Pjur Woman Nude Vandbaseret Glidecreme 100 ml – BESTSELLER

DKK 89,00

 • Plejende vandbasereret glidecreme uden glycerin, perfekt til dig der ønsker en ekstra skånsom glidecreme
 • Uden parfume, parabener eller konserveringsmidler
 • Udviklet til kvinders følsomme intimbalance
 • Kan bruges med latexkondom og alt sexlegetøj
 • Glidecreme af højeste kvalitet produceret i Tyskland

Læs Mere

På lager

Pjur Woman Nude – en mild glidecreme

Skal din glidecreme være både mild, plejende og effektiv? Så er det Pjur Woman Nude, du skal vælge. Den vandbaseret glidecreme indeholder kun de bedste ingredienser og er samtidig fri for alle de unødvendige. Glidecremen er specielt udviklet til kvinders følsomme intimbalance.

Du kan bruge glidecremen sammen med latexkondomer samt alt sexlegetøj. Glidecremen giver ikke bare et dejligt glid, der øger din nydelse, den plejer og fugter også. Dertil har den beskyttende egenskaber, der er perfekt til dig, der lider af tør og/eller sart hud.

En vandbaseret glidecreme udviklet specielt til kvinder

Der skal ikke meget til at forstyrre den følsomme intimbalance hos kvinder. Derfor er denne glidecreme også specielt udviklet til kvinders følsomme intimhud. Den er dermatologisk testet og er både uden parfume, parabener, olie, glycerin og konserveringsmidler.

Glidecremen har af samme grund en neutral smag og duft. Den kan bruges både ved samleje og onani. Da glidecremen er vandbaseret og uden olie, kan du bruge den sammen med alt sexlegetøj samt latexkondomer.

Høj kvalitet og kun de bedste ingredienser

Det tyske mærke Pjur er altid garant for høj kvalitet. Deres glidecremer har nogle af de bedste egenskaber på markedet, og der er derfor heller ikke gået på kompromis med glidevnen hos Pjur Woman Nude. Glidecremen giver et langvarigt og lækkert glid, der øger din nydelse samt mindsker risikoen for ømhed og irritation.

Deres produkter produceres altid i Tyskland og indeholder kun de bedste ingredienser. Du kan roligt vælge denne glidecreme, hvis du har en sart hud eller blot ønsker en plejende glidecreme af høj kvalitet uden unødvendige ingredienser.

Vægt121 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Uden parfume, glycerin, olie, konserveringsmidler og parabener, Uden smag eller duft

Mærke

Pjur

Oversigt

 • Plejende vandbasereret glidecreme uden glycerin, perfekt til dig der ønsker en ekstra skånsom glidecreme
 • Uden parfume, parabener eller konserveringsmidler
 • Udviklet til kvinders følsomme intimbalance
 • Kan bruges med latexkondom og alt sexlegetøj
 • Glidecreme af højeste kvalitet produceret i Tyskland

Læs Mere

3 anmeldelser af Pjur Woman Nude Vandbaseret Glidecreme 100 ml – BESTSELLER

 1. Fru K

  God til sensitiv hud
  Har før haft problemer efter jeg har brugt en glidecreme men ikke med denne. Den er virkelig mild og så giver den en dejlig glat fornemmelse. Det er så rart at slippe for irriteret hud.

 2. Hilsen den tilfredse

  Lækker glidecreme
  Virkelig lækker glidecreme der gør alt det den skal. Den glider virkelig godt og bruger den faktisk også uden problemer analt. Flasken kan være lidt uhandy men det tilgiver jeg gerne når jeg tænker på hvor godt det der er inden i er.

 3. Charlotte

  Min go-to
  Det er hurtigt blevet min go-to glidecreme. Ingen andre dur efter jeg har fundet den her. Den glider bare super godt og så klistrer den heller ikke særlig meget. Virkelig let at vaske af. Kan ikke anbefale den nok.

Tilføj en anmeldelse af varen