Sådan finder du den bedste dildo

den bedste dildo - blogindlæg

Hvis man trænger til lidt variation i soveværelset, så bør man måske overveje at afprøve noget sexlegetøj. Ikke nok med at sexlegetøj kan skabe en helt anden form for nydelse, end den man er vant til fra at bruge sine hænder, så kan noget frækt legetøj også åbne op for en helt ny og pirrende verden, som kan bringe dig og din partner(e) tættere sammen. Og hvem drømmer ikke om at få mange, fantastiske orgasmer? Der kan være mange grunde til, at man godt kunne tænke sig at finde en god dildo.

Måske har man prøvet andre former for sexlegetøj og er blevet nysgerrig efter at afprøve en dildo. Det kan også være, at man er vant til at bruge dildoer og bare godt kunne tænke sig at tilføje endnu et eksemplar til samlingen. Uanset grunden så kan det dog godt være svært at vælge, hvilken dildo man skal købe, da de findes i så mange størrelser, farver, materialer osv. Hvis du godt kunne tænke dig en god dildo, så læs med herunder og få otte råd til, hvordan du finder den bedste dildo.

1. Realisme eller abstraktion?

Den første ting, som man bør overveje, når man leder efter en god dildo, er, hvorvidt man foretrækker, at dildoen ligner en rigtig penis eller ej. Nogle mennesker foretrækker, at dildoen ser så realistisk ud som muligt, hvorimod andre ikke bryder sig om dette. Hvis man foretrækker en dildo, som ikke er realistisk, så kan man få nogle super fine dildoer, som kommer i alle mulige festlige farver. Man kan bl.a. få dildoer i pink, lilla, gul og mange andre sjove og langt fra realistiske farver. Foretrækker man derimod en dildo, som ligner en rigtig penis, så er der ligeledes en lang række af valgmuligheder. Man kan nemlig få realistiske dildoer i alverdens størrelser og former.

Man kan få dem i store og i små. Man kan få dem med og uden testikler. De kan være helt lige eller kurvede. Man kan endda få nogle modeller, hvor man kan bevæge forhuden frem og tilbage. Der er altså mange muligheder både blandt de realistiske og de mere abstrakte dildoer, så det er bare med at finde den, som man allerbedst kan lide. Hvis du er klar til at gå på jagt efter en dildo, så fører vi rigtig mange forskellige modeller. Se alle vores dildoer her.

dildoer

2. Find den bedste form

Når du har bestemt dig for, hvorvidt du foretrækker, om dildoen er realistisk eller mere abstrakt, så kan du begynde at tage stilling til, hvilken form du synes er mest appellerende. Måske du gerne vil have en dildo, som har en buet spids, sådan at den rammer g-punktet eller p-punktet? Eller vil du hellere have en model, som har en bred bund og et tyndere hoved? Skal skaftet være helt lige eller kurvet? Der er mange faktorer, som kan påvirke den nydelse, du kan få ud af din dildo. Derfor er det en god ide at tage udgangspunkt i, hvad du gerne vil have ud af din dildo.

Hvis du fx vil bruge dildoen til analsex, så vil et tilspidset design hjælpe med penetrationen. Hvis man gerne vil ramme g-punktet, så virker en dildo med en kurvet spids bedst.

3. Valg af materiale

Dildoer kan være lavet af en lang række  forskellige materialer. Igen er det vigtigt at tage dine hensigter med dildoen i betragtning, før du bestemmer dig for et specielt materiale. Hvis man fx ikke ønsker at bruge kondom på dildoen, så bør man overveje et ftalat-frit stykke sexlegetøj. Hvis man derimod har planer om at bruge dildoen sammen med flere forskellige mennesker, så skal dildoen kunne holde til at blive steriliseret. I dette tilfælde skal man gå efter materialer såsom silikone, glas, træ eller rustfrit stål.

Det samme gør sig gældende, hvis man ønsker en dildo, som ikke kræver særlig meget ekstra smørelse, da det ikke er alle materialer, som er nemme at indsætte uden brug af fx glidecreme. I dette tilfælde skal man gå efter dildoer lavet af glas, træ, rustfrit stål eller plastik. Det kan også være, at man ønsker en dildo i et materiale, som kan tilpasse sig ens krop. Så skal man gå efter dildoer lavet af PVC, silikone, osv. 

4. Størrelsen tæller også

En gennemsnitlig dildo har en diameter på ca. 4 cm og en længde på ca. 18 cm. Ønsker man dog enten en større eller mindre dildo, så kan man også sagtens finde dette. Nogle dildoer har en diameter på ca. 2 cm, imens andre kan have en diameter på 7,5 cm. Dildoerne kan ligeledes variere i længden, hvor de mindre udgaver måler 10 cm i længden, imens en dobbelt-dildo kan måle helt op 38 cm. Hvis man ønsker at gemme sit sexlegetøj væk for nysgerrige blikke, så kan det være en fordel at købe de mere gennemsnitligt proportionerede stykker, da disse er nemmere at gemme væk.

størrelsen tæller også når det gælder en dildo

Det er ligeledes en god ide at sætte sig ind i, hvordan dildoer bliver målt, hvis man vælger at købe legetøjet online. På denne måde ender man ikke med at have brugt penge på en dildo, som enten er for lille eller for stor til at kunne give en nydelse.

5. Hvordan skal roden se ud?

Selvom dette måske virker som en ligegyldig ting, så kan roden på dildoen faktisk have stor indflydelse på, hvordan den er at bruge. Hvis dildoen ikke har en buende bund, så kan man fx ikke bruge den til analsex eller med en strap-on sele. Det er derfor vigtigt, hvis dildoen skal bruges til analsex eller i en strap-on, at man sørger for at købe en dildo, som har en buet bund. Mange dildo-brugere foretrækker netop, at deres dildo har en buende bund, da det gør det nemmere at holde den i hånden.

Hvis dette kunne være en fordel for en, så kan man med fordel gå efter en model, som har testikler, da disse vil forme en håndgribelig bund på dildoen. Nogle dildoers rod har desuden nogle ekstra specielle formål. Man kan fx få dildoer, som har en sugekop i bunden, hvormed det bliver muligt at sætte dildoen fast på hårde, glatte overflader, som fx den flisebeklædte væg i bruseren. På denne måde behøver man ikke at være bundet af at skulle bruge sine hænder.

guide til anal dildo

6. Hvad med teksturen?

Nogle dildoer har en helt glat overflade, hvilket gør dem nemme at indsætte selv uden at bruge ekstra glidecreme. Der er dog mange mennesker, som elsker den nydelse, som en dildo med en ydre tekstur kan give dem. Disse strukturer kan nemlig tage ens dildo-oplevelse til et helt nyt niveau.

De forskellige teksturer, som findes, er bl.a. bølger, snoninger, dupper, riller, årer og mange andre. Hvis du har en idé om, at din nydelse vil blive øget ved at bruge forskellige teksturer, så er det helt klart værd at udforske de forskellige muligheder.

7. Dildoer med ekstra specielle funktioner

Nogle dildoer er designet til at indeholde nogle helt specielle funktioner, som kan være med til at øge ens nydelse. Det kan fx være, at du absolut hader at skulle gøre rent efter at have brugt dit sexlegetøj. Så er det muligt at få nogle dildoer, som er designet til at have en overflade, som er nemt at gøre rent, og som samtidig nemt kan steriliseres ved en helt almindelig kogning i vand. Det kan også være, at man er træt af at skulle bruge sine hænder til at styre dildoen. Så er det muligt at få en dildo med en sugekop i bunden. Ønsker du flere vibrationer? Så kan du købe en dildo, som har en indbygget vibrator, sådan at du kan tænde for vibrationerne, lige når du har lyst. Der findes altså masser af dildoer, som har nogle ekstra specielle funktioner, som kan gøre din oplevelse endnu bedre.

8. Overvejelser om indpakning

Nogle gange kan man være så heldig, at den indpakning, som ens sexlegetøj kommer i, også kan bruges som en beholder, hvori man efterfølgende kan opbevare sexlegetøjet. Nogle dildoer kommer i rigtig fine kasser, som er robuste nok til at kunne bruges som en opbevaringskasse for dildoen fremefter. Desværre kommer nogle stykker af sexlegetøj i gennemsigtige kasser, som ikke er særligt holdbare, og dermed har en tendens til hurtigt at gå i stykker.

flot pakke med sexlegetøj

Det kan derfor være relevant at overveje, hvilken slags indpakning dildoerne har, hvis man alligevel har svært ved at vælge imellem flere forskellige modeller. Nu har du fået en overordnet indsigt ind i de forskellige slags af dildoer, som findes på markedet, og alle de forskellige egenskaber, som er tilgængelige. Det kan muligvis stadig godt være lidt svært at vælge, hvilken type der kunne være bedst for lige netop dig, men der er jo ingen, som siger, at man skal nøjes med at købe en. Køb du bare flere forskellige modeller og slå dig så løs med at finde frem til, hvilken dildo der er bedst for dig.