Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator – Pink

DKK 299,00

 • Oplev dobbelt så meget nydelse med denne vibrator til klitoris- og G-punktsstimulering
 • Vibratoren er udstyret med hele to kraftige motorer til hhv. klitoris og G-punktet
 • Du får 12 vibrationsprogrammer, som du nemt kan skifte mellem med det brugervenlige interface
 • Skaftet er fleksibelt og har et praktisk håndtag, der gør brugen nemmere og mere behagelig
 • Vibratoren er både vandtæt og støjsvag, så du kan nyde den, præcis hvor du ønsker det

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator – en ægte gentleman

Er du på udkig efter en rabbit vibrator, der kan tilfredsstille dig fuldt ud? Så sig goddag til Mr. Rabbit fra Satisfyer. Med sine to motorer og 12 vibrationsindstillinger er du sikker på at blive forkælet som aldrig før. Dertil er vibratoren selvfølgelig perfekt udformet til at ramme G-punktet og klitoris helt rigtigt.

Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator er lavet i medicinsk silikone og med Satisfyers egen silicone flex teknologi. Dette gør den yderst fleksibel og behagelig at bruge. Den er derudover også vandtæt, så du kan nyde en omgang afslappende selvforkælelse i badet.

Sådan bruger du din Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator

Start ud med at påføre vandbaseret glidecreme på dildostykket, skedeåbning samt klitoris. Du er nu klar til at få den bedste oplevelse med din vibrator. Vibratoren er udstyret med tre knapper, hvorfra du kan tænde og slukke samt skifte mellem 6 intensiteter og 6 rytmer ved at trykke på den øverste og nederste knap.

Forsøg at ramme G-punktet med dildostykket, samtidig med at den lille klitorisvibrator sidder behageligt – så får du den bedste og mest intense kombination af stimuleringer. Alle kroppe er forskellige, og vi råder dig til at bruge god tid med din nye ven til at starte med. Så kan I lære hinanden at kende, og du kan få den bedste onanioplevelse.

Dobbelt op på vibrationer

Satisfyer Mr. Rabbit vibrator har ikke blot én, men hele to motorer. Du er altså fuldt dækket ind, når det kommer til de stimulerende vibrationer. De kraftfulde motorer sender de mest intense vibrationer gennem hele det fleksible legetøj. Den ene motor sidder i selve dildostykket, mens den anden sidder i klitorisvibratoren.

Med vibrationer der stimulerer G-punktet og klitoris bliver du altså pirret og stimuleret indvendigt og udvendigt på samme tid. Start ud med milde vibrationer og arbejd dig derefter op til kraftigere. På den måde bliver du pirret mest muligt, og opbygger en dyb, intense og kraftig orgasme.

Fleksibelt design

Rabbit vibratoren er fremstillet af et silikonemateriale. Takket være dette materiale føles vibratoren overflade silkeblød. Derudover er de to dele af vibratoren lavet med stor smidighed. Du kan derfor tilpasse dem, så vibratoren sidder behageligt og rammer rigtigt på lige præcis din krop.

Det ergonomiske dildostykke er udformet, så det bedst muligt rammer G-punktet, mens det lille skaft ubesværet kan sættes på klitoris. Når vibrationerne bliver ekstra vilde, kan du holde styr på din vibrator takket være det praktiske håndtag. Håndtaget er formet i en lille ring, så det er nemt for dig at holde vibratoren under leg.

Simpel rengøring af din Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator

Grundet det glatte og hygiejniske silikone, er Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator nem at rengøre. Når du har brugt din vibrator vasker du den blot under varmt vand, tørrer af og giver den en gang rensespray til sexlegetøj. Så er det hurtigt overstået, og du kan smide den til opladning med det medfølgende kabel, inden den kommer tilbage i skuffen.

Gør altid dit sexlegetøj rent efter brug, så sørger du for et hygiejnisk sexlegetøj, med en længere levetid. Gør du det med det samme, er din nye bedste ven altid klar næste gang du er det.

Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Indsætbar længde

11,6 cm

Diameter

4,2 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vibration

12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Oplev dobbelt så meget nydelse med denne vibrator til klitoris- og G-punktsstimulering
 • Vibratoren er udstyret med hele to kraftige motorer til hhv. klitoris og G-punktet
 • Du får 12 vibrationsprogrammer, som du nemt kan skifte mellem med det brugervenlige interface
 • Skaftet er fleksibelt og har et praktisk håndtag, der gør brugen nemmere og mere behagelig
 • Vibratoren er både vandtæt og støjsvag, så du kan nyde den, præcis hvor du ønsker det

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Satisfyer vibrator
 2. Tænd for vibratoren ved at holde tænd/sluk knappen nede
 3. Skift mellem de 12 forskellige vibrationsindstillinger på knapperne

Efter brug:

 1. Sluk din vibrator ved holde tænd/sluk knappen nede
 2. Vask din Satisfyer under varmt vand, og tør af
 3. Spray med en rensespray til sexlegetøj. 2-3 spray
 4. Tør af eller lad den tørre af sig selv
 5. Sæt til opladning med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Enden med de to metaldutter klikkes på de lignende metaldutter på din Satisfyer. Den anden ende af kablet sættes til din computer eller et opladerstik i stikkontakten. Oplad i 2 timers tid

2 anmeldelser af Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator – Pink

 1. PrettyGirl

  Har længe ledt efter min første rabbit vibrator og blev simpelthen forelsket i den smukke farve som den her model har. Udover at den er lige så flot i virkeligheden så er den også bare super dejlig at bruge. Den er blød, lækker og ikke mindst helt perfekt formet – hvert fald til mig 😉 Er virkelig positiv overrasket over kvaliteten når man tænker på hvad den koster. Alle pengene værd!

 2. Lise-Lotte

  Dejlig
  Er blevet ret vild med min nye vibrator. Har ikke prøvet en der stimulerer på to steder før, men det kan da bare virkelig noget. Vibratoren er dejlig fleksibel og så er den også ret nem at finde ud af.

Tilføj en anmeldelse af varen