Opdag glæden ved spanking

spanking kvinde med flogger

Er I som så mange andre par blevet nysgerrige på spanking? Så er I landet det helt rette sted. Vi giver jer nemlig en komplet guide til, hvordan I kommer godt i gang med den frække leg, der involverer alt fra lette klask og kærlige smæk til intense slag og hårde pisk. Som I nok kan høre, så kan spanking føres ud i livet på mange måder, og det er helt op til jer at bestemme, hvor intens eller blid legen skal være.Vi giver jer her en grundig introduktion til, hvad spanking er, samt hvordan det kan udføres. Herunder kommer vi selvfølgelig også ind på, hvilke redskaber der findes til legen. Det er nemlig vigtigt, at I finder et redskab, der passer til jeres erfaringer og lyster.

Hvorfor eksperimentere med spanking?

Der er mange gode grunde til at bringe spanking ind i soveværelset. Mange par leder på et eller andet tidspunkt i forholdet efter noget nyt. Måske er der gået lidt for meget rutine i den? Det kan også være, at I endelig har fundet modet og lysten til at udleve nogle af de fantasier, I har gået med i længere tid. Hvis en af disse fantasier er spanking, så er der alt mulig grund til at komme i gang. Hvordan legen skal udfolde sig, kommer i høj grad an på, hvad det er ved spanking, der tænder jer. Ofte indgår spanking som en del af en BDSM-leg, hvor der er en, der er dominerende og en, der er underkastet. Det er helt op til jer, om dette skal være et element i jeres leg og i så fald, hvor udtalt det skal være. Et godt råd er at starte ud i det små og mærke efter for at finde frem til, hvad der fungerer for jer. Læs med her og få flere gode råd til, hvordan I kommer i gang.

Gode råd til spanking

  • Snak sammen inden og del jeres fantasier – hvad er det, der tænder jer ved spanking?
  • Start stille og roligt ud – gå hellere for langsomt end for hurtigt frem
  • Spanking behøver ikke at være smertefuldt – det er forskelligt, hvilket smerteniveau folk ønsker
  • Køb redskaber af god kvalitet – de holder længere, og I får en bedre oplevelse
  • Prøv gerne lidt forskelligt – der kan være stor forskel på en paddle og en flogger
  • Plej den ramte hud efterfølgende – brug en god creme til at berolige huden efter slag

Kom godt fra start med spanking

Det kan virke lidt overvældende for nogle, når de for første gang skal prøve kræfter med spanking. Det er da også vigtigt, at I ikke lægger for hårdt ud, når I bruger redskaber som piske og paddles i soveværelset. Derfor giver vi jer også nogle gode råd til, hvordan I får en god start på legen. Følger I rådene, vil det give jer de bedste forudsætninger for en positiv og god oplevelse, der helt sikkert vil betyde endnu flere stimulerende smæk i fremtiden.

Start stille ud

Vi har allerede været lidt inde på det. Men det er altså vigtigt, at I ikke starter alt for voldsomt ud. Faktisk kan vi anbefale, at I starter med at bruge hænderne til at smække med. Det er nemmere at have en fornemmelse med slagenes kraft, når du bruger hænderne. Det er også nemmere at ramme rigtigt. Det er derfor god øvelse til, når du får et redskab i hænderne. Din partner kan også vænne sig til følelsen af slagene. Uanset hvor øvede I bliver, kan det faktisk være en god idé at starte ud med at bruge hænderne. Det varmer nemlig huden op, så den er klar til de mere kraftige slag fra fx en flogger eller en paddle.

Kend dit redskab

Det er altid vigtigt, at redskabet er i orden, når det kommer til spanking. Sørg for at tjekke dit redskab inden brug. Tjek, at det ikke er blevet beskadiget. Er det et helt nyt redskab, som skal tages i brug for første gang? Så anbefaler vi, at du prøver det på dig selv først. Mærk hvordan, slagene føles på for eksempel baglår eller balder. Det giver dig en bedre idé om, hvordan det føles for din partner, og du kan derfor også bedre moderere slagene, så de passer til hans eller hendes smag. Som altid er det vigtigt at afstemme med hinanden både før, under og efter, I har leget med spanking – særligt hvis redskabet er nyt.

dominans bdsm

Smæk de rette steder

Jeres spanking bliver selvfølgelig påvirket af, hvilket redskab I bruger, men den bliver også påvirket af, hvor slagene rammer. Der er nemlig nogle steder, der er mere oplagte end andre, når det kommer til slag med pisk eller andre redskaber. De populære steder at ramme er balder og lår – særligt bag- og inderlår. Det er steder på kroppen, hvor der er fedt og muskler, hvilket giver beskyttelse. I kan med god grund holde jer til disse områder, hvis I er nye. Jo mere øvede I bliver, jo mere kan I også eksperimentere med andre områder på kroppen, hvilket også vil føre til et øget smerteniveau.

Hvilke spanking redskaber findes der?

Når det kommer til spanking, kræves det rette udstyr. Der er dog flere ting at vælge i mellem, og er man helt ny, kan det være svært at vide forskellen mellem en paddle og en flogger. Man kan kort sagt dele spankingredskaber op i fire kategorier: floggere, paddles, piske og spanskrør. De fire typer af redskaber kommer i mange designs, der kan variere i størrelse og materiale. Begge dele har indflydelse på deres slagkraft, og hvor intens et smæk de kan give.

fifty shades of grey satin paddle

Paddle

En paddle er ofte det, man vil starte ud med at bruge, hvis man er helt ny inden for leg med smæk og slag. Det er et fast redskab med en ofte kort og firkantet slåflade. Du kan dog også få dem i større udgaver, hvis du ønsker et paddle-redskab, der kan give mere intense slag. En paddle kan fås i forskellige materialer, men vil oftest komme i læder eller kunstlæder. De findes også i modeller med to forskellige sider, hvor den ene er glat, mens den anden har en blødere side. En kort paddle er et begyndervenligt redskab, fordi den er nem at styre, og du vil hurtigt lære at afmåle dine slag. Den giver derudover en god smæklyd, der for mange også er en stor del af hele oplevelsen med spanking.

fifty shades of grey bound to you lille flogger

Flogger

En flogger er en pisk, der består af et håndtag, hvorfra løse haler eller snerter hænger. Det kan være meget forskelligt, hvor mange haler en flogger har, og de kan også være lavet af forskellige materialer som fx gummi og læder. Halernes materiale samt størrelse har betydning for, hvor hårde eller intense slagene kan blive. En begyndervenlig flogger vil for eksempel have få, men tykke haler. Det gode ved en flogger er, at den er god til pirrende og kælende strøg såvel som intense og svirpende slag. De mange bløde haler kan føres let over din partners nøgne hud, inden et slag rammer. Det kan give en pirrende leg, hvor I varierer mellem bløde strejf og hårde slag.

fifty shades of grey ride pisk i læder

Pisk

En pisk er til jer, der ønsker en mere intens leg. En klassisk pisk har kun én hale til forskel for en flogger pisk, der har mange. Jo længere pisken er, jo hårdere kan den også ramme. En kort ridepisk kan være et godt sted at starte, hvis I for første gang skal eksperimentere med pisk. Bruger du en klassisk pisk med kun én hale, er det vigtigt, at du er øvet. Det kræver nemlig en del øvelse at ramme præcist. Som altid kan det være en god idé at prøve pisken på dig selv, inden du bruger den på en partner. Det vil give dig en bedre idé om, hvordan den rammer, og hvor hårdt du skal slå for at nå din partners ønskede smerteniveau.

Redskaber til spanking – opdelt efter erfaring

I har nu lært lidt af hvert om, hvad spanking vil sige, hvordan I gør, samt hvilke redskaber der findes. Men det kan være rart med noget konkret at gå ud fra. Derfor har vi også fundet nogle eksempler på både forskellige floggere, paddles og piske til spanking. Vi har inddelt dem, så I let kan finde udstyr til jeres leg, alt efter hvor erfarne I er. Denne inddeling bygger på, at jo mere erfarne I er, jo mere intense må slagene blive. Man kan sagtens være meget erfaren, men kun med et ønske om et moderat smerteniveau. Det er helt op til jer at bestemme, hvad jeres spanking leg skal indebære, samt hvor vildt det skal gå for sig.

Redskaber til nybegyndere

fifty shades of grey small paddle i sort
zado læder flogger
bad kitty hjerteformet pisk

De spanking redskaber, som vi har fundet til nybegynderen, har alle det til fælles, at de er relativt korte. Med et kortere skaft er det begrænset, hvor meget fart og kraft du kan få på dine slag. Det er altså et godt sted at starte med en lille paddle fra Fifty Shades of Grey. Den har desuden en glat side af kunstlæder såvel som en blødere side med kunststof. Ønsker du at opleve en flogger, er den korte flogger fra Zado et godt bud. Den er ikke særlig stor, og du kan derfor let styre dine slag. Den er ligeledes i en god kvalitet, fremstillet af ægte læder og metal, så I får et redskab, der holder i lang tid. Skal slagene være lidt mere skarpe, kan I starte ud med denne korte ridepisk fra Bad Kitty. Det hjerteformede hoved vil lande præcist på balde eller lår. Den har også to forskellige overflader, så I kan variere legen og eksperimentere med forskellige slag.

Redskaber til den let øvede

fifty shades of grey bound to you large paddle
guides flettet laeder flogger sort opdag glæden ved spanking
guides fifty shades of grey bound to you ride pisk opdag glæden ved spanking

Er I efterhånden mere øvede inden for spanking, kan I, hvis I har lyst, begynde at udforske redskaber, der giver nogle mere hårdtslående slag. Det kunne for eksempel være med en stor paddle fra Fifty Shades of Grey. Den har ligesom sin lillebror to sider i henholdsvis kunstlæder og polyester. Er I derimod mere til floggerens mange haler, kan I tage legen til nye højder med denne flotte suede flogger fra Rimba. Floggeren har et elegant glashåndtag og har en masse haler fremstillet af ruskind. Halerne er mange, og de er relativt tynde. Ruskindsmaterialet gør dog, at de også føles dejlig bløde. Sidst men ikke mindst kan I øge intensiteten med en pisk fra Bad Kitty. Denne ridepisk har et klassisk look med én hale for enden. Den har en fuld længe på 44 cm, hvilket gør, at du kan få mere kraft bag dine slag.

Redskaber til meget erfarne

guides zado spanking paddle1 opdag glæden ved spanking
zado læder pisk i sort
fun factory buck dich dildo og paddle

Ønsker I et højt smerteniveau, og har I erfaring med piske og paddles, så er det her, I finder jeres næste redskab. Et godt valg kunne være en læder flogger. Floggeren har mange helt tynde haler fremstillet af ægte læder. Håndtaget er også langt, så du kan få et godt greb omkring pisken. En anden mulighed er en lang ridepisk fra Zado. Den har en fuld længe på hele 69 cm, så du virkelig kan lægge kræfter i dine slag. Halen for enden er fremstillet af ægte læder. Ønsker I en helt ny oplevelse, skal I prøve denne paddle med dildo fra Fun Factory. Paddlen har en hård kerne og en silikoneoverflade. Det kan give nogle hårde og skarpe slag, der rammer præcist. For at gøre oplevelsen ekstra intens kan du bruge paddlens dildo-håndtag på din partner både analt og vaginalt.

Sikkerhed og tryghed

Det er vigtigt at huske, at leg med spanking og BDSM generelt altid skal foregå trygt og sikkert for alle parter involveret. Det er derfor vigtigt, at I snakker sammen inden. Her kan I blive enige om, hvad legen skal indebære, og hvad I ønsker at prøve. Det er ligeledes vigtigt, at den, der svinger pisken, hele tiden er opmærksom på sin partners reaktion og kropssprog. Herunder kan det også være en god idé at aftale et stopord, inden legen begynder. På den måde er der ingen tvivl, hvis din partner ønsker at stoppe eller sætte legen på pause. Husk at være åbne med hinanden og at snakke om, hvad der fungerede, og hvad der ikke fungerede efter legen. Tillid er en vigtig del af spanking, og det er derfor også vigtigt, at I føler jer trygge og sikre hos hinanden. Husk, at spanking skal være sjovt, udforskende og eksperimenterende – så grin, snak og udlev jeres fantasier med respekt og kærlighed for hinanden.