Pjur Woman Nude Vandbaseret Glidecreme – BESTSELLER

DKK 109,00 DKK 99,00

  • Plejende vandbasereret glidecreme
  • Uden parfume, parabener eller konserveringsmidler
  • Udviklet til kvinders følsomme intimbalance
  • Kan bruges med kondom og alt sexlegetøj
  • Glidecreme af højeste kvalitet

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E24251 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 827160110185

Pjur Woman Nude – en mild glidecreme

Skal din glidecreme være både mild, plejende og effektiv? Så er det Pjur Woman Nude, du skal vælge. Den vandbaseret glidecreme indeholder kun de bedste ingredienser, og er samtidig fri for alle det unødvendige. Glidecremen er specielt udviklet til kvinders følsomme intimbalance.

Du kan bruge glidecremen sammen med kondom samt alt sexlegetøj. Glidecremen giver ikke bare et dejligt glid, der øger din nydelse, den plejer og fugter også. Dertil har den beskyttende egenskaber, der er perfekt til dig, der lider af tør og/eller sart hud.

En vandbaseret glidecreme udviklet specielt til kvinder

Der skal ikke meget til at forstyrre den følsomme intimbalance hos kvinder. Derfor er denne glidecreme også specielt udviklet kvinders følsomme intimhud. Den er dermatologisk testet, og er både uden parfume, parabener, olie, glycerin og konserveringsmidler.

Glidecremen har af samme grund en neutral smag og duft. Den kan bruges både ved samleje og onani. Da glidecremen er vandbaseret og uden olie, kan du bruge den sammen med alt sexlegetøj, også silikone, samt latexkondomer.

Høj kvalitet og kun de bedste ingredienser

Det tyske mærke Pjur er altid garant for høj kvalitet. Deres glidecreme har nogle af de bedste egenskaber på markedet, og der er derfor heller ikke gået på kompromis med glidevnen hos Pjur Woman Nude. Glidecremen giver et langvarigt og lækkert glide, der øger din nydelse samt mindsker risikoen for ømhed og irritation.

Deres produkter produceres altid i Tyskland, og indeholder kun de bedste ingredienser. Du kan roligt vælge denne glidecreme, hvis du har en sart hud, eller blot ønsker en plejende glidecreme af høj kvalitet uden unødvendige ingredienser.

Vægt 121 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Uden parfume, glycerin, olie, konserveringsmidler og parabener, Uden smag eller duft

Mærke

Pjur

Oversigt

  • Plejende vandbasereret glidecreme
  • Uden parfume, parabener eller konserveringsmidler
  • Udviklet til kvinders følsomme intimbalance
  • Kan bruges med kondom og alt sexlegetøj
  • Glidecreme af højeste kvalitet

Læs Mere

X