Frisk dit sexliv op

sexliv mand tager kvinde på numsen under forspil

Oplev de positive effekter ved et sundt og aktivt sexliv

Det er efterhånden velkendt, at sex er sundt og godt for dit helbred. Men kender du de specifikke fordele ved sex? Et aktivt sexliv har nemlig en lang række positive virkninger på både krop, sind og sjæl. Det menes, at sex giver mindre stress og mere lykke. Samtidig er det påvist, at sex har en positiv virkning på immunforsvar, levetid, søvn og selvværd. Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, ikke? Ikke desto mindre peger videnskaben på, at sex og onani er med til at øge livskvaliteten på mange måder. Så hvorfor ikke gøre din seksuelle aktivitet endnu bedre?

fræk kvinde iført sexet sort lingeri står foran mand

Frække fantasier?

Det er aldrig en dårlig idé at prøve noget nyt og udforske sin seksualitet. Drømmer du om at eksperimentere med nyt sexlegetøj med din partner, udleve frække fantasier eller opnå mere intense orgasmer? Så foreslår vi, at du springer ud i det og udfordrer dine seksuelle præferencer og vaner. Der er mange måder, du kan pifte sexlivet op på. Sexlegetøj er efter vores mening bestemt en af de bedste metoder til at tilføre mere spænding og nydelse til sex og onani.

Sex er godt for dit fysiske og psykiske helbred

Først og fremmest er sex jo en form for motion, og det er gennem en undersøgelse bevist, at man i gennemsnittet brænder flere kalorier ved en omgang sex end ved en halv times rask gåtur. Udover flere forbrændte kalorier er det også bevist, at et godt sexliv giver et bedre immunforsvar, lavere blodtryk og bedre søvn.

lykkepiller formet som hjerter

Det er næsten ikke til at tro, at sex, som i forvejen er en behagelig og rar oplevelse, har så mange positive virkninger på ens velvære og helbred – men den er nu god nok! For de fleste er sex en genvej til følelser af behag, lykke og afstresning. Og det er der en ganske god forklaring på. Når vi har sex, udskiller hjernen nemlig de famøse lykkehormoner som dopaminer, oxytociner og endorfiner. Uden at gå helt i ned i de tekniske detaljer, bliver lykkehormonerne frigivet, når vi har sex.

Og ikke nok med det virker disse hormoner også afstressende, smertestillende og bidrager til et bedre selvværd. At være seksuelt aktiv, om end du dyrker sex med din partner eller onanerer, føles ikke kun rart, men er også sundt. Her kan sexlegetøj være en god ven at have ved hånden til at hjælpe dig og en eventuel partner mod en tilfredsstillende og sund orgasme.

Få et mere spændende og aktivt sexliv med din partner

Nu har vi efterhånden slået fast, at sex er sundt for dit personlige velvære, men det er også gavnligt for parforholdet. Et sundt, spændende og aktivt sexliv kan nemlig være med til at skabe mere nærvær, intimitet og romantik i dit forhold. Samtidig kan I lære hinanden at kende på et helt andet plan ved at finde ud af, hvad der tænder jer hver især, og hvilke fantasier I brænder efter at udleve sammen.

Sex spil med din partner

Mange par går med et ønske om at spice sexlivet op, men det kan være svært at vide, hvordan og hvor man skal starte. Vi har derfor den perfekte løsning til at komme i gang og få nye frække oplevelser sammen. Der findes mange forskellige sjove sexspil. Ofte indeholder spillene nogle terninger eller kort, der giver jer inspiration til hvad I kan prøve at gøre sammen. Let og enkelt – og meget effektivt!

sex terninger og kondom til sex spil

Bondage og sexlegetøj sætter fut i sexlivet

Udover sexspillet kan du og din partner også udforske og stimulere hinanden med et bondagesæt, som indeholder det, der gør tiden i soveværelset til en leg, uden at I selv skal tage stilling til, hvad I behøver. Vi har mange forskellige sæt, så I kan vælge det, I synes ser allermest spændende ud. Det er også et godt sted at starte, hvis I endnu ikke har den store erfaring med bondage. I sættene får I det mest basale udstyr, så I kan komme godt i gang med legen.

sexlegetøj til kvinder i påsken

Derudover er sexlegetøj værd at overveje, hvis I ønsker mere nydelse, sjov og leg i sengen. Sexlegetøj er nemlig ikke kun beregnet til sololeg, men egner sig i den grad også til brug sammen med en partner. Vi kan bl.a. anbefale den bedst sælgende Magic Wand, som kan bruges under forspil eller under sex for maksimal nydelse.

De fleste tænker på stimulation af klitoris og vagina, når de hører ordet wand og vibrator, men disse genstande kan faktisk også give mænd en enorm nydelse. Med vores Magic Wand kan I lege med stimulering af streng, penishoved og prostata ved at holde wandens hoved mod mellemkødet.

Dermed kan I begge nyde godt af wandens magiske kræfter og give hinanden en orgasme, der sent vil glemmes.  En anden klassiker er den populære penisring. Penisringen fås i mange spændende og stimulerende varianter. Til kvinde og mand anbefaler vi specielt en penisring med vibrator, som både stimulerer penis og klitoris.

Forfør din partner med sexet lingeri

Der er ikke noget som en forførende lingeri og strømper, som gør din partner vild i varmen. Forestil dig, at din partner sidder klistret foran fjernsynet, opslugt af et en ligegyldig kamp.

Men du har andet i tankerne for aftenens forløb, så du hopper i et frækt og forførende sæt. Vi kan love dig for, at øjnene hos din partner bliver store, når du lige pludselig står i døråbningen iført en fræk sag. Her kan du både eksperimentere med forskelligt lingeri, såsom lingerikjoler, selvsiddende strømper og catsuits.

lingeri

Du kan også begive dig ud i et forførerisk rollespil og udleve din og din partners fantasi om rollespil. Måske har din partner brug for en sygeplejerske til lidt ekstra omsorg og pleje? Eller er han et værre rodehoved, kan du også hoppe i et frækt stuepigekostume og vise ham, hvordan man gør rent og ovenikøbet ser pivfræk ud på samme tid.

kvinde onanerer og får orgasme

Opnå et bedre sexliv gennem onani

Et godt og sundt sexliv er ikke forbeholdt personer i parforhold eller samleje. Selvforkælelse og omsorg gennem onani er nemlig essentiel for dit personlige sexliv. Så læs med nedenfor og lær, hvordan din onanioplevelse kan forbedres markant med det rigtige sexlegetøj.

Sololeg for kvinder

Onani kan gøre underværker for vores humør og velvære, men ofte kan det også bare være noget, der hurtigt skal overstås for at opnå forløsning. Nogle gange kan det endda være svært at opnå den orgasme, du ønsker. Det er, hvad sexlegetøj er til for. Med sexlegetøj kan du med garanti opnå en højst tilfredsstillende orgasme – HVER GANG!

Dildoen

En klassiker er selvfølgelig dildoen – og den fås naturligvis i mange varianter. For at spice det lidt op kan du prøve kræfter med en sugekop dildo. Den kan for mange måske virke lidt speciel, men fordelen ved en sugekop dildo er, at den er håndfri. Dette giver mulighed for, at du samtidig kan stimulere dig selv på andre måder.

Uanset om du er til en realistisk, stor, lille eller vibrerende, findes der en dildo til dig. Det er en klassiker inden for sexlegetøj, og den går aldrig af mode.

guide den rigtige dildo
blogindlæg fun factory lady bi vibrator blaa mood frisk dit sexliv op

Vibratoren

Udover dildoen kender de fleste også til vibratoren, som også fås i et utal af varianter. Men fælles for de fleste er, at de lynhurtigt kan give dig en intens orgasme. Du kan fx vælge mellem klitoris vibratorer og g-punkts vibratorer. En populær variant er også Rabbit-vibratoren, som er en vibrerende dildo.

Fordelen ved rabbit-vibratoren er, at den stimulerer dig vaginalt, samtidig med at kaninørerne stimulerer din klitoris. Denne dobbelte stimulering er kendt for at give kvinder den mest fantastiske og intense orgasme.

Sololeg for mænd

Er du ved at være træt af at onanere på den traditionelle facon uden hjælpemidler? Onani kan desværre nemt blive en sur og kedelig tjans, som ikke giver den helt optimale nydelse. Og sådan skal det bestemt ikke være!

Fleshlighten

For mænd kan Fleshlights være en hjælpende hånd til at opnå en fræk og mere realistisk onanioplevelse! Fleshlights fås både i vaginal, anal og oral udgave, så du kan få den oplevelse, der tænder dig allermest. Alle vores Fleshlights er lavet af realskin materiale, som er et blødt og lækkert silikonemateriale, som næsten er til at forveksle med den ægte vare.

Vi har ligeledes den populære Fleshlight Girls serie, der giver dig mulighed for at opleve nogle af tidens hotteste pornoskuespillere helt tæt på. Det realistiske design koblet med en utrolig autentisk følelse giver dig en onanioplevelse uden lige.

fleshlight girls billede
lelo hugo bruno prostata vibrator

Prostata stimulatoren

Vil du prøve noget nyt og opleve en helt igennem fantastisk orgasme? Så kan vi anbefale en prostata stimulator. Dette sexlegetøj fås også i flere varianter, bl.a. med eller uden vibration. En prostata stimulator er udviklet til at ramme det mandlige G-punkt, nemlig prostataen. Ved brug af en prostata stimulator samtidig med stimulering af penis, kan du opnå en orgasme, som du sent vil glemme.

Har du ingen erfaring med anal stimulering kan du med fordel starte ud med en mindre plug uden vibrationer, inden du opgraderer til en prostata stimulator.

Husk glidecremen!

Om du har sex med en partner eller med dig selv, er sådan set underordnet, hvad angår glidecreme. Det er nok det mest simple sextilbehør, men en glidecreme gør altså underværker for dit sexliv. Det er med til at give en mere lækker og glidende oplevelse, om end du er sammen med en partner eller solo. Dog er det vigtigt at kende forskellen på vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Skal du onanere, fx ved hjælp af en dildo eller en Fleshlight, er det en vandbaseret glidecreme du skal bruge. Den vandbaserede glidecreme er let opløselig, tynd og klistrer ikke, hvilket gør, at det glider let og er nemt at rengøre.

Vil du have fat i en glidecreme til samleje, er silikonebaseret glidecreme særdeles velegnet, da den giver samlejet en dejlig, våd og blød konsistens. Skal oplevelsen med glidecreme være endnu mere spændende? Så kan du vælge en creme med smag. Især under oralsex kan glidecreme med smag gøre arbejdet ekstra lækkert og delikat. Ikke nok med at glidecreme gør oralsex mere glidende, vådt og lækkert, kan en smag gøre det hele lidt sjovere. 

sexet kvinde med røde læber og jordbær i munden

God fornøjelse ♥