My Size – Kondomer til alle størrelser

my size kondomer cover

Ønsker du at dit kondom passer dig? Ja, det er jo lidt et dumt spørgsmål. For hvem vil ikke gerne have et kondom, der passer. Det er hvert fald hvad det tyske kondommærke My Size*, har fundet ud af. Det har nemlig stor betydning for din oplevelse med kondom, at det sidder rigtigt og passer lige præcis dig. Mange mænd har dårlige oplevelser med kondom bag sig. Du har måske oplevet, at det føles det ubehageligt, eller at du mister alt fornemmelse.

Ofte kan disse problemer ledes tilbage til, at kondomet simpelthen ikke har været i den rigtige størrelse. Både hvis kondomet er for lille eller for stort kan det give en mindsket følelse under samleje. Netop derfor er My Size kondomer den perfekte løsning. De har nemlig skabt et kondom til enhver mand med deres udvalg af hele 7 forskellige kondomstørrelser. Dette skal ses i forhold til de tre standardstørrelser, som mange andre kondommærker arbejder med. Med de mange kondomstørrelser kan du nemmere finde det, der passer til lige præcis dig – og dermed nyde at dyrke sikker sex.

* My Size har skiftet navn til Mister Size

En komplet guide til My Size kondomer

Er du endnu ikke helt overbevist om, at du skal vælge et kondom fra My Size? Eller måske er du bare nysgerrig på at lære mere om mærket og kondomstørrelser generelt? Uanset hvad er der god grund til at læse med her. Vi vil nemlig give dig en komplet guide til My Size kondomer. Herunder kommer vi ind på, hvad du får, når du køber kondomer fra det populære mærke. Vi giver dig også en guide til, hvordan du finder din størrelse i My Size kondomer.

Du må endelig ikke undervurdere betydningen af at finde det rigtige kondom. Det har nemlig stor indflydelse på din nydelse, når du bruger kondom. Et kondom i den forkerte størrelse kan endda også mindske beskyttelsen. Det er altså helt klart værd at bruge et par minutter på at sætte dig ind i hvilken kondomstørrelse, du faktisk er.

Hvem er My Size?

My Size er et kondom mærke, som er registreret under brandet R&S i Tyskland. Brandet blev oprettet i 1997, og de har derfor over 20 års erfaring inden for området. Siden deres spæde start har det været My Size’s mission at gøre det nemmere for mænd at finde et kondom i deres størrelse. De har ligeledes altid haft et stort fokus på kvalitet. Derfor lever deres kondomer ikke bare op til de gældende regler og standarder på området – de overgår dem faktisk. Du kan derfor trygt vælge deres kondomer, da de ikke bare øger din komfort og beskyttelse på grund af den gode pasform, men også takket være en høj kvalitetsstandard.

my size logo billede

7 kondomstørrelser i stedet for 3

Hvor mange standardkondomer kun kommer i 3 størrelser, så kan My Size tilbyde hele 7. Det er noget af det, der gør dem helt unikke. De var nemlig de første til at udvide paletten af kondomstørrelser, så du som mand ikke skulle passe ned i en af de tre kasser. Med 7 forskellige størrelser er der større chance for, at du kan finde den, der passer til lige præcis din penisomkreds. Det er nemlig tykkelsen på penis, der bestemmer om du er en størrelse 47, en 57 eller en 69 – eller en af de andre 4 størrelser der er i mellem. Med et kondom i den helt rigtige størrelse kan du nyde en behagelig pasform, der ikke mindsker din nydelse. Du kan også være sikker på, at kondomet giver den optimale beskyttelse.

Alle mænd er forskellige – også deres penisser

My Size’s mission bygger på en forståelse af, at alle mænd er forskellige – og at deres penisser naturligvis også er forskellige. Det er derfor ikke nok med få standardstørrelser, da disse umuligt kan imødekomme den variation der findes inden for penisstørrelser. Med deres mere omfavnende sortiment af kondomstørrelser ønsker My Size også at skabe en positiv indvirkning på mænd i hele verden. De ønsker nemlig gøre det nemmere for mænd at elske deres krop og herunder også deres penis. Med et My Size kondom der passer til lige præcis dem, behøver de ikke at føle sig forkerte – en følelse der hurtigt kan opstå, når man ikke passer ned i de standardstørrelser, der ellers sættes op for en. Med et kondom der passer, kan du føle dig komfortabel og nyde din egen såvel som din partner krop.

Veganske latexkondomer i højeste kvalitet

Ikke nok med at du får en masse forskellige størrelser at vælge imellem, så er alle kondomer også lavet af samme høje kvalitetsmateriale. Alle kondomerne er ligeledes 100% veganske. My Size kondomer er fremstillet af naturligt latex, og takket være deres egen unikke latexblanding er deres kondomer meget elastiske, holdbare, lette og bløde. Det er disse egenskaber der gør, at kondomet tilpasser sig formen på din penis. For ikke nok med at penisser kommer i forskellige størrelser, så kan de også have mange forskellige former. Med det bløde og ekstra elastiske My Size kondom i den helt rigtige størrelse, kan du nyde en perfekt pasform, der føles som et ekstra lag hud. Du og din partner vil kunne nyde hinanden uden at skænke kondomet en tanke. Et kondom skal forhindre mange ting – men nydelse er ikke en af dem.

De 7 kondomstørrelser fra My Size

Størrelse 47 mm = Omkreds: 9,5-10 cm

Størrelse 49 mm = Omkreds: 10-11 cm

Størrelse 53 mm = Omkreds: 11-11,5 cm

Størrelse 57 mm = Omkreds: 11,5-12 cm

Størrelse 60 mm = Omkreds: 12-13 cm

Størrelse 64 mm = Omkreds: 13-14 cm

Størrelse 69 mm = Omkreds 14-15 cm

Find alle My Size kondomer her

Sådan finder du din My Size størrelse

Overstående oversigt over My Size kondomstørrelserne er blot til vejledning. My Size har nemlig gjort det supernemt at finde den helt rigtige størrelse inden for deres kondomer. Du kan naturligvis måle dig selv med et målebånd og finde størrelsen ud fra overstående oversigt. Eller du kan bruge My Size’s smarte måleskema. Ved at printe måleskemaet ud kan du hurtigt og nemt finde frem til den helt rigtige størrelse. Du kan også bruge deres app, der gør det endnu hurtigere og nemmere at finde ud af hvilken kondomstørrelse du er. Uanset hvordan du gør, er der et par ting du skal være opmærksom på, og som altid gælder når du skal finde den kondomstørrelse der passer, til lige præcis dig og din penis.

Det handler om omkredsen, ikke længden

Det er en udbredt misforståelse, at det er penislængden, der betyder noget når det kommer til kondomstørrelser. Har du en lang penis, er det dog ikke ensbetydende med, at du skal have en større størrelse. Det handler nemlig alt sammen om omkredsen på din penis. Du kan sagtens have en lang penis og en smal omkreds, hvorfor det kan være du skal have en mindre størrelse, end du lige troede. Det er derfor det er vigtigt, at du måler din penisomkreds. Det er samtidig vigtigt, at din omkreds måles i erigeret tilstand, og at du måler den helt nede ved roden.

my size størrelse
Det giver dig et retvisende billede af din størrelse, som du så kan bruge til at finde det helt rigtige kondom. Bruger du My Size måleskemaet behøver du ikke engang at vide, hvor mange cm du er i omkreds. Måleskemaet peger dig direkte mod den størrelse, som vil passe dig bedst.

Vælg det rigtige kondom for dig

Måske ved du, at du foretrækker en tættere eller løsere pasform. I så fald kan du vælge at gå en kondomstørrelse op eller ned ud fra hvad din omkreds fortæller dig. En generel tommelfingerregel siger også, at hvis du ligger mellem to størrelse, så er det bedst at vælge den mindste. Dette er fordi kondomet er meget elastisk. Det kan altså bedre strække sig op en halv størrelse. Er kondomet til gengæld for stort, er der ikke meget at gøre. Det er samtidig vigtigt, at kondomet ikke er for løst da det både kan mindske følelsen samt den beskyttelse som kondomet skal give. Det vigtigste er altså, at kondomet ikke kan glide af. Med de 7 forskellige størrelser som My Size tilbyder, er der dog gode chancer for, at du kan finde en nøjagtig størrelse, der passer til lige præcis dig.

Hvorfor er den rigtige kondomstørrelse vigtig?

Er du endnu ikke helt overbevist om, at det er nødvendigt at finde målebånd, app eller måleskema frem for at finde den rigtige kondomstørrelse? Så kan det være, du lige skal læse med her. Der er nemlig rigtig god grund til at bruge lidt ekstra energi på at være sikker på, at det er den rigtige kondomstørrelse, du har fat i. Der er flere fordele ved at bruge det rigtige kondom, som du kan læse om lige her.

my size blogindlæg

Mere komfort og nydelse

Det er som sagt ikke alle mænd, der synes, at det er lige sjovt at bruge kondom. Det er ofte generende på den ene eller anden måde. Men faktisk er de fleste problemer som mænd oplever med kondom, fordi de har fået fat i den forkerte størrelse. Når du bruger et kvalitetskondom i den helt rigtige størrelse, vil kondomet hverken kunne mærkes eller mindske din følsomhed. Du vil altså kunne nyde sex lige så vel, som når du ikke bruger kondom. Et kondom med en perfekt pasform vil heller ikke kunne mærkes – hverken af manden der bærer det eller hans partner. Med et kondom der ikke gør opmærksom på sig selv, kan du og din partner nyde hinanden og fokusere på det vigtige – nemlig at dyrke den sjoveste og mest tilfredsstillende sex.

Mere beskyttelse

Der er en klar grund til, at du bruger (eller hvert fald burde bruge) kondom. Det er nemlig for at beskytte dig selv og din partner mod eventuelle seksuelle overførte sygdomme såvel som uønsket graviditet. Det modvirker altså hele formålet, hvis du bruger kondomet forkert og dermed mindsker den beskyttelse det skal give. At bruge et kondom i den forkerte størrelse er faktisk med til at nedsætte beskyttelsen. Hvis dit kondom er for lille, vil det øge risikoen for at det revner. Er dit kondom omvendt for stort, øges risikoen for at det glider af. Begge dele er med til at mindske kondomets beskyttende egenskab, hvilket jo langt fra er ønskværdigt. Lige så vel som det er vigtigt, at kondomet opbevares og bruges korrekt, lige så vigtigt er det, at det er i den rigtige størrelse. Dette er også en af de helt klare fordele ved at vælge My Size kondomer. Du øger ikke bare din egen komfort og nydelse – men sikrer også den bedste beskyttelse for dig og din partner.

Gør sikker sex endnu bedre med glidecreme

Det sidste tip vi vil give dig her på falderebet er: husk glidecremen! My Size kondomer kommer med glidecreme på, men det kan være en god idé at supplere op med lidt ekstra – særligt hvis du skal dyrke analsex, men også ved vaginalt samleje kan det betale sig. Ved at bruge glidecreme vil både dig og din partner kunne mærke en større nydelse. Derudover mindsker ekstra glidecreme også risikoen for at kondomet revner. Du kan bruge både silikonebaseret og vandbaseret glidecreme sammen med kondom, så længe de ikke indeholder olie. Det vil ofte fremgå af produktbeskrivelsen, hvorvidt en glidecreme er kondomvenlig. Med det rigtige My Size kondom og glidecreme kan du dyrke nydelsesfuld og sikker sex som aldrig før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *