Pjur – glidecreme til enhver anledning

pjur blogindlæg cover

Det tyske mærke Pjur står bag flere af vores bedst sælgende produkter. Deres sortiment byder på et utal af forskellige slags glidecremer såvel som delay spray og rengøringsspray. Du er garanteret et kvalitetsprodukt, når du vælger Pjur. Deres produkter undergår en grundig kvalitetskontrol og indeholder kun rene produkter, der ofte stammer fra naturen.

Vil du gerne lære mere om, hvad det populære mærke står for, og hvad deres produkter kan, er du kommet til det helt rette sted. Vi gennemgår alt, hvad du får, når du vælger Pjur. Vi har desuden udvalgt nogle af vores topfavoritter fra mærket, så du kan finde det helt rigtige til dig, hvad end du er mand eller kvinde, og hvad end du skal bruge produktet sammen med sexlegetøj eller en partner.

Når kun det bedste er godt nok

Pjur er kort sagt i topklassen. Hvis du leder efter en glidecreme, finder du et komplet udvalg af glidecremer til enhver anledning. Du får desuden et produkt, der er lavet med tanke på din krop og velvære. Deres produkter er altså helt sikre at bruge selv på de mest intime steder på kroppen. Det tyske kvalitetsmærke er derfor perfekt til dig, der kun ønsker det bedste, når det kommer til intimprodukter.

Hos os finder du et stort udvalg af deres produkter. Du kan derfor finde silikonebaseret såvel som vandbaseret glidecreme. Vi har naturligvis også et bredt udvalg af glidecremer til anal stimulering. Dertil finder du forskellige delay sprays med naturlige aktive ingredienser samt plejende intimprodukter lavet specielt til kvinder. Dyk ned i det spændende udvalg af Pjur produkter og læs med her, når vi fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide om vores bedst sælgende mærke.

Hvad er Pjur?

Pjur er en familiedrevet virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1995. De har i over 25 år været synonym med kvalitet. Grundlæggeren Alexander Giebel startede produktionen i Luxembourg, og produktionen har haft hovedsæde i Tyskland lige siden. De har udvidet forretningen, så de nu er en stor international virksomhed, der leverer til hele verden. Faktisk var de den første producent, der lancerede en silikonebaseret glidecreme – og succesen har ingen ende villet tage lige siden.

pjur kvalitet

Tysk kvalitet

Med mærket ”Made in Germany” på alle flasker er Pjur hurtigt blevet lig med tysk kvalitet. Deres produkter gennemgår mange forskellige kvalitetskontroller, og det er et område. der er i stor fokus hos virksomheden. Af samme grund er alle deres produkter også dermatologisk testede. Deres produkter lever naturligvis også op til de standarder, der opsættes af internationale organisationer som FDA i USA, TGA i Australien og EU i Europa. Deres kompromisløse og høje kvalitet kommer også til udtryk i de mange priser og anerkendelser, som mærket har modtaget gennem årene. Ligesom mærket er en bestseller hos os, er det ligeledes i stor efterspørgsel i resten af verden. Det tyske kvalitetsmærke har millioner af tilfredse kunder fra over 70 lande.

Rene ingredienser

En af grundene til Pjurs store succes er de nøje udvalgte ingredienser, som deres produkter indeholder. Takket være deres ekstremt høje kvalitetsstandarder bruger de kun de bedste ingredienser. Derfor indeholder deres silikonebaserede produkter også kun den højeste kvalitet af silikone. Det sikrer forbrugeren et kvalitetsprodukt med en god effekt og lang holdbarhed, der samtidig er mild og skånsom over for huden. Mange af deres aktive ingredienser er af samme grund naturlige. Derfor finder du også ginseng i deres stimulerende gel til kvinder, aloe vera i deres produkter med fugtgivende egenskaber samt kamille i deres produkter til anal brug for en anti-inflammatorisk og plejende egenskab. Der er kort sagt tænkt over at bruge naturlige aktive ingredienser, der giver forbrugeren den ønskede virkning uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Produkter til enhver

Siden deres spæde start i 90’erne har Pjur udvidet deres sortiment, så det nu består af over 60 forskellige produkter. Derfor finder du også mange forskellige glidecremer. Udover at have klassiske silikonebaserede og vandbaserede glidecremer finder du også glidecremer med særlige egenskaber. Det kunne for eksempel være en vandbaseret glidecreme med særligt plejende og fugtgivende egenskaber til anal brug eller en silikonebaseret glidecreme udviklet specielt til kvinders følsomme intimbalance. Udover glidecremer finder du også massageolier, stimulerende cremer samt delay sprays i deres sortiment. De har også flere produkter til intim hygiejne samt rengøring af sexlegetøj. De har alle det til fælles, at de er lavet med naturlige ingredienser, der er hudvenlige og skånsomme samt af den bedste kvalitet.

pjur produkter

Mere nydelse

Pjurs vision for deres arbejde er at skabe produkter, der kan højne kvaliteten af deres kunders kærlighedsliv. De ønsker at skabe mere glæde ved at skabe større nydelse og mindske fysisk ubehag eller intime problemer. Deres mission er at skabe intime produkter af usammenlignelig kvalitet. Det tyske mærke er altså mere end leverandør af praktiske intimprodukter. Produkter, som glidecremer og delay sprays, kan være et redskab til at gøre dit intime velvære større. Det kan i sidste ende lede til større nydelse i dit sexliv. Dertil har de selvfølgelig også ekstra stimulerende produkter, der skal skabe sjove oplevelser og gøre sex og onani endnu mere tilfredsstillende.

Pjur til mænd

Et populært produkt fra Pjur er deres delay sprays. Mange mænd har et ønske om at holde længere sammen med deres partner, og en delay spray kan hjælpe med lige præcis dette ønske. Uanset hvor lang tid du holder uden, kan du forlænge din egen og din partners nydelse med den rigtige delay spray. Som ved alle deres produkter er Pjurs delay sprays udviklet uden brug af bedøvende ingredienser. De nedsætter følsomheden ved hjælp af naturlige aktive ingredienser og giver dig derfor et produkt, der er effektivt og skånsomt på samme tid.

superhero strong performance delay spray
Find produktet her

Superhero Strong Performance Delay Spray

Denne delay spray gør ikke bare, at du kan holde længere – den hjælper dig faktisk også med at få en stærkere erektion. Sprayen indeholder naturlige ingredienser, der mindsker friktionen ved samleje, hvilket gør, at du ikke bliver stimuleret lige så meget, dog uden at mindske din følsomhed.

Samtidig indeholder sprayen ingefærolie. Denne ingrediens er med til at øge blodgennemstrømningen til penis og gør altså, at din erektion bliver stærkere og hårdere. Sidst men ikke mindst indeholder den en smule pebermynteolie, hvilket giver en dejlig duft og en mild kølende effekt. Sprayen kan bruges sammen med latexkondom og er naturligvis produceret i Tyskland samt dermatologisk testet.

Pjur til kvinder

Som kvinde kan du bruge alle slags glidecremer, men der kan være nogle, der er bedre end andre. Pjur har lavet en serie af produkter, der er målrettet kvinder. De er lavet med hensyn til den følsomme intimbalance hos kvinder, der hurtigt kan blive forstyrret af udefrakommende påvirkninger. Bruger du for eksempel intimprodukter med sæbe, kan du forstyrre balancen, hvilket kan medføre gener som kløe, lugt og irritation. Det er altså vigtigt, at du bruger intimprodukter, der er skånsomme, og som gerne er lavet specielt til den kvindelige pH-balance.

Pjur Woman

Pjur Woman er faktisk ikke ét produkt, men en serie af glidecremer lavet specielt til kvinder. Serien indeholder både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme med et tilpasset pH-niveau. Er du særlig følsom kan du bruge Woman Nude, der er en vandbaseret og ekstra mild glidecreme uden parfume, parabener, glycerin, olie samt konserveringsmidler. Ønsker du at bruge silikonebaseret glidecreme vaginalt, kan vi også anbefale Pjur Woman Nude. Den er ekstra skånsom og er ligeledes uden alle de uønsket ingredienser. Deres Woman serie indeholder også en aftershave spray, der er ideel til intimbarbering. Den indeholder hverken alkohol eller parfume, men har til gengæld plejende og fugtgivende ingredienser som aloe vera og panthenol.

pjur woman nude vandbaseret glidecreme
Find produktet her

Pjur til sexlegetøj

Når det kommer til brug af sexlegetøj, er glidecreme en uundværlig makker. Glidecremen får materialet til at glide let og gør stimuleringen endnu mere nydelsesfuld. Derudover har du brug for det rette udstyr til at gøre dit sexlegetøj rent efter brug. Alt dette har Pjur naturligvis sørget for, så du kan få den bedste oplevelse sammen med dit sexlegetøj. Derfor finder du også glidecreme udviklet specielt til brug sammen med sexlegetøj såvel som en effektiv rengøringsspray, der er skånsom mod dig såvel som sexlegetøjets materiale.

pjur creamy vandbaseret glidecreme 100 ml
Find produktet her

Pjur Creamy

Som navnet på denne glidecreme indikerer, har den en mere cremet og tyk konsistens end mange andre glidecremer. Det gør den nem at påføre på sexlegetøjet. Den kommer derudover i en smart pumpeflaske, så du nemt og hygiejnisk kan dosere den helt rette mængde. Glidecremen er vandbaseret, da det er denne type af glidecreme, som du skal bruge sammen med størstedelen af sexlegetøj.

Hvis dit sexlegetøj er af silikone eller et silikonelignende materiale som PVC, TPE eller TPR, kan det nemlig ikke tåle andet end vandbaseret glidecreme. Pjur Creamy er ligeledes god sammen med materialer som gummi, latex og glas. Glidecremen er meget drøj i brug og indeholder hverken olier eller parfume.

pjur med rengøringsspray 100 ml
Find produktet her

Pjur MED Rengøringsspray

Lige så vigtigt som glidecreme er, når det kommer til brug af sexlegetøj, mindst lige så vigtigt er det, at det rengøres ordentligt efter brug. Ved at bruge denne rengøringsspray kan du være helt sikker på, at dit sexlegetøj er rent. Den kan derudover også bruges til intimrengøring. Sprayen er pH-neutral og kan derfor også bruges til sensitiv hud.

Den har en bakteriehæmmende virkning, der udelukkende skabes af naturlige antibakterielle ingredienser. Sprayen er naturligvis uden alkohol og parfume. Uanset om du bruger den på dit sexlegetøj eller din hud, vil den være skånsom overfor både  dig og dit sexlegetøjs materiale.

Pjur til analsex og anal stimulering

Når det kommer til analsex og anal stimulering, har Pjur en række produkter, der er lavet specifikt til denne form for stimulering. Med deres særlige produkter er du sikret den optimale nydelse og komfort, uanset om du skal dyrke analsex med en partner eller brug sexlegetøj til anal stimulering. Deres Back Door-serie indeholder både vandbaserede og silikonebaserede glidecremer samt afslappende sprays. Vi anbefaler altid, at du bruger en glidecreme udviklet specielt til anal brug, når du skal bruge anal sexlegetøj eller dyrke analsex.

Back Door Panthenol

Denne glidecreme er vandbaseret og indeholder plejende og fugtgivende ingredienser, der gør den perfekt til anal brug. Den aktive ingrediens panthenol øger hudens elasticitet, idet den binder fugt til huden, og gør den mere medgørlig. Derudover indeholder glidecremen også kamille. Kamille er en naturlig ingrediens, der virker anti-inflammatorisk og regenererende.

Panthenol og kamille giver sammen en glidecreme med beroligende og plejende egenskaber, der modvirker og afhjælper eventuel ømhed eller rifter. Da det er en vandbaseret glidecreme, vil den naturligt blive absorberet af huden. Den har dog en ekstra god glidende effekt, der varer i lang tid. Glidecremen er naturligvis uden parfume og er dermatologisk testet.

pjur back door vandbaseret panthenol anal glidecreme 100 ml
Find produktet her

Back Door afslappende anal glidecreme

En silikonebaseret glidecreme er perfekt til analsex. Den har et vedvarende glid og føles silkeblød. Denne glidecreme har tilmed en afslappende virkning på huden, der kun gør din komfort og nydelse endnu større. Glidecremen indeholder plejende jojoba ekstrakt, der ligeledes virker afslappende og beroligende på huden.

Med glidecremen kan du altså nemmere slappe af i musklerne omkring anus, samtidig med at huden er blød og elastisk. Sammen med silikonens glidende effekt har du den perfekte glidecreme til analsex. Glidecremen indeholder ikke parfume og er dermatologisk testet for et mildt og hudvenligt produkt.

pjur back door afslappende anal glidecreme 100 ml
Find produktet her

Leder du efter en glidecreme?

Så har Pjur med garanti et produkt, der matcher dine behov. De produkter, som vi netop har gennemgået, er blot toppen af isbjerget, og du kan finde mange flere i vores fulde sortiment af produkter fra Pjur. Du kan trygt vælge glidecreme og andre intimprodukter fra det tyske mærke. Deres produkter er lavet af de bedste ingredienser, gennemgår vedvarende kvalitetskontrol og skal leve op til de høje standarder, som Pjur har stået for i mere end 25 år. Hos os finder du altid et bredt udvalg af produkter fra det populære mærke. Du finder dem enten her på webshoppen eller i vores butik i Århus. Har du spørgsmål til Pjur og nogle af deres mange skønne produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os – du kan også altid besøge vores butik. Her vil vores professionelle og dygtige personale kunne guide og vejlede dig til den helt rigtige løsning ud fra dine behov og ønsker.