordele ved at bruge en penisring. Penisringen sidder tæt til ved penisroden, og holder på denne måde blodet ude i den erigeret penis. Dette giver en erektion, der er hårdere og som kan vare i længere tid.

Dette vil give ekstra nydelse for bæreren af penisringen, men vil naturligvis også give mere nydelse til partneren. Dertil kommer vibrationerne. En penisring med vibrator er altså ikke bare god for dig men også din partner.

Vibrationer for begge parter

Vibrationerne er ikke bare for din partner. Bæreren af penisringen vil også kunne mærke de dybe og rumlende vibrationer ved penisroden. Ved vaginalt samleje sidder vibratoren, så den rammer ind mod klitoris. Men den kan også vendes om, så den sidder mod mellemkødet ved analsex.

Satisfyer Strong One penisring er af samme grund en perfekt vibrator for mange forskellige par. Vibratoren indgår som en naturlig del af samlejet, og vil øge nydelsen for jer begge. Penisringen er lavet af silkeblød silikone, der føles dejligt mod den nøgne hud.

Ekstra nydelse ved parleg og solohygge

En penisring med vibrator er naturligvis en oplagt vibrator til par. Men faktisk er den også en god tilføjelse til dine solostunder. Penisringen vil øge din nydelse ved at give dig en hårdere erektion, der varer i længere tid. Dertil vil vibrationerne også tilføje noget ekstra til din onani.

Skal du bruge Satisfyer Strong One penisring med en partner, kan I med fordel gøre brug af den smarte app. Appen er gratis og kommer til både Android og iOS. Ved at bruge appen kan I lave jeres egne vibrationsprogrammer samt fjernstyre penisringen.

Sådan holder du din Satisfyer Strong One penisring ren

Satisfyer laver kvalitets sexlegetøj fremstillet med fokus på funktion og brugervenlighed. Derfor giver de også 15 års garanti på deres produkter. Af samme grund har de naturligvis også tænkt over nem rengøring i designet af deres sexlegetøj.

Penisringen er derfor også fuldstændig vandtæt, og skal blot skylles ren efter brug. Du kan med fordel anvende en rensespray til sexlegetøj for at være sikker på et helt hygiejnisk resultat. Sørg for at din penisring er helt tør, inden du lægger den væk igen.

Vægt19 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 40 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indvendig diameter

2,5 cm (strækbar)

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

10 vibrationsindstillinger ved manuel styring, Uendelige indstillinger med app-styring

Specielle Egenskaber

15 års garanti, Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • App-styret penisring med vibrator
 • Lavet af hudvenlig silikone
 • Genopladelig og vandtæt
 • Uendelige indstillinger med app
 • Perfekt til par

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på ved ringen for nemmere påføring
 2. Placer penisringen ved penisroden
 3. Hold knappen nede i 2 sekunder for at tænde vibratoren
 4. Hold knappen nede i 4 sekunder for at koble den sammen med appen

Efter brug:

 1. Sluk for vibrationerne på knappen
 2. Skyl penisringen ren under varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange og lad den tørre af
 4. Oplad den hvis nødvendigt med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Strong One Penisring med Vibrator – Blå”