Satisfyer Booty Call Plugs Sæt – Multi

DKK 119,00

 • Eksperimenter med anal stimulering med dette sæt med tre forskellige anal plugs
 • Sættet er fremstillet af silikone – et materiale der er silkeblødt og som har en god fleksibilitet
 • De tre anal plugs er ideelle til begyndere og anal træning – maks. diameter er på 3,1 cm
 • Hver plug har sit eget design – du kan derfor variere legen og prøve nye stimulerende former
 • De tre plugs har alle et praktisk håndtag, der fungerer som stopper og som giver dig fuld kontrol

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E28574 Kategorier: , , , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Eksperimenter med anal stimulering med dette sæt med tre forskellige anal plugs
 • Sættet er fremstillet af silikone – et materiale der er silkeblødt og som har en god fleksibilitet
 • De tre anal plugs er ideelle til begyndere og anal træning – maks. diameter er på 3,1 cm
 • Hver plug har sit eget design – du kan derfor variere legen og prøve nye stimulerende former
 • De tre plugs har alle et praktisk håndtag, der fungerer som stopper og som giver dig fuld kontrol

Læs Mere

Beskrivelse

Satisfyer Booty Call – et smart anal plug sæt

Er du nysgerrig på anal stimulering? Eller leder du bare efter er super flot og lækkert sæt med anal plugs til din samling? Så er dette Satisfyer Booty Call plug sæt, lige det du skal bruge. Sættet består af tre plugs i forskellige designs så du kan udforske og eksperimentere.

Sættet fra Satisfyer er perfekt til dig, der gerne vil øve sig på anal stimulering – for eksempel som opvarmning til analsex. De tre designs giver hver især en unik oplevelse. Den ene plug er spiralformet, den anden har to næsten lige store kugler og den tredje har tre kugler som bliver større mod bunden.

Hvordan får jeg den bedste oplevelse med Satisfyer Booty Call?

Det korte svar er; med masser af tålmodighed og glidecreme. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, og gerne en der er lavet specielt til anal brug. Den vil nemlig have en tykkere konsistens samt have et længerevarende glid.

Det er vigtigt, når du bruger anal legetøj som Satisfyer Booty Call, at du giver kroppen tid til at blive klar, og vænne sig til den nye følelse. Start med den plug du synes ser mest fræk ud, og før den op i et tempo du er komfortabel med. Du kan også bruge en anal afslapningsspray for en endnu bedre oplevelse.

Det eneste booty call du har brug for!

Med et Satisfyer Booty Call sæt får du alt, hvad du har brug for. Om du er øvet eller nybegynder vil du elske det stilfulde design, de flotte farver og det lækre materiale. Disse butt plugs er lavet i medicinsk silikone. Materialet sikrer dig et fuldstændig kropssikkert produkt, der føles silkeblødt og har en god fleksibilitet.

Hvis du passer godt på dem, har du dem i mange år fremover. De forskellige designs sikrer at legen bliver ved med at være spændende. Du kan bruge en anal plug inden anal sex som en slags opvarmning eller du kan nyde den stimulerende fylde som forspil, ved onani eller samtidig med vaginalt samleje.

Den høje kvalitet kan mærkes

Satisfyer er et populært brand, der er kendt for farverige designs til overkommelige priser. Satisfyer er et mærke, der er meget begyndervenligt. Du kan nemlig udforske nye stimulerende oplevelser med deres sexlegetøj uden at skulle betale alt for meget.

Det er derfor let at prøve forskellige ting af. Jo mere du prøver og udforsker, jo mere lærer du også om dig selv og din krop. Satisfyers sortiment indeholder sexlegetøj til kvinder og mænd såvel som par. Deres sexlegetøj er farverigt, legende og unikt.

Et pirrende og varierende design

Med dette sæt får du ikke bare anal plugs, der varierer i størrelsen. Det helt særlige ved dette sæt er, at hver plug har sit eget helt unikke design. Det giver dig altså mulighed for at opdage nogle helt nye stimulerende glæder ved anal leg.

De forskellige plugs i sættet har stort set alle den samme længde, men de varierer en smule mere i diameteren. På det bredeste sted måler den mindste 2,6 cm og den største måler 3,1 cm. Dette sæt kan derfor uden problemer bruges af dig, der er ny inden for anal stimulering.

Leg alene eller sammen

Brug dit Satisfyer Booty Call butt plug sæt når du har lyst til at udforske dig selv, eller når du og din partner skal eksperimentere med anal stimulering sammen. Det praktiske håndtag i bunden af hver plug gør det nemt at håndtere dem, hvad end du er alene eller ej.

Anal plugs kan bruges alene som en del af et forspil med din partner, eller de kan bruges som en del af din onani. De kan naturligvis give stor nydelse til både mænd og kvinder. Sættet med anal plugs kan også bruges som opvarmning til analsex.

Sådan gør du Satisfyer Booty Call butt plugs rene

Hvis du gerne vil have glæde af dit Satisfyer Booty Call sæt så længe som muligt, er det vigtigt, at du passer godt på dem. Dette gør du ved at gøre dem ren efter brug samt ved at opbevare dem korrekt. Efter brug er det derfor vigtigt, at du gør den brugte plug ren.

Dette gøres ved at vaske den grundigt i varmt vand og bruge en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Det er ligeledes vigtigt, at en plug rengøres inden den eventuelt deles med en partner. Sørg for at opbevarer det rene sexlegetøj på et tørt sted gerne i den medfølgende æske eller i en stofpose.

Detaljer
Vægt185 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Multi

Længde

13,5-14 cm

Diameter

2,6 – 3,1 cm (bredeste sted)

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før Brug:

 1. Før du bruger dit butt plug sæt for første gang, så vask det engang med varmt vand samt en rensespray til sexlegetøj
 2. Husk din vandbaserede glidecreme – det vil gøre oplevelsen så meget bedre, og du får helt sikkert mere succes med anal leg når der er masser af glidecreme indblandet

Efter brug:

 1. Efter hver brug skal dine butt plugs vaskes igen med varmt vand, mild sæbe og en rensespray til sexlegetøl. Tør efter med en ren klud, og så er de klar til næste gang!
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Satisfyer Booty Call Plugs Sæt – Multi

 1. De nye

  Mig og min kæreste købte dette sæt som et begyndersæt da ingen af os havde leget med anal sexlegetøj før, men det fungerede virkelig godt. Jeg nød særligt den buttplug med to kugler. Var ret spændt på kvaliteten, da de var ret billige, men den er der intet i vejen med. De føles dejlig bløde og overfladen er helt glat. Vi har endnu ikke fået udforsket alle plugsne i sættet, men er sikker på at det nok skal komme.

 2. MJ

  For begyndere og erfarne
  Vi er blevet ret vilde med det her sæt. Synes at sættet kan noget uanset hvor erfaren eller uerfaren du er. Størrelsen er hvert fald til at arbejde med og de forskellige former gør at legen bliver ved med at være spændende. Håndtaget i bunden er en god størrelse og giver en følelse af at have fuld kontrol over det hele. Materialet er også meget fleksibelt, så plugen er rar at have i. Klar anbefaling til dem der ønsker noget mere variation i deres anal leg.

Tilføj en anmeldelse af varen