Oralsex: Sådan får I begge en fantastisk oplevelse

oralsex - sådan får i begge en fantastisk oplevelse

Vi har lavet denne guide til dig, der vil sende din kæreste i den syvende sexhimmel kun ved brug af din tunge! Så vil du være en sex gud(inde) i sengen, så er det næsten som en genvej til succes, hvis du har helt styr på oralsex. Det gælder altså både for mænd og kvinder.

For det er vel nærmest almen viden, at mænd elsker et frækt blowjob, mens kvinder som regel er mindre vokale om deres lyst til oral stimulering. Ja, faktisk findes der ikke rigtig en kvindelig pendant til ordet ”blowjob”. Eller gør der? Her har vi samlet alt, hvad du har brug for at vide til jer, der vil tilbringe en pirrende aften i oralsexens tegn.

Derfor skal du have meget mere oralsex

Oralsex er ikke en menneskeret, men det burde det næsten være. De fleste mænd og kvinder bliver nemlig vildt stimuleret af det, og det er bare en vanvittigt fræk måde at give hinanden nydelse. De fleste kvinder har lettest ved at få en orgasme, når klitoris stimuleres. Det behøver egentlig ikke være med tungen. Du kan også røre ved din kæreste – eventuelt under samleje. Det giver gode muligheder for, at I kan komme samtidig, hvilket jo heller ikke er så dårligt. blowjobMen tilbage til oralsex. Bare fordi du kan få din kvindelige kæreste til at få orgasme gennem vaginalt samleje eller ved at røre ved hende, betyder det ikke, at der ikke er nogen grund til at give hende oralsex.

Tidligere nævnte undersøgelse viser også, at det ikke gør nogen forskel for mænd, om de bliver stimuleret gennem oralsex eller klassisk samleje. Men det betyder bestemt ikke, at du som mand har lyst til, at hun stopper med at give dig blowjobs, vel? Sex handler jo heller ikke kun penetrering, og I kan faktisk få en rigtig fræk aften, hvor det kun handler om at tilfredsstille hinanden oralt.

Usikker ved oralsex?

Når talen falder på mandens blowjob, så kan det nogle gange lyde som om, at kvinder slet ikke bryder sig om det. Men et godt blowjob skal faktisk være godt for jer begge. Hvis du har prøvet det og ikke bryder dig om det, så lad være. Sex – al sex – skal være en god oplevelse for begge. Det kan også være, at du skal snakke med din partner om, hvad du har svært ved. Måske kan I finde en løsning sammen, så I begge nyder akten. For en anden myte må være, at mænd vil have et blowjob for enhver pris. Men faktum er jo, at der ikke er noget mere lækkert end en kvinde, der nyder at tilfredsstille ham. Det er altså heller ikke kun kvinder, der har brug for lidt vejledning for at blive mere trygge ved oralsex. Langt fra!

En undersøgelse viser, at flere kvinder end mænd giver oralsex. Måske er det, fordi mænd er bedre til at bede om denne frække service. Men ligesom kvinder kan mænd have forbehold over for at tilfredsstille deres kæreste på netop denne måde, for nogen kan det nemlig virke meget intimt. Men netop derfor har vi lavet denne guide til god oralsex for jer begge – for selvfølgelig kan det virke meget intimt. Du er jo så tæt, som du overhovedet kan komme på en anden persons mest intime dele. Men hvis I er trygge ved hinanden, så er oralsex både en virkelig god måde at lære hinanden at kende, og det giver jer nogle frække sexoplevelser sammen.

Fem grunde til at gøre oralsex til en del af akten

guides oralsex saadan faar i begge en fantastisk oplevelse2 oralsex: sådan får i begge en fantastisk oplevelse
 • Kvinder får meget lettere orgasme, når klitoris stimuleres
 • Det er vildt frækt at få nydelse, der er totalt centreret om en selv
 • Det tænder også dig, der yder denne frække service 
 • Det er en ret intim oplevelse, så det er en god måde at blive komfortable ved hinandens kroppe
 • I vænner jer til, at sex netop ikke behøver at handle om noget for noget. Giv din partner en oral overraskelse, og gør det klart, at du ikke vil have noget igen

Så oralsex er faktisk en virkelig god måde at komme tættere på hinanden. Men har du nogensinde undret dig over, hvorfor denne seksuelle handling er mere italesat blandt mænd end kvinder? Måske er det, fordi kvinder rent faktisk mangler et ord for handlingen. Nej, nej, det er da ikke, fordi kvinder indtil nu har været ude af stand til at bede deres partner om at tilfredsstille dem oralt, men der mangler ligesom det der ord, der er præcis det samme som et blowjob – bare til kvinder. Men det findes faktisk. Det er bare ikke så udbredt endnu.

Hvad hedder oralsex til kvinder?

Oralsex er både til mænd og kvinder. Blowjobs er specifikt til mænd. Hvad er det til kvinder? Det er ikke så omtalt endnu, men der er faktisk et ord for den kvindelige pendant til blowjob, og det er lickjob. Det er stadig ikke så integreret i det danske ordforråd, men jo mere vi taler om det, jo mere almindeligt bliver det. Og det er faktisk vigtigt at få oralsex til kvinder på bordet. Der er nemlig nogle særligt dejlige fordele for kvinder, der bliver oralt tilfredsstillede af deres kærester.

En undersøgelse viser, at oralsex er kvinders største chance for at opnå orgasme. Her taler vi altså om, at  90 % af alle kvinder, der deltog i undersøgelsen, opnåede orgasme, når kæresten fik tungen på gled. Målt i forhold til vaginal stimulering med penis, så er det næsten dobbelt så meget. Der er nemlig kun 49 % af kvinderne, der rapporterer, at de kan opnå orgasme på den måde. Så det er bare om at få lickjobs til at blive lige så populære som blowjobs!

Skab pirrende forandring med oralsex

Et spændende sexliv handler både om at være trygge ved hinanden, men også om at være eksperimenterende. Eksperimenterende behøver ikke at betyde, at I kaster jer ud i erotisk legetøj til par eller vildt rollespil med frække kostumer, selvom det også kan være rigtig frækt! Det kan også bare være at blive ved med at udforske hinandens kroppe og hele tiden finde lysten til at overraske og pirre hinanden i sengen. Det er oralsex fantastisk til. Især fordi det føles virkelig godt at få nydelse, uden at den anden får noget direkte ud af det. Det er den ultimative form for tilfredsstillelse.

oralsex - sådan får i begge en fantastisk oplevelse4

Fordelen ved oralsex er, at fokus kommer 100 % over på den anden, når du er giveren. Men det betyder bestemt ikke, at du ikke selv får noget ud af det. Det kan nemlig være utroligt frækt og pirrende at tilfredsstille den anden. Derfor er oralsex også et virkelig godt forspil, når I skal tænde hinanden, for hvis I ikke var det før, så er I det helt sikkert efter. Så nu hvor det er på plads, så kan vi komme videre i vores oralsex guide og give dig alle de gode tips, så I begge får en fantastisk oplevelse, som både du og din kæreste finder virkelig ophidsende.

Oralsex guide til mænd: Sådan bliver du ekspert i lickjobs

Det er faktisk langt fra alle mænd, der ved, hvor klitoris sidder. Selv de, der gør, har det med at glemme, at kvinder ofte har brug for lidt ekstra stimulering for at opnå en orgasme. God sex behøver ikke at ende i et festfyrværkeri af nydelse, og nogle kvinder har da også sværere end andre ved at opnå den eftertragtede orgasme. Men det er simpelthen ikke en undskyldning for slet ikke at prøve. Mænd, I skal altså begynde at give jeres kvinders klitoris lidt mere opmærksomhed.

Det er er faktisk ikke kun for hendes skyld. Det er nemlig også rigtigt pirrende for jer at se jeres kæreste bliver så tændt. Så lad os komme i gang. For dem, der ikke har opdaget kvindens klitoris endnu, eller for dem, der trænger til lidt genopfriskning: Klitoris er den lille knop, ca på størrelse med en stor ært, som sidder på ydersiden af skeden. Hvis du ikke kan finde den, så spørg. Din partner vil sikkert elske, at du er interesseret i at give hende en fantastisk seksuel oplevelse.

Det perfekte lickjob

 1. En pirrende begyndelse: Varm først din kæreste op med kys på hendes krop. Bevæg dig langsomt ned mod den erogene zone mellem benene. Selv når du er nået derned, så hold dig til hendes inderlår. Bevæg dig så tæt på, du overhovedet kan, uden rent faktisk at ramme klitoris.
 2. Giv hende, hvad hun vil have: Når du kan fornemme, at hun næsten ikke kan være i sig selv længere, kan du begynde at lade din tunge lege med klitoris.
 3. Vigtig variation: Skift mellem forskellige tempoer og teknikker, så hun hele tiden bliver stimuleret på nye måder. Du kan både slikke, suge og kysse. Lav forskellige bevægelser med din tunge.
 4. Stimuler flere steder: Nogle kvinder har meget sensitive brystvorter, som du også kan benytte dig af her. Ræk en hånd op og kærtegn dem, imens du fortsat slikker.
 5. Fortsæt med at slikke efter orgasme: Når hun har ramt klimaks, kan du faktisk godt fortsætte med at slikke. Nogle kvinder kan nemlig få orgasme flere gange i træk. Men vær forsigtig. Vend eventuelt tilbage til at kysse hendes krop, inden du igen kaster dig over klitoris.

Oralsex guide til kvinder: Sådan giver du det perfekte blowjob

De fleste mænd er bare begejstrede for, at du har lyst til at tilfredsstille ham på den måde. Det føles bare virkelig frækt at se dig have hans penis i munden. Læs her i dybden, hvordan du giver det perfekte blowjob.

 1. Varm op: Start med at varme ham op. Uanset om hans penis er fuldt erigeret, eller om han ikke er der helt endnu, kan det virke voldsomt, hvis du starter for hårdt ud. Kys og slik forsigtigt til at begynde med. Det er faktisk også en fræk og legende måde at få ham helt ud til kanten. Du kan jo eventuelt blive ved, indtil han selv nærmest tigger dig om at tage hele hans penis i munden.
oralsex - sådan får i begge en fantastisk oplevelse5

2. Sæt tempoet op: Derefter kan du sætte tempoet op. Hvis han er til den store side, kan du placere din hånd om roden på hans penis. Flyt den op og ned i samme takt som du bevæger dit hoved. På den måde bliver han fuldt stimuleret, selvom du ikke er helt klart til at kaste dig ud i at deepthroate.

3. Kærlighed til testiklerne: Du kan sætte din anden hånd rundt om hans testikler. De fleste mænd er nemlig rigtigt følsomme der, og derfor kan du sagtens give dem lidt opmærksomhed ved at massere dem let, mens du har hans penis i munden. Vær dog forsigtig – de er sensitive.

4. Variation er vigtigt: Et blowjob er ikke et ræs. Så veksel i tempo, og leg forsigtigt rundt om hans glans med din tunge. Veksel mellem lange strøg med tungen fra top til rod og pirrende stimulering af toppen af penis. Det hele er med til at gøre akten endnu mere fræk.

5. Hold tænderne væk: Det er nok overflødigt at nævne, men du holder selvfølgelig tænderne væk fra hans kære lem!

6. Slug eller spyt ud?: Nogle kvinder har ikke noget imod at sluge, og mange mænd synes, at det er ret frækt, når kvinder gør det, men blowjobbet er ikke kun for mandens nydelse. Det er jer begge, der skal være med på løjerne, så du kan også sagtens vælge at spytte det ud. Hav eventuelt et lille håndklæde liggende ved sengen, så du diskret kan spytte det ud, efter han er kommet. Hvis du gerne vil give ham et blowjob, men faktisk slet ikke har lyst til at have sæd i din mund, så er der også en løsning til det. Fortæl din partner, at du synes, at det er rigtig frækt, hvis han kommer ud over dine bryster. Det vil han helt sikkert også synes er frækt!