Rød satin blindfold

DKK 30,00

  • Rød satin blindfold
  • God til romantisk og intens leg
  • Perfekt til bondagelege
  • Diskret udseende

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): TY001 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: TY001

Romantisk rød satin blindfold

Med en romantisk rød satin blindfold kan du både få dig en romantisk og intens aften. En blindfold kan bruges på mange måder – udover til at sove med selvfølgelig – og når du ikke kan se er det fantasien der sætter grænserne. Denne blondfold kommer i en diskret og flot rød farve, med sorte elastikker, så den ikke render nogle steder, og så den kan få en plads i soveværelset, uden mistænkelighed.

En blindfold skærper dine sanser

En blindfold som denne ‘rød satin blindfold’ kan virkelig give jer noget ekstra. Med en blindfold på vil dine sanser blive skærpede, og alle berøringer vil føles mere intense og pirrende, og når du du ikke kan se hvad der sker kan det være utrolig frækt. Du kan bruge denne maske selv, og lade din partner lege med dig, eller du kan putte din på din partner og overraske dem med en lækker og pirrende massage, en rar og intens oplevelse, som de helt sikkert vil give retur!

Blid og vild leg med blindfold

Uanset hvad I er til, så er der noget at hente her, I kan for eksempel bruge en blindfold sammen med massage og søde stimulerende drillerier, hvor leg med sanserne er i fokus, helt uden at det skal blive vildt og voldsomt. På den anden side, har I lyst til noget vildt og voldsomt er en blindfold altså også bare et godt sted at starte, især hvis I er nybegyndere ud i bondage og vil lære lidt om hinanden og jeres grænser, mens i udforsker dette område. En blindfold som denne ‘rød satin blindfold’ kan lidt af det hele, så prøv den af uden bekymringer.

Blid bondage med blindfold

En maske er ofte det første skridt ud i blid bondage. Med en maske kan du overgive dig til din partner, og lade dem bestemme, mens du blot kan mærke på din krop hvordan de pirrer dig, uden at du kan se. I kombination med et sæt håndjern bliver det endnu mere intenst, og du kan helt lade din partner bestemme over dig, eller omvendt. Med et par håndjern underkaster man sig sin partners dominans, og der er lagt op til nogle frække lege med dominans og rollespil. Skal legen tages skridtet videre har vi et udvalg af bondage sæt, som helt klart kan sætte gang i tingene.

 

Vægt35 g
Farve

Rød

Materiale

Terylene

Oversigt

  • Rød satin blindfold
  • God til romantisk og intens leg
  • Perfekt til bondagelege
  • Diskret udseende

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rød satin blindfold”