Satisfyer Royal One Penisring med Vibrator – Blå

DKK 179,00

 • Brug en penisring med vibrator under samleje for ekstra nydelse
 • Penisringen giver en hårdere og længerevarende erektion
 • Vibratoren sidder op ad klitoris, når den bruges under samleje
 • Brug den smarte app Satisfyer Connect til at skræddersy vibrationerne til jeres behov
 • Penisringen er fremstillet af silikone – et hudvenligt og silkeblødt materiale

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Royal One penisring fra Satisfyer

En penisring med vibrator er perfekt til jer, som leder efter et sexlegetøj, der kan bruges under samleje. Royal One penisring fra Satisfyer har et lækkert og stilfuldt udseende designet til jeres fælles nydelse.

Penisringen er super nem at bruge og har kun én knap, hvorfra I kan tænde og slukke såvel som skifte mellem 10 vibrationsindstillinger. I kan også vælge at bruge penisringen sammen med den tilhørende Satisfyer Connect app. Denne giver jer mulighed for at varierer vibrationerne i det uendelig og gør det muligt at fjernstyre vibratoren.

Sådan bruger du din Royal One penisring

For at komme godt i gang anbefaler vi jer at finde en vandbaseret glidecreme frem sammen med penisringen. Ved at smøre lidt glidecreme på ringen er det lettere at få den på. Smør også gerne vandbaseret glidecreme på vibratoren, så den glider let og lækkert mod det følsomme område.

Vibratoren tændes ved at holde knappen nede i 2 sekunder. For at koble vibratoren sammen med appen holdes knappen nede i 4 sekunder. Bruger I vibratoren uden app, skifter I mellem de forskellige vibrationer ved at trykke på knappen.

En smart penisring med vibrator

Med en penisring med vibrator kan du og din partner opnå en fælles orgasme som aldrig før. Penisringen sidder ved penisroden og holder blodet ude i penis. Dette sikrer dig en mere hård erektion, der også kan vare i længere tid.

Dertil giver vibrationerne ekstra stimulering til din partner. Vibrationerne kan sidde op ad klitoris eller ved mellemkødet, hvis penisringen bruges under analsex. Uanset hvad vil den tilføje noget ekstra til jeres samleje og indgå helt naturligt i jeres intime stund.

Ekstra nydelse for begge parter

Det smarte ved en Royal One penisring er, at den giver nydelse til jer begge. Bæreren af penisringen opnå ekstra nydelse ved en mere hård erektion og forbedret stamina. Disse egenskaber kommer naturligvis også partneren til gode.

Men derudover tilføjer de kraftige vibrationer også ekstra nydelse for jer begge. Vibrationerne kan mærkes ved penisroden, såvel som ved det område vibratorstykket sidder op ad. Penisringen er nem at bruge, og den strækbare silikonering passer stort set alle penisstørrelser.

En app-styret penisring

Med en Royal One penisring får du også mulighed for at styre vibrationerne fra en app. Appen Satisfyer Connect er gratis og fås til både iOS og Android. Med appen kan du variere vibrationerne i det uendelige.

Appen har mange sjove funktioner. Du kan for eksempel bruge din stemme eller et stykke musik til at styre vibrationerne eller skabe dit eget vibrationsprogram. En app-styret penisring giver dig også mulighed for at lege sammen med din partner på afstand.

Pas godt på din Royal One penisring

Satisfyer er kendte for deres sexlegetøj af høj kvalitet i stilfulde og nytænkende designs. Kvaliteten understreges af Satisfyers 15 års garanti. Men derudover er det naturligvis vigtigt, at du passer godt på dit sexlegetøj.

Derfor skal din penisring også gøres ren, hver gang du har brugt den samt opbevares korrekt. For at gøre penisringen ren skal den skylles grundigt. Brug også gerne en rensespray til sexlegetøj. Sørg herefter for at penisringen er helt tør, inden du bruger en stofpose eller den medfølgende æske til opbevaring.

Vægt198 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 40 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indvendig diameter

2,9 cm (strækbar)

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

10 vibrationsindstillinger ved manuel styring, Uendelige indstillinger med app-styring

Specielle Egenskaber

15 års garanti, Indeholder ikke latex og ftalater

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Brug en penisring med vibrator under samleje for ekstra nydelse
 • Penisringen giver en hårdere og længerevarende erektion
 • Vibratoren sidder op ad klitoris, når den bruges under samleje
 • Brug den smarte app Satisfyer Connect til at skræddersy vibrationerne til jeres behov
 • Penisringen er fremstillet af silikone – et hudvenligt og silkeblødt materiale

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på ved ringen for nemmere påføring
 2. Placer penisringen ved penisroden
 3. Hold knappen nede i 2 sekunder for at tænde vibratoren
 4. Hold knappen nede i 4 sekunder for at koble den sammen med appen

Efter brug:

 1. Sluk for vibrationerne på knappen
 2. Skyl penisringen ren under varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange og lad den tørre af
 4. Oplad den hvis nødvendigt med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af Satisfyer Royal One Penisring med Vibrator – Blå

 1. kamilla

  Du får virkelig en vibrator der kan noget. Den er dejlig kraftig og vi oplevede også at ringen var god og fleksibel. Appen er også ret sjov at bruge selvom knappen også fungere rigtig fint alene.

 2. Jonas

  Ikke den rigtige størrelse
  Ringen passer desværre ikke. Den bliver for stor og giver derfor ikke den rigtig effekt. Vibratoren fejler dog ikke noget og den har vi da også nydt.

Tilføj en anmeldelse af varen