Viser 1–32 af 42 resultater


Sexlegetøj til par er mindst ligeså stort som til sololeg enten som kvinde eller mand.
Få et langt sjovere sexliv med lidt ekstra elementer der kan puste nyt liv i soveværelset. Om i er helt grønne eller mere erfarne, har vi sexleget til jer som par.

Det er forskelligt hvad der tænder præcis jer som par, og hvilket sexlegetøj der så ville passe. Frygt ikke, se vores store udvalg i par sexlegetøj. Kontakt os endelig hvis der skulle opstå nogle former for spørgsmål. Læs mere

Mest populære kategorier


-28%
DKK 545,00 DKK 395,00
-34%
DKK 595,00 DKK 395,00
-20%
-20%
-50%
DKK 595,00 DKK 295,00

Sex Spil

Erotisk spil

DKK 195,00
-21%
DKK 95,00 DKK 75,00
-20%
DKK 395,00 DKK 315,00
Tilbud
Tilbud

Sexlegetøj bokse

Weekend boksen i 6 dele

DKK 399,00 DKK 195,00
-36%

Sexlegetøj Sæt

Bondage begynder sæt

DKK 225,00 DKK 145,00
-55%

Par Sexlegetøj

Bondage sæt 8 dele

DKK 995,00 DKK 445,00
Tilbud

Sexlegetøj bokse

Starter boksen – Pink

DKK 530,00 DKK 269,00
-32%
DKK 95,00 DKK 65,00
-20%
DKK 395,00 DKK 315,00
Tilbud

Sexlegetøj bokse

Starter boksen – Rød

DKK 530,00 DKK 269,00
Tilbud
DKK 795,00 DKK 495,00
Tilbud
DKK 370,00 DKK 225,00
-50%
DKK 595,00 DKK 295,00
-56%

Fjernbetjent vibrator

Vibrator æg med fjernbetjening

DKK 395,00 DKK 175,00
Tilbud

Sexlegetøj bokse

Romantik kassen til par

DKK 650,00 DKK 399,00

Par Sexlegetøj

Dobbelt strap-on duo

DKK 395,00
Tilbud

Sexlegetøj bokse

Diva boksen – Pink

DKK 495,00 DKK 295,00

Hvad er Par sexlegetøj egentlig?

Par Sex legetøj er for dig der er nysgerrig og gerne vil udvide dit sexliv. Sexlegetøj er mange ting. Der findes sexlegetøj til at bruge, hvis du er alene og andet til, når du har sex med en partner. Noget af det kan selvfølgelig bruges til begge dele. Par sexlegetøj er mange ting f.eks. de sæt som er vist her på denne side, er primært til brug sammen med en partner.

At bruge sexlegetøj sammen som par, er ikke kun en fræk del af jeres samliv. Det kan også være med til at genererer noget sjovt, samt nogle gode grin. Det kan være meget pirrende og det kan være virkelig sexet. Det kan bruges lige præcis, som du ønsker det og på mange forskellige måder. Det kan være med til at give jeres samliv, et frisk pust og i får måske lyst til at gå et skridt videre, og så har vi selvfølgelig også par legetøjet til det.

Det kan være du har en forestilling og et ønske om, hvordan det kan bruges. Måske din partner har en anden idé og så er der allerede gang i en udvikling, som i er sammen om.

Hvem bruger sexlegetøj?

Sexlegetøj er for alle. Det kan være for dig, der er i et nyt forhold og for dig der er i et forhold, der trænger til lidt fornyelse. Men vigtigst af alt, er det for dig der har lyst til at gøre noget andet, end det du måske plejer at gøre. Du har lyst til leg og eksperimenter.

Par sexlegetøj er måske lige højrebenet for dig der er vant til at stimulere dig selv. Særlig hvis du onanerer jævnligt. Par sexlegetøj er bestemt også til dig der aldrig har prøvet at sololeg.

Måske du og din partner har været sammen et års tid, nu skal der ske noget nyt. Sammen kigger i på hinanden en helt almindelig tirsdag aften.

Du sidder i køkkenet og pludselig får du øje på viskestykket der hænger på væggen og får en idé. Du griber hurtigt fat i det og skubber din partner med ind i soveværelset, hvorefter du binder viskestykket stramt omkring din partners håndled og begynder langsomt at tirre og pirre ham. Det var da egentlig frækt nok? måske vi skulle prøve med et par håndjern og et blindfold næste gang, tænker du.

Det er blot et eksempel på hvordan sexlegetøj kunne starte hos jer. Der er heller ingen der siger det skal være håndjern eller blindfold, det kunne ligeså godt være en penisring eller vibrator, men skal vi nok komme ind på i de næste afsnit.

Hvordan introducerer du par sexlegetøj for din partner

Det er ikke altid nemt at introducere sexlegetøj for sin partner, og det kan gøres på mange forskellige måder.

Hvis du fornemmer at det er helt nyt for din partner, er det en god idè gå stille frem, for ikke at skræmme din partner, fra starten af. Det kan du gøre ved at starte med et begynder sæt, som består af en blindfold, et sæt manchetter og en flogger til at pirre med. Derefter kan man fornemme sig frem og gå videre, hvis der er stemning for det.

Er i slet ikke til bondage eller binde ting, kan vi anbefale en penis ring, evt. med vibrator som både tilgodeser manden og kvinden. Det kunne også være et par sex spil, som en del af et frækt forspil. Her hos AltErTysTYs.dk kan du få et erotisk spil med 90 forskellige udfordringer til ham og hende, hvis det ikke sætter fut i sexlivet, ved vi ikke hvad gør!

Det kunne også være et vibrator æg, hvor kontrollen overgives til manden i frækt forspil et offentligt sted. Par vibratorer er noget af det frækkeste at bringe med i legen. Spørg enhver kvinde. De lækre vibrationer pirrer kvinden som aldrig før. En par vibrator kunne også være en Wand, der både kan bruges i soveværelset eller i badet for en endnu frækkere sexoplevelse.

Uanset hvilket par sexlegetøj i vælger, kan i være helt sikre på at få den bedste kvalitet til nogle af Danmarks billigste priser. Husk vi altid sender pakken lynhurtigt og selvfølgelig helt diskret, så naboen ikke kan se hvad der er i. Skulle i alligevel blive i tvivl om noget kan i altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe jer på bedst mulige måde.

Er du fristet til at lege?

Det kan nogle gange være svært at vælge lige det par sexlegetøj der passer bedst til jer, derfor har vi nogle begynder sæt, hvor i får lidt af hvert, så i nemmere kan prøve jer frem, det kunne f.eks. være:

-Blid bondage er, et bondage begynder sæt, der er udført i et blødt romantisk design, i lilla og sort. Det består af en blindfold, manchetter til at binde fast, samt en flogger til at pirre huden med.

-Bondage sæt, er et blid bondage sæt i rødt design. Det består af håndjern med plys, blindfold samt fjer til at pirre kroppen med.

-Bondage sæt SM begynder sæt er udført i sort. En blød blindfold og håndjern med plys. Der følger en blød flogger med, til at pirre og piske ganske blidt med.

Skal det være mere kinky har vi også bondage sæt med helt op til 10 forskellige dele, hvor legen kan få frit spil.

Rigtig god fornøjelse med jeres par sexlegetøj!

Tilføjet til indkøbskurven