Satisfyer Pro + G-Spot Air Pulse Stimulator

DKK 329,00

 • Nyd dobbelt så meget med stimulerende vibrationer og lufttryksbølger på klitoris og G-punktet
 • Stimulatoren har to separat styret motorer til hhv. G-punktet og klitoris
 • De kraftige vibrationer stimulerer G-punktet, mens klitoris forkæles af pulserende lufttryksbølger
 • Vælg mellem 11 lufttryksindstillinger og 10 vibrationer med det brugervenlige interface
 • Det ergonomiske design sikrer dig optimal komfort under brug

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Satisfyer Pro + G-spot Air Pulse Stimulator

Et fancy navn til en fancy sag. Denne stimulator har både en klitorisstimulator og en G-punkts vibrator, og kan alt det du søger i det perfekte stykke sexlegetøj. Satisfyer Pro + G-spot har hele 2 motorer, som kan styres separat, alt efter hvad du har lyst til.

Er du på udkig efter en ny bedste ven i sengen, så er den lige her! Skulle du have problemer med at få orgasmer, kan det rigtige sexlegetøj være et godt værktøj til at opnå klimaks. Med denne dobbelte stimulator fra Satisfyer får du stimulering i alle former, og du er derfor næsten orgasmesikret.

Sådan bruger du din Satisfyer Pro + G-spot stimulator

Selvom din stimulator både har vibrationer og lufttryksbølger, du kan styre separat, er den ret nem at bruge. Der er nemlig et simpelt interface med tre knapper, hvorfra du kan kontrollere intensiteten af din stimulering. Brug knapperne med to streger til at skifte indstillinger for vibrationerne.

Knappen med et bølget streg skifter indstillingen for lufttryksbølgerne. Du kan derfor let justere intensiteten for de to former for stimulering på henholdsvis klitoris og G-punktet. Derudover er det vigtigt, at du husker at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med din stimulator.

G-punkts vibrationer og klitoris stimulator

Selve dildostykket har sin egen motor med hele 10 forskellige vibrationsindstillinger, der stimulerer G-punktet. Det ergonomiske design gør, at den rammer G-punktet bedst muligt. Du får derfor ikke blot en dildo, men en vibrerende dildo, der stimulerer G-punktet.

Hvis ikke du har hørt om en lufttryksstimulator er det din lykkedag. En lufttryksstimulator stimulerer klitoris gennem lufttryksbølger, der føles som pulserende vibrationer. Endda helt uden at røre ved klitoris. Med Satisfyer Pro + G-spot får du hele 11 forskellige lufttryksvariationer, så du frit kan prøve dig frem.

Den mest intense orgasme

Med den lækre Satisfyer Pro + G-spot får du den vildeste kombination af vibrationer og lufttryksstimulering. Da den både stimulerer G-punktet og klitoris på én og samme tid, er der altså mulighed for at få de mest intense orgasmer, du sent vil glemme.

Du vælger helt selv om der skal være tændt for både G-punktsvibratoren og lufttryksstimulatoren, eller om du blot vil bruge én ad gangen. Prøv dig frem med de forskellige funktioner, indtil du lære dit nye legetøj at kende.

Støjsvag leg

Vær ikke nervøs for, at nogen i hjemmet ved hvad du laver – din Satisfyer Pro + G-spot er nemlig lavet i et støjsvagt design. Så selvom denne lækre sag kan give dig de kraftigste vibrationer, er den ikke afslørende for, hvad du har gang i. Brug den i soveværelset, i sofaen eller i badet. Din nye bedsteven er nemlig vandtæt, så du har fri leg.

Til stimulatoren medfølger et magnetisk USB-kabel, som er meget nemt at bruge. Du skal blot klikke den ene ende af kablet med de to metaldutter på de to lignende metaldutter på din Satisfyer. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller i et opladerstik i stikkontakten.

Kropssikkert silikone

Med Satisfyers produkter sikrer du dig at få den bedste kvalitet. Mærket bruger nemlig medicinsk silikone, som er det bedste materiale for dig og din krop. Det er nemlig skånsomt mod huden, og så er det allergivenligt.

Noget andet er, at silikonen gør vibratoren silkeblød. Den glatte overflade gør, at bakterier ikke sætter sig særlig nemt fast, så du får altså både et skånsomt og hygiejnisk produkt. Er du ikke helt solgt, så kan vi også lige tilføje, at den er vandtæt, og du derfor sagtens kan tage den med under bruseren til en lækker våd omgang.

Nem rengøring af Satisfyer Pro + G-spot stimulator

Husk altid at vaske dit sexlegetøj efter brug, det er det mest hygiejniske. Ved at rengøre dit sexlegetøj med det samme, er det altid klar til næste omgang. Derudover forlænger du levetiden på dit produkt, når du behandler det ordentligt.

Da Satisfyer Pro + G-spot er lavet i et vandafvisende silikonemateriale, er den nem at gøre ren efter brug. Du skal blot vaske den under varmt vand, tørre af og derefter rense med en rensespray til sexlegetøj. Spray 2-3 gange og lad den tørre, inden du sætter den til opladning.

Vægt315 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 120 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22,5 cm

Indsætbar længde

12 cm

Indsætbar diameter

3,2 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Hvid

Lufttryksbølger

11 niveauer

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti, Indeholder ikke latex og ftalater

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Nyd dobbelt så meget med stimulerende vibrationer og lufttryksbølger på klitoris og G-punktet
 • Stimulatoren har to separat styret motorer til hhv. G-punktet og klitoris
 • De kraftige vibrationer stimulerer G-punktet, mens klitoris forkæles af pulserende lufttryksbølger
 • Vælg mellem 11 lufttryksindstillinger og 10 vibrationer med det brugervenlige interface
 • Det ergonomiske design sikrer dig optimal komfort under brug

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske den i varmt vand før det allerførste brug
 • Smør vandbaseret glidecreme på skaftet samt skedeåbningen
 • Tænd ved at trykke på den nederste knap
 • Skift indstilling for vibrationer med knapperne med to streger
 • Skift indstillinger for lufttryksbølger med den bølgede knap

Efter brug

 • Sluk ved at holde den nederste knap i bund
 • Vask din Satisfyer under varmt vand og rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt til opladning hvis det er nødvendigt. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på din Satisfyer. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten

3 anmeldelser af Satisfyer Pro + G-Spot Air Pulse Stimulator

 1. Gitte

  Elsker den!
  Den er perfekt designet – den passer bare lige som den skal og rammer det hele helt rigtigt. 10/10!

 2. Lone

  Øv øv…
  Det var ikke et særlig godt match. Synes simpelthen ikke at jeg kan få den til at ramme rigtigt. Jeg kan godt mærke at den er fleksibel og har prøvet at rette på den, men synes det er svært at få den til at sidde godt både udvendigt og indvendigt. Den passer åbenbart ikke anatomisk til mig.

 3. Den tilfredse

  Mit første sexlegetøj 😀
  Var ret spændt da jeg ikke vidste om det ville blive alt for vildt men må sige at jeg kun er blevet positivt overrasket. Særligt i forhold til prisen synes jeg den imponere. Fandt hurtigt en indstilling der passede mig og der var hurtigt klimaks. Kan kun anbefale den til andre.

Tilføj en anmeldelse af varen