Pjur Woman Aloe Vandbaseret Glidecreme

DKK 99,00

  • Vandbaseret glidecreme med aloe vera
  • Kan bruges sammen med kondom og alt sexlegetøj
  • Passer til kvindens naturlige pH-balance
  • Uden parabener og paraffiner
  • Neutral i duft og smag

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E28243 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 827160113162

Pjur Woman Aloe – en fugtgivende glidecreme

Denne glidecreme øger ikke bare din nydelse med sin lækre og langvarige glideevne. Den virker også plejende og fugtgivende, da den indeholder den naturlige ingrediens aloe vera. Den ekstra plejende glidecreme er perfekt til kvinders følsomme intimhud.

Pjur Woman Aloe er en vandbaseret glidecreme, der er sikker at bruge sammen med kondom, og kan også bruges sammen med alt sexlegetøj – også silikone sexlegetøj. Glidecremen er pH-balanceret, så den ikke medfører irritation. Dertil er den uden parabener og paraffin, samt indeholder vegetabilsk glycerin.

En vandbaseret glidecreme med aloe vera

Med den naturlige ingrediens aloe vera, får du en glidecreme med fugtgivende egenskaber. Aloe vera planten består af 99% vand. Vandet opbevares som den klare gel, men kan se, når man åbner et aloe vera blad. Med aloe vera ekstrakt tilfører glidecremen fugt til huden.

Denne fugtgivende egenskab er med til at pleje og beskytte huden, idet den også øger hudens elasticitet. Du får derfor er glidecreme, der både mindsker irritation og ømhed under samleje samt virker plejende efter. Den vandbaseret glidecreme absorberes naturligt af huden, og kræver ingen rengøring efter brug.

Mild glidecreme af højeste kvalitet

Når du vælger glidecreme fra Pjur, vælger du høj kvalitet. Det tyske mærke producerer alle deres produkter i Tyskland, og deres produkter er allergitestet. Derfor kan du også uden bekymringer bruge deres produkter helt intimt.

Pjur Woman Aloe er derfor også dermatologisk testet samt uden parabener og paraffiner. Den er skræddersyet til kvinders naturlige pH-balance, og har en neutral smag og duft. Du får en glidecreme af høj kvalitet uden unødvendige ingredienser, der både plejer og giver nydelse med sin langvarige glidecreme.

Vægt 134 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Med aloe vera, Uden parabener, Uden smag eller duft

Mærke

Pjur

Oversigt

  • Vandbaseret glidecreme med aloe vera
  • Kan bruges sammen med kondom og alt sexlegetøj
  • Passer til kvindens naturlige pH-balance
  • Uden parabener og paraffiner
  • Neutral i duft og smag

Læs Mere

X